27.03.09
18:45
Хора давайте идеи откъде мога да си взема BSN-Syntha-6 i BSN Cellmass от Варна! Може от магазин или от някой фитнес център? Мерси предварително
27.03.09
18:55
казано от Sparxter на 27.03.09, 18:45:
Хора давайте идеи откъде мога да си взема BSN-Syntha-6 i BSN Cellmass от Варна! Може от магазин или от някой фитнес център? Мерси предварително
Можеш да си ги поръчаш от нета и ще ти дойдат с безплатна доставка за 1 ден до удобен за теб адрес -
bodyart-bg.com (вносител)
silabg.com
maxefect.com
4fitnessbg.com
itn
Така е по-удобно и имаш избор от всички вкусове, а не разчиташ дали залата е заредила, или не.
27.03.09
18:58
То хубаво, ама в какво състояние идват? срок на годност, запечатана опаковка.. Все ми се иска за тия пари да видя за какво иде реч преди да платя, не е малка сумата дето ще се влага..
пич , не бъди поредният българин , който няма доверие в системата и иска преди да купи да пипне ... почти всеки тук е купувал през интернет и би ти споделил ,че разлика дали ще го видиш в магазина или ще ти дойде на крака няма ... взимай смело от който и да е отгоре посочените сайтове , няма лъжа няма измама , опаковките идват на крака . всеки от горните сайтове(интернет магазини) зарежда често и няма да имаш проблеми със срокове на годност и т.н. .. даже някои от тях предлагат опцията ако не си доволен от продукта , да го върнеш в рамките на 2 седмици след закупуването или нещо подобно ... мисля ,че за сайта на бодиарт се отнасяше това ..
27.03.09
19:15
Човек, сигурно 3/4 от хората в този форум пазаруваме по интернет. Няма от какво да се притесняваш...
27.03.09
19:16
казано от Sparxter на 27.03.09, 18:58:
То хубаво, ама в какво състояние идват? срок на годност, запечатана опаковка.. Все ми се иска за тия пари да видя за какво иде реч преди да платя, не е малка сумата дето ще се влага..
Като оторизиран представител имаме ангажимент за вида в който идват. Почти всички артикули на БСН които имаме в наличност са произведени в последните 4-5 месеца. Ако нещо не ти се понрави винаги можеш да ги върнеш и да си получиш обратно парите. Дори има вариант да се върнат отворени кутии, без задаване на въпроси. Специално за това можеш да разбереш повече тук.
Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 27.03.09 19:18.
27.03.09
21:00
Мерси пичове! От бодиарт ще си поръчвам такъмите.. Яд ме е само че не съм си в София щях да си се отбия до НДК и да се свършва.. Иначе някаква идея до Варна колко време ще пътуват нещата? повече от 2 работни дни?
27.03.09
21:11
казано от Sparxter на 27.03.09, 21:00:
Мерси пичове! От бодиарт ще си поръчвам такъмите.. Яд ме е само че не съм си в София щях да си се отбия до НДК и да се свършва.. Иначе някаква идея до Варна колко време ще пътуват нещата? повече от 2 работни дни?
Ако поръчаш до 16:00 ще си ги получиш на следващата работна сутрин.
27.03.09
21:14
ок, мерси за бързите отговори :)
Магазин “Жълто” във Варна има БСН
Мнението беше редактирано от freddddy на 27.03.09 21:25.
28.03.09
16:34
Пичове за да не отварям нова тема - Има ли вариант да пия само Cellmass без да го комбинирам с протеин? Просто май няма да смогна с финансите както трябва и ще се лиша от Syntha-та. разбира се ще се спазва сериозен режим и ще гледам да си набавям нужните белтъчини с храненето. И все пак ще се отрази ли по някакъв начин това на ефекта от Cellmass?
28.03.09
16:40
казано от Sparxter на 28.03.09, 16:34:
Пичове за да не отварям нова тема - Има ли вариант да пия само Cellmass без да го комбинирам с протеин? Просто май няма да смогна с финансите както трябва и ще се лиша от Syntha-та. разбира се ще се спазва сериозен режим и ще гледам да си набавям нужните белтъчини с храненето. И все пак ще се отрази ли по някакъв начин това на ефекта от Cellmass?
Няма проблем разбира се. Синтата е просто храна. Ако си набавяш всичко необходимо от храната, няма да жертваш нищо.
01.04.09
11:03
Cellmass-a пристигна успешно и съм много доволен от доставката, даже имаше и тестерче на 1 доза протеин в комплекта:)
Само един въпрос, понеже няма мерителна лъжичка в кутията - как да определя колко са 16 грама? 3 чаени лъжички? или една супена с връх? въобще как си мерите 1 доза Cellmass?
01.04.09
11:09
100% има мерителна лъжица. Търси.
01.04.09
11:21
има наистина.. яко беше заровена :D иначе лъжичката с връх ли или как? да не се окаже че съм си изкусал дозите за 20 дни за 10 :D и все пак ако имате инфо за грамажите как се измерват на някой може да му е от полза..
01.04.09
11:34
Имай предвид,че ако си тръгнал с нагласата да пестиш продукта и едва ли не само 1 кутийка да ползваш (както си и писал няма да го комбинираш), тамън ще почне да действа и ще го свършиш. Никога не тръгвай с идеята,че ще пестиш даден продукт.
01.04.09
11:35
Особено ако този продукт е от гамата на BSN.
01.04.09
11:52
две малки кутии ми беше поръчката, не една ;) за 40 дни стига ако се пие всеки ден по две дози. за сега толкова, иначе е факт че от пестене файда няма.
02.04.09
09:13
Значи кутиите са пълни горе долу до половината и съдържанието леко си “лепне” малко като мокър пясък го дава, та се притеснявам наистина дали ще е адекватна дозата на мерителната лъжичка откъм грамаж. То принципно на сайта на бсн си пише че нивото на “пълност” на кутиите си зависи дали е било на влажно дали на сухо, дали се е слегнало и тн. ама ми се струва че едната мерителна лъжичка в това състояние на праха ще ми измери повече от 16 грама. принципно до ръба ли да си я пълня или до линията която е отбелязана малко под върха? или пък наполовина при въпросното състояние на праха?
Наистина сигурно идиотски въпроси задавам, но за първи път взимам добавки и наистина не мога да преценя как да разделя съдържанието на 40 дози, имам чувството че ще взема да изпия кутията за десетина дни макс :D та ако имате някакви идеи, споделяйте моля ви.
Мнението беше редактирано от Sparxter на 02.04.09 09:14.
02.04.09
09:16
казано от Sparxter на 02.04.09, 09:13:
Значи кутиите са пълни горе долу до половината и съдържанието леко си “лепне” малко като мокър пясък го дава, та се притеснявам наистина дали ще е адекватна дозата на мерителната лъжичка откъм грамаж. То принципно на сайта на бсн си пише че нивото на “пълност” на кутиите си зависи дали е било на влажно дали на сухо, дали се е слегнало и тн. ама ми се струва че едната мерителна лъжичка в това състояние на праха ще ми измери повее от 16 грама. принципно до ръба ли да си я пълня или до линията която е отбелязана малко под върха? или пък наполовина при въпросното състояние на праха?
Наистина сигурно идиотски въпроси задавам, но за първи път взимам добавки и наистина не мога да преценя да разделя съдържанието на 40 дози, имам чувството че ще взема да изпия кутията а десетина дни макс :D та ако имате някакви идеи, споделяйте моля ви.
До ръба. И не се притеснявай излишно, не е нужно да го “отцепиш” до милиграми.
02.04.09
09:18
и ще си стигне за 40 дози, при наполовина пълнa като съдържание кутия? ясно, че не е въпроса за милиграми, а да не изпия два пъти по бързо кутията от нормалното :D
02.04.09
09:25
казано от Sparxter на 02.04.09, 09:18:
и ще си стигне за 40 дози, при наполовина пълнa като съдържание кутия? ясно, че не е въпроса за милиграми, а да не изпия два пъти по бързо кутията от нормалното :D
Съмнявам се да я излапаш за по-малко от 40 дни:) Кутията е наполовина пълна защото я използват и за НО-КСплоуд и за Десерт, които са с различен грамаж и плътност.
02.04.09
09:26
ок, мерси много :)
02.04.09
16:11
Валентине - я само спомени малката кутия NoXplode и голямата за колко време стигат ?
02.04.09
17:32
Е зависи си по-колко го пиеш. Както знаеш се пият по 1 до 3 дози, като дозата си е индивидуална малко или много... Така че знаеш колко грама е дозата, знаеш колко грама е кутията, хващаш калкулатора и смяташ ориетировъчно за колко време стигат кутиите...
02.04.09
18:05
казано от Mamularin на 02.04.09, 16:11:
Валентине - я само спомени малката кутия NoXplode и голямата за колко време стигат ?
Малкия селмас стига точно за 20 дни, малкия екслоуд вече е сложна работа. Заивис по колко лъжички, зависи дали пиеш в почивни дни. Да речем че най-малко за 23 дни стига, най много за 50. Винаги си взимайте голяма разфасовка, далеч по- на сметка е.
В
Аз искам да попитам дали има смисъл да си купя сега експлоуд и целлмасс или да оставя за другата зима за6тото нали сега по принцип се свалят кг а не се ка4ат? !!!!!!!!!!! и дали няма да е загуба на пари
13.04.09
20:55
Естествено, че няма да е загуба на пари. Въпрос на личен избор е дали да сваляш или да качваш. Повечето хора искат да са релефни я за море, я за нещо друго. Други си качват ММ. Както си решиш...
14.04.09
07:43
казано от BiG_SvE на 13.04.09, 20:51:
Аз искам да попитам дали има смисъл да си купя сега експлоуд и целлмасс или да оставя за другата зима за6тото нали сега по принцип се свалят кг а не се ка4ат? !!!!!!!!!!! и дали няма да е загуба на пари
Експлоуда става чудесно и в период за сваляне, като средство да поддържаш интензивни тренировки в условията на ниски калории.
Селмаса от друга страна, също става за възстановяване, но от него се увеличава апетита, което може да е проблем. Ще трябва да го имаш това в предвид като вземаш решение.
16.04.09
12:23
Вземай смело ;)
Мнението беше редактирано от MachineHead на 16.04.09 12:25.