26.03.09
04:34
Здравейте хора мисля да си купя протеин: ASN American Whey много го хвалят а изглежда хипер изгоден 10lb за 180 лв. а е Изолат! :) И въпроса ми е с какво да го комбинирам за най-добър резултат до 60-80 лева ??
Целта е максимално качване на мускулна маса без мазно! На 17 години съм 1 година стаж 70кг.
26.03.09
05:45
Протеин + Храна
26.03.09
09:51
казано от D_Hun7eR на 26.03.09, 04:34:
а е Изолат! :)
Е не е като да е чист изолат...
А защо не американ стамина?Голямата окопаковка стига за 60 дена и е 90лв,а в нея има:
1.Креатин монохидрат
2.Д-Рибоза
3.Л-Глутамин
4.Глутаминови Пептиди
5.Аргинин
6.Таурин
Тези според мен са основните и най-важните.
това американ стамина не виждам каде му е протеина ?
Мисля да взема 1 Американ Уей 4.5 кг. и 2 Анимъл М-стак-а .. от америка ще ми излези 300 лева.. и мисля ,че се пада по 150 лева на месец.. малко ме притесняват парите.. но щом съм решил да харча..
Вие какво мислите дали има смисъл ?
приемам съвети за други добавки от бг за около 60-70 лева ..
Мнението беше редактирано от Златислaв на 26.03.09 13:27.
Ами аз разбрах отделно протеина +някаква друга добавка.То протеин+друго в 1 кутия има само гейнар,който е протеин с въглехидрати.
да да точно си разбрал.. значи предлагаш америкън стамина ! ся разбрах аз си помислих ,че друг протеин ми предлагаш .. защото горе в сайта ми пишише “Протеини” :D:D:D
Можеш ли да ми дадеш малко информация за тази добавка ? ако взема по малата разфасовка за колк овреме ще ми стигни ? какво е основното и действие .. и дали ще ми помогни да кача маса чисто ?
Малката опаковка стига за 30 дена.Иначе са продутка в момента го позлвам и съм доволен.Ето ти линк към него http://4fitnessbg.com/shop/product/view/914.htm има горе-долу всичко необходимо за качване на маса,а ако комбинираш стамината с протеин и добро хранене успеха ти е неизбежен.
Имаш 1 година стаж в фитнес залите и не знаеш какво да пиеш?След като тази тема за добавките е толкова банална вече. :( И много от тях са споменати и добре обяснени в саита.
за различнитре цели има различни добавки.. попринцип знам.. взимам протеин , азотен буустър , гултамин , бцаа , 2хМ-стак или напрао хипердролл и масс фх със протеин но парите недостигат .. и тъй като не се сещам за тея пари какво да си купя питам ! ако няма какво да кажеш не оризилявай темата !
QcK@ Брат ами то хубаво ама това като го разгледах.. по обстойно .. ми изглежда като едно CGT .. само дето има и арганин добавен .. няма ли да е по-добре за тея пари да си купя 1 гултамин ? ,че и по ефтино ще ми излези.. ( а от креатин малко бягам .. ,че не е от най-безвредните добавки пък и не искам да задържам вода точно сега)
Очаквам още предложения благодаря !
26.03.09
21:42
казано от QcK на 26.03.09, 16:33:
Малката опаковка стига за 30 дена.Иначе са продутка в момента го позлвам и съм доволен.Ето ти линк към него http://4fitnessbg.com/shop/product/view/914.htm има горе-долу всичко необходимо за качване на маса,а ако комбинираш стамината с протеин и добро хранене успеха ти е неизбежен.
x2 . За 2 месеца с протеин и стамината и много ядене качих 4 кг. и покачих доста доволно силовите постижения . Само, че вкусът на горските плодове е отврат, така че само портокала е OK .
БЦАА...витамини...глутамин креатин (да не задържа вода..примерно етил естер)
Николай брат плс дай ми линк към такива неща които да струват общо до 70-тина лева ?
MrPresident караш ме да се замисля.. може и накрая да я взема тая стамина .. благодаря !
27.03.09
07:11
казано от D_Hun7eR на 26.03.09, 19:20:
2хМ-стак или напрао хипердролл и масс фх със протеин но парите недостигат .. и тъй като не се сещам за тея пари какво да си купя питам !
При положение, че си на 17 г. не виждам смисъл от изброените добавки, пък и още повече, че си начинаещ.
Вземи си някакъв протеин /само не български/ един хубав креатин и среден клас витамини и не се занимавай с глупости.
Стамината е добър продукт, но като недостатък мога да посоча само съдържанието на креатин монохидрат в нея, а на мен специално всичките ми опити с монохидрата напоследък завършват в тоалетната :lol: .
silabg.com/bg/product/detail/bid/108/id/3014/page/4/SCITEC%20NUTRITION-ATTACK ето това е един продукт който пробвах наскоро с минимално съдържание на монохидрат.
Опс сега видях, че искаш креатин, глутамин и витамини до 70 лв.
Ако монохидрата обаче ти понася и си с по-ограничени финанси silabg.com/bg/product/detail/cid/17/id/2979/page/18/SCITEC%20NUTRITION-CREATINE%20100%%20PURE
Вече глутамин и витамини ще можеш да се вместиш в сумата която си посочил.
п.п. Поразрових се още малко ето линк и за клутамин който като цена ми се струва добър
silabg.com/bg/product/list/bid/154 - гледай глутамин от 500 гр.
Не ти казвам точно това да си вземеш давам насока в която да търсиш - вече ти сам си преценяваш кое ти е изгодно и кое не, а също и кое може да послужи за целите ти.
Още един съвет само добавките едва ли ще направят чудо - би трябвало да си сигурен, че хранителния и тренировъчния режим са ти на добро ниво.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 27.03.09 07:31.
казано от head_hunter на 27.03.09, 07:11:
казано от D_Hun7eR на 26.03.09, 19:20:
2хМ-стак или напрао хипердролл и масс фх със протеин но парите недостигат .. и тъй като не се сещам за тея пари какво да си купя питам !
При положение, че си на 17 г. не виждам смисъл от изброените добавки, пък и още повече, че си начинаещ.
Вземи си някакъв протеин /само не български/ един хубав креатин и среден клас витамини и не се занимавай с глупости.
Стамината е добър продукт, но като недостатък мога да посоча само съдържанието на креатин монохидрат в нея, а на мен специално всичките ми опити с монохидрата напоследък завършват в тоалетната :lol: .silabg.com/bg/product/detail/bid/108/id/3014/page/4/SCITEC%20NUTRITION-ATTACK ето това е един продукт който пробвах наскоро с минимално съдържание на монохидрат.
Опс сега видях, че искаш креатин, глутамин и витамини до 70 лв.
Ако монохидрата обаче ти понася и си с по-ограничени финанси silabg.com/bg/product/detail/cid/17/id/2979/page/18/SCITEC%20NUTRITION-CREATINE%20100%%20PURE
Вече глутамин и витамини ще можеш да се вместиш в сумата която си посочил.
Както се вика
“Взе ми думите от устата” ,,,, в момента пия Scitec Attack и съм супер доволен
27.03.09
16:54
Колко дози садържа Scitec Attack ??