Маса за гърди

10.03.09
23:47

Здравейте!!!Нов съм в сайта и бих искал да се допитам до вас някои неща!Значи на 22 години съм и тренирам от 2-3 години  но с много прекъсвания от които някои от по 6-7 месеца!Последното ми прекъсване беше пак някяде толкова!!!Значи сега от 1 месец съм се захванал отново сериозно и вече се радвам на малки резултати но имам един проблем-гърдите винаги са ми изоставали като маса!!!Значи с останалите мускулни групи нямям проблем но с гърдите не знам какво да правя!!!Сега тренирам гърдите един път седмично в следната програма
      1 упражнение-повдигане на лежанка от лег-5 серии в пирамида
      2 упражнение-повдигане на лежанка от полулег-3 серии в пирамида
      3 упражнение-флайс от лег- 3 серии
      4 упражнение—кофички-2-3 серии до откат
Кажете ми какво мислите эа тази програма эа маса на гърдите и ако някой може да предложи нещо по-добро-нека пише

11.03.09
06:18

Първо, това не е мястото за тая тема, защото не виждам да си споменал нещо за добавки....

Иначе като цяло си е добре. Аз лично от полулег правя с дъмбели, много повече ги усещам. Ако не можеш да правиш 3 серии кофички по поне 8-10 повторения, по-добре засега прави обратен лег. Флайсът можеш да го заместиш с пек дек... Като цяло ако не ти харесват резултатите, променяш нещо...

11.03.09
19:34

иэвинявям се че тук съм пуснал темата още съм нов и не знаех.иначе правя 3 серии кофички с 10-15 повторения до откат!а се чудя ако почна да ги правя 2-пъти в седмицата гърдите като има поне 72 часа между двете тренировки и правя различни упражнения в 2-те тренировки дали ще има резултат эа маса защото по принцип казват че повече от един път седмично не е хубаво да тренираш дадена мускулна група ако искаш маса но аз лично съм тренирал 2-пъти седмично бицепса и трицепса и постигнах много добри резултати и се чудя дали гърдите да ги почна 2-пъти седмично.Какво ще ме посъветвате

27.03.09
16:50

упражнение-повдигане на лежанка от лег почни да правиш само тва и прави по 8 серий по 10-12 повторения и да не е само един път в седмицата поне 2 пъти .А самото упражнение го прави с около 60-70% от max-а ти и не сваляй лоста плътно до долу а до половината и ще има резултати

ER

27.03.09
17:36

Я пак за лоста не до долу?

27.03.09
18:01

значи и ас ще ти кажа да пробваш 7 8 серии само равен лег в 6-10 повторения ,но пълни движения.

27.03.09
18:08

лоста го сваляш до половината така качваш маса а като го сваляш до долу е повече за релеф и няма такъв ефект
ПС:Изпитано е правил съм го а и бях прочел това от някаква статия на известен култорист не помня кои беше.Действа

ER

27.03.09
18:44

Не съм много убеден, ама тренирай си така, щом има ефект хехе

Мнението беше редактирано от eraziel на 27.03.09 18:45.

27.03.09
20:08

ето ти статията чети като не вярваш http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D2%F0%E5%ED%E8%F0%EE%E2%EA%E8/%CD%E0_%E4%ED%E5%E2%E5%ED_%F0%E5%E4_%EE%F2%ED%EE%E2%EE_%F1%E0_%E3%FA%F0%E4%E8%F2%E5_20071228602/  по надолу където пише частични повторения прочети там а наи добре цялата статия

27.03.09
21:37

L

казано от ilian27 на 27.03.09, 18:08:

лоста го сваляш до половината така качваш маса а като го сваляш до долу е повече за релеф и няма такъв ефект
ПС:Изпитано е правил съм го а и бях прочел това от някаква статия на известен култорист не помня кои беше.Действа

Верно? :lol:
Прави пълна амплитуда на движение, винаги, когато и възможно.
Това развива качествени и цялостни мускули и сила по цялата им дължина.

28.03.09
19:41

Примен хоризонталната лежанка последно време не ми действа, 
сега правя повече горен наклон с дъмбели и щанга и съм
много по доволен.Усещам много по-добре гърдите,а преди беше обратно.

01.04.09
23:19

а колко време да е раэстоянието между отделнити серии эа маса

11.04.09
13:48

1-2 минути

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1