27.03.09
00:23
започнах да ям преид и след тренировка по стриктно но имам въпрос какво е по добре да е преди и какво след. говоря за протеини и въглежидрати аз ям по малко и от 2-те и в 2-та случая
27.03.09
05:27
Преди-кафяв ориз,овесени ядки,пълнозърнести спагети с месо,извара,протеин на прах.
След-банани,стафиди,мед,декстроза,глюкоза със суроватъчен протеин е най-добре,но ако нямаш месо без мазнини(най-дбре да е пилешко) или 8-10 белтъка от яйца.
Искам да питам има в един магазин видях Глюкоза в буркан да продават тя може ли да се пие след тренировка?
27.03.09
10:00
Глюкоза - след тренировка.
Купешкият мед е глюкозен сироп(не поставям всички под общ знаменател, но...повечето). Може да има и някакъв малък процент мед в него, но става за вдигане на нивата на инсулина след тренировка.
казано от 666_Deni_666 на 27.03.09, 05:27:
Преди-кафяв ориз,овесени ядки,пълнозърнести спагети с месо,извара,протеин на прах.
След-банани,стафиди,мед,декстроза,глюкоза със суроватъчен протеин е най-добре,но ако нямаш месо без мазнини(най-дбре да е пилешко) или 8-10 белтъка от яйца.
x2
мерси мн това ме интересуваше ;)
Бих добавил и чаша прясно мляко след тренировка
Мнението беше редактирано от smokee на 27.03.09 17:08.
Искам да попитам да не права нова тема ,значи вече тренирам един месец като паза строга ВВД и мисля да почна да пия протеин да ми препоръчате марка нещо на сносна цена до 30 40 лева килограма.Благодаря предварително.
казано от comitment на 27.03.09, 18:45:
Искам да попитам да не права нова тема ,значи вече тренирам един месец като паза строга ВВД и мисля да почна да пия протеин да ми препоръчате марка нещо на сносна цена до 30 40 лева килограма.Благодаря предварително.
за тези пари хубав протеин няма да намериш. дай ги за качествена храна, ще има по-голяма полза.