25.03.09
15:55
Какво ви е мнението за тази креатинова матрица? По-добре ли е от чист креатин? особено за човек, който никога не е пил креатин? В комбинация с протеини, правилно хранене и тренировки разбира се!
25.03.09
16:52
казано от Sparxter на 25.03.09, 15:55:
Какво ви е мнението за тази креатинова матрица? По-добре ли е от чист креатин? особено за човек, който никога не е пил креатин? В комбинация с протеини, правилно хранене и тренировки разбира се!
К’во да ти кажа,
креатинова матрица за 2005-та, 2006-та и 2007-ма година,
ти ще кажеш дали е добра.. :lol:
Т’ва е най - доброто,
което може да се купи в момента.
25.03.09
17:06
To ясно, че е най-добрата ама дали е по-ефективно да се приема от новак в тая област или да се почне с монохидратен креатин първо, те това е въпросът :)
Мнението беше редактирано от Sparxter на 25.03.09 17:07.
25.03.09
17:19
Щом си новак, почни си наистина с монохидрат, разликата е че той струва стотинки а за теб ефекта ще е повече от забележим.
25.03.09
17:28
хмм.. а четох че монохидрата може да ти понатовари доволно и черния дроб.. плюс имаше разни странични ефекти като подпухналост на лицето, прекомерно задържане на вода? Матрицата не е ли по “рафинирана” така да се каже? а и все пак съм си отделил един бюджет от около 200 лв., прежалил съм ги :) гледам нещо качествено да си набавя за тия пари..
Мнението беше редактирано от Sparxter на 25.03.09 17:29.
бихте ли казали как се приема Cellmass и NO-Xplode, за да знам какви разфасовки да везмам за 2 месеца. Не октих информация, на повечето места не пише, а на другите пише 1 мерителна лъжица.
Пишете че утре отивам за зоб :)
ЦеллМасс е по 2 дози на ден.Голямата опаковка е за 1 месец,така че ти трябват 2.Нокса зависи колко тежиш,но по 1 на ден мислч,че е нормално.Него не го знам колко е голям.