02.01.05
23:33
Темата е модерирана он Mr_Muskul
Яки ли сте, щот ние с DRECS ще ви бием много?
Добре дошли във форума. Ще ви помоля да пишете на кирилица и да спазвате правилата. Темата ви беше преведена.
Mr_Muskul
Бих искал да се готвя ама нямам достатъчно средства, така че... абе виж темата за “Бъдещ състезател”! Пуснете снимки, пък и можете да участвате в нашето снимково състезание, АКО ВИ СТИСКА!!!
Еми пробвай се да ни биете, аз и сам излизам на ринга , :lol: :lol:
Ще бъда на републиканското ви е ще ви зяпам от сцената и ..... после ще се видиме някъде и ще ви помоля за автограф + снимки за справка, че тука едно турнирче с награди чувам че ще има! 8)
Пък и собено ако сте от клуб Бодиформ, защо стоиш анонимен? Представи се! Та да знам от кога ще ..... видя опит за бой!
26.01.05
22:22
еmil_mlo мерси за добрите думи ама то е ясно че ще ги разбия :twisted: :twisted: :twisted: а пича дето иска моя снимка моо я види отдстрани :D :D :D a и Росен Михов да тренира що BODY_FORM ще го разбие BODY_FORM а на теб да не ти пораснат у6ите :lol:
Модерирано от T-BiRD.
Снимката ти е добра, добър трапец имаш, а и sternocleidomastoideusa ти е трепач братле! От химията ли е това, а? Пък и боя няма да имаш нужда, виж може и Леко да си вземеш, 50 стотинки е кутийката, на Илиенцим, нали си от София? Или пък ела ми на гости във Варна, там ще те заведа на плажец, ама ще изкъпем преди да си топнеш плешките в морето! Аз с Росен ще дойда полсе да те консултираме, как да наблегнеш на прасеца, че....си требва! И не забравяй - клек и тега, другото и от химията става лесно! :lol: :lol: :lol:
:arrow: Я сериозно качи няква снимка, ама да е твоя! Няма да казвам на Росен, само ще му я продам, ко да праиш, бизнис бе бати (а, кой набор си)
Лека и приятна подготовка на теб и всички малки тиранозавърчета
:wink:
01.02.05
10:48
За съжаление Росен Михов няма да участва (скоро се чух с него).Drecs трябва да ти кажа, че би било трудно да се победи Росен дори да си от спортния клуб в който тренираш.Човека има повече от перфектна генетика.
01.02.05
22:20
перфектна генетика на тоиа с късите крака и дългиа торс с плоските гърди и никаквиа груб:))))))))аз по сме6ен 4овек от тоиа Росен не съм виждал да вземе да се хване с борба поне 6те му отива и на физиономиата.такива карикатури само посрамват спорта а и да потренира поне о6те 2-3 години и да понаправи ниакакви мускули за да се показва на състезание камоли за младежи. :twisted:
02.02.05
02:28
Плосък е !!!Никви цици уе.