Мнения и препоръки

28.03.09
08:52

Имам няколко питания относно тренировките ми и реших да ги пусна на една тема да не спамя...
1.Понеже тренирам гърди и трицепс в един ден се чудя да правя ли 2 пъти лег (широк и тесен хват) или както досега да се лиша от тесния хват ?
2.За гръб правя набирания ),мечка,гребане с дъмбел,долен скрипец и се чудя имам ли нужда от хипер екстензии,че пето упражнение ще ми е много,ама не правя тяга,та искам малко да ми поукрепне кръста...
3.Мисля да почна да си забърквам вода с мед и да я пия веднага след трен.,но не знам дали може примерно да пия по малко и по време на самата тренировка,пък като свърша да ударя другата част...
Мерси предварително...

28.03.09
10:14

1. Правилно си решил да избягваш двата вида лег в една тренировка.
2. Махни мечката или гребането с дъмбел ако ти идват в повече и включи хиперекстензиите.
3. Мед само след тренировка, вода може и по време. Може и да хапваш по някой друг банан след залата вместо меда.

28.03.09
10:21

Хиперекстензиите не ги брой за гръб, няма да те претоварят много. Виж, тяга ако правиш, тя изтощава доста :)
Имаш три вида гребане, аз бих сменил едно от тях (примерно гребането с дъмбел) с горен скрипец.

28.03.09
11:27

1. Относно гърди и лег тесен хват за трицепс - така аз контузих рамото си. Разбира се е казвам, че така ще стане с всеки, но и не го препоръчвам.
2.Мечката се покрива като ефект с гребането с дъмбел, така че или, или. Хиперекстензии или тяга, или “добро утро” е добре да присъстват за да заздравяват мускулите в зоната около кръста. В противен случай ще има болки след време.
3.Меда - само накрая.

28.03.09
13:09

Мерси за съветите..Преработеният вид на тренировката за гръб ще е Набирания,Гребане с дъмбел,двата скрипеца,хипер екстензии.Упражнението “Добро утро” малко ме притеснява като техника,затова ще го оставя за по нататък като ми укрепне кръста..

Мнението беше редактирано от korpusito на 28.03.09 13:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1