По голямо ?

27.03.09
17:42

Здравейте Проблема ми и че едната  от перките е мн по голяма от др та тренирам с едни и същи килограмии по едни и същи повторения нещо по специално да правя ?

27.03.09
18:47

пробвай упражнения с дъмбели това е в повечето случаи начина да се иправи симетрията защото няма как по силната страна да помага на по слабата

27.03.09
19:23

Измисли нещо на кабелите. Така можеш само едната перка да тренираш. Това е само предложение, дори нямам представа дали е добра идея.

27.03.09
19:29

ще натоварвамповечко по малката за да могат да се иравнят

27.03.09
20:22

Както беше казано по-горе прави с дъмбели - с равна тежест и равен брой повторения. Изоставащата страна ще навакса, пък и всички знаем, че няма пълна симетрия в човешкото тяло ! Не се занимавай с глупости да тренираш само едната страна или да тренираш с различни килограми всяка !

казано от Borko на 27.03.09, 17:42:

Здравейте Проблема ми и че едната  от перките е мн по голяма от др та тренирам с едни и същи килограмии по едни и същи повторения нещо по специално да правя ?

Прай си вси4ко както до ся си направил. Просто по слабата перка не е заякнала.

27.03.09
21:20

Според мен просто не може да я стегнеш добре при позиране :)

казано от Thrashmetal на 27.03.09, 19:23:

Измисли нещо на кабелите. Така можеш само едната перка да тренираш. Това е само предложение, дори нямам представа дали е добра идея.

Не, не е добра идея. Може да тренира унилатерално с дъмбели или с кабели, но не само едната перка.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.03.09 21:22.

IN

28.03.09
01:03

Естесвено, че няма да тренира само едната перка. Тренирай си ги и двете с еднаква тежест и равен брой повторения, недей да натоварваш едната повече, това е голяма грешка. Визуалната разлика в перките се дължи най-вече на разликата в размерите на долния латисимус, затова за изравняването е хубаво да наблегнеш на гребането с дъмбели и дърпането на долен скрипец, но с една ръка в подхват. Също можеш да изпълняваш чукчетата не с щанга, а дъмбели.

Мнението беше редактирано от intercitycunt на 28.03.09 01:11.

28.03.09
08:10

казано от Borko на 27.03.09, 17:42:

Спокойно и аз съм бил така още в началото като почнах да тренирам ,но се оправих от самосебе си :)

28.03.09
08:40

ясно ще продължавам да тренирам в същия дух дано да се оправи , Мерси за мненията :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1