Време е да се готвим за лятото

27.03.09
09:57

Здравейте,аз съм нов във форума, но в битката с железата съвсем не.Досега нямах кой знае каква нужда от специални диети, но тази зима се по отпуснах и сега ми се налага.Та сега да си задам въпросчето.Взех си следните хранителни добавки  и ми се иска да чуя някое и друго мнение по въпроса, дали са удачни и дали ще ми помогнат по-бързо да вляза в желаната форма.
1.BCAA 1000 - Optimum Nutrition
2.Amino 2222 - softgels Optimum Nutrition
3.Animal Cuts, Ephedra-free
4. L-Carnitine - 500 mg NOW
Разбира се плюс добавките ще има и диетка и кардио.Благодаря ви предварително!

Темата беше редактирана от me4oka83 на 27.03.09 14:40.

Добре де пуснал си си темата на друго място на грешно място линка е:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/36996/

и защо като си писал, че ще имаш нужда от диета питаш за добавките ?!?! Питай за диетата първо, за тренировката сигурен ли си че там всичко ти е ясно и топ, че се мяташ на добавките

27.03.09
13:20

Значи за тренировките ми е ясно как стоят за  нещата, интересно ми беше да разбера дали съм комбинирал правилно добавките.Диетата ще е НВ, малко ще ми е трудно, но ще се справя

Мнението беше редактирано от me4oka83 на 27.03.09 15:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1