Multi-Pro 32x vs Animal Pak ?

DR

26.03.09
22:34

Главният ми въпрос е според вас каква е разликата и заслужава ли си Animal Pak ? защото цената е доста различна, като четах съдържанието на двата продукта ми се струват доста еднакви, но не съм специалист и немога да преценя, защото има различия в количеството на някой съставки .

Animal pak - dobavki-bg.com/product.php?cat=4&id=97
Multi-Pro 32x - dobavki-bg.com/product.php?cat=4&id=16

HE

27.03.09
06:46

Първата грешка в сайта който си посочил е, че Анимал Пак напомпва - това като го прочетох ми стана смешно.
Следващото според мен безсмислено е да дадеш такива пари за витамини - има далеч по-евтини.
Аз лично ползвам на Допъл херц “Депо” - излизат наполовина по-евтини от посочените и са доста добри за парите си  ;-)
Какво очакваш от приема на витамини?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 27.03.09 06:46.

DR

27.03.09
10:00

От витамините очаквам само да ми помогнат за възстановяването ,защото се очертават няколко тежки месеца.:) много футболни мачове и мисля да не спирам с фитнеса , очаквам просто да ми помогнат за това натоварване. И съм далеч от мисълта че могат да напомпват просто исках да покажа разликата в цената и количеството .

Възстановяването не се крие във витамините да и витамините имат значение, но много по важна е силната и качествена храна както  и почиването на организма.

Пари на вятъра... Едни по-семпли витамини ще ти свършат вятъра. Както казаха колегите, те няма да те възстановяват. За АСН специално трябва мн здрав стомах и прием задължииииително с доста храна. Аз лично не бих си ги купил повече, въпреки, че дозировките са много добри.

DR

27.03.09
15:11

Цена в $  Брой  Цена в $  Цена в лв
AST Sports Science MultiPro 32X 100 tablet               15   1   15   21,75
Universal Nutrition Animal Stak 21 pak               33   2   66   95,7
Optimum Nutrition 100% Casein Protein 4lb               44   1   44   63,8
Optimum Nutrition 100% Whey Protein Gold Standard5lb 42   1   42   60,9
Общо                                                  167   242,15

Това са цените на които ще взема продуктите и мисля че за 22 лв за витамина е добра цена :) тренирам 3 пъти на седмица с кардио всяка сутрин (делнични дни)  искам да кача мускулна маса и да изчистя малкото мазнини които имам. Спазвам и режим с храната.

От тези не виждам нищо, което да е за изчистване, но щом мазнините са малко - ОК. Пробвай ги АСН като ти излизат толкова евтино, но внимавай да ги вземаш след като си ял. Анимал Стак... аз бих взел креатинова матрица или креатин+азот за толкова пари.

DR

27.03.09
15:22

Аз в момента събирам мнения. Не съм ползвал Анимал стака , но чувам добри неща а като нищо да взема и креатин защото няма да излезе много пари ......а мазнините са доста малко.

27.03.09
18:36

Аз съм пил и ASN и ADAM, доволен съм, явно съм от тези със “здравите” стомаси. Но при тази ценова разлика бих предпочел ADAM или ASN или Opti-Men, нещо от този род, а и има и по-ефтини, които също ще ти свършат работа. Аз ASN ми идваха 29 лв. с доставката, а ADAM от тук съм ги взимал. Мисля, че е по-добре да избереш витамини, които ще са добри и като цена, защото витамините са си една така да се каже “всекидневна” добавка.

Мнението беше редактирано от difference на 27.03.09 18:40.

28.03.09
17:30

Dymatize Super Multi също е доста удачен избор.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1