Дневникът на guttimendez

Темата е заключена.
GM

27.03.09
22:50

Обновявам темата ми, тъй като започнах отначало с нова идея, нов стимул, абсолютно всичко отначало.

Вече 1 месец ходя редовно на фитнес, през ден. Наех си личен треньор, който не само да ми изготви тренировъчна програма и хранителен режим, а и да седи постоянно до мен по време на тренировка, за да правя всичко правилно и прецизно.

След почти 1 месец тренировки, съм свалил 3 килограма, като се има в предвид, че първите две седмици съм правил общо тренировки, за да ми свикне тялото с тренировки и натоварване. От 1 седмица тренировките са ми разделени на групи.

Ето малко данни за мен: Бях 83 килограма преди почти 1 месец, сега съм 80.0, висоък съм 178 сантиметра. Бицепс:35см.

Ето каква ми е програмата, като разделение на мускулни групи, по-натам и самите упражнения ще пусна.

Първи ден:
Рамене и трицепс.

Втори ден:
Гръб.

Трети ден:
Гърди и ръце.

Като имате в предвид, че тази програма не ми е написана някъде от инстуктура, а просто споделям това което съм правил от 1 седмица насам. Може някъде да бъркам, тъй като не съм запознат все още адски добре с упражненията и кое за какво е. Извинете ме ако някъде правя грешка.

Хранителния режим на който съм сега е следния:

Ден 1
Закуска:2-3 яйчни белтъка и един жълтък,нискомаслен млечен продукт
Закуска 2:една ябтлка
Обяд:250 гр.пилешка пържола,зеленчукова салата
Следобедна закуска:една ъбълка
Вечеря:250гр.риба,зеленчукова салата

Ден 2:
Закуска:нискомаслен млечен продукт
Закуска 2:Ябълка или плод според сезона без цитрус
Обяд:250 гр.телешки стек,задушени зеленчуци
Следобедна закуска:Ябълка или плод според сезона без цитрус
Вечеря:250 гр.риба,зеленчукова салата

Ден 3
Закуска:2-3 яйчни белтъка и един жълтък
Закуска 2:салата от краставици със зехтин
Обяд:250 гр.пилешко филе на скара,задушени зеленчуци
Следобедна закуска:салата от краставици стс зехтин

Ден 4
Закуска:овесени ядки,мюсли или банани 200гр.
Закуска 2:Нискомаслен млечен продукт
Обяд:250 гр.телешки стек,задушен ориз 100гр.
Следобедна закуска:банани 200гр.
Вечеря:250 гр.пиле или риба,зеленчукова салата

Този цикъл на хранене се повтаря отново.Представлява три белтъчни дни и един въглехидратен.

Добавките, които пия от вчера са: L-carnitine Liquid ]forte - MULTIPOWER body. 1500 mg.
Weider - MAXIMUM BCAA SYNTHO + PTK - 240 capsules.

Надявам се да ми давате тук таме съвети, за да се развивам още по-добре, нищо че имам инструктур.
И се надявам да ви е интересен дневникът ми.

Темата беше редактирана от Gutti Mendez на 26.06.09 11:31.

GM

28.03.09
12:38

Днешната тренировка, която започна към 11 часа беше следната:

Кросоувър, 5 серии по 8-9 повторения.
Изтласкване на щанга от лег тип Гилотина, 5 серии по 8-9 повторения.
Флайс, 5 серии по 8-9 повторения.
Мъртва тяга, 5 серии по 8-9 повторения.
Навеждане с щанга, 5 серии по 8-9 повторения.
Повдигане на краката, като съм легнал върху лежанка, 5 серии по 8-9 повторения.

До този момент не съм нищо от сутринта, имах енергия за тренировката.
Сега ще хапна едно пилешко филе/гърди, без ориз, тъй като нямам готов и те първа трябва да го варя. Салатката ми включва домати с много малко сиренце. Ще си направя 4 яйца, като изям само белтъците. И след това с малко изместване на часовете, тоест с 1, 2 часа ще спазвам режима, който съм пуснал по-нагоре.

GM

28.03.09
14:00

Ето и как изглежда обяда ми, който днес изяждам следобяд :)

GM

28.03.09
14:15

Цъкаш ОТГОВОР и ще се ориентираш по снимката, която ти качих.

Мнението беше редактирано от Gutti Mendez на 28.03.09 14:15.

28.03.09
16:36

трябва да помислиш върху тренировката или да си избереш някаква готова програма. днешната ти е нещо като гърди + гръб + малко корем .... за мен не е добра идея. колко време ти отне? принципно за начинаещи се препоръчва кръгова тренировка - по 1 упр за всяка мускулна група като се набляга на техниката в началото. ако не ти се правят кръгчета, си харесай някакъв сплит, но не карай “по инстинкт” поне засега. след няколко години, като опознаеш кое как ти действа, си тренирай инстинктивно.

GM

28.03.09
16:56

казано от Емил Начев на 28.03.09, 14:20:

аз въобще не чета..правя си каквото си знам и хич не гледам.то пред очите ти всеки път..мерси!

Към 9 и нещо ще пусна програмата, която съм решил да започна от понеделник.

GM

26.06.09
11:29

Обновявам темата ми, тъй като започнах отначало с нова идея, нов стимул, абсолютно всичко отначало.

Вече 1 месец ходя редовно на фитнес, през ден. Наех си личен треньор, който не само да ми изготви тренировъчна програма и хранителен режим, а и да седи постоянно до мен по време на тренировка, за да правя всичко правилно и прецизно.

След почти 1 месец тренировки, съм свалил 3 килограма, като се има в предвид, че първите две седмици съм правил общо тренировки, за да ми свикне тялото с тренировки и натоварване. От 1 седмица тренировките са ми разделени на групи.

Ето каква ми е програмата, като разделение на мускулни групи, по-натам и самите упражнения ще пусна.

Първи ден:
Рамене и трицепс.

Втори ден:
Гръб.

Трети ден:
Гърди и ръце.

Като имате в предвид, че тази програма не ми е написана някъде от инстуктура, а просто споделям това което съм правил от 1 седмица насам. Може някъде да бъркам, тъй като не съм запознат все още адски добре с упражненията и кое за какво е. Извинете ме ако някъде правя грешка.

Хранителния режим на който съм сега е следния:

Ден 1
Закуска:2-3 яйчни белтъка и един жълтък,нискомаслен млечен продукт
Закуска 2:една ябтлка
Обяд:250 гр.пилешка пържола,зеленчукова салата
Следобедна закуска:една ъбълка

Ден 2:
Закуска:нискомаслен млечен продукт
Закуска 2:Ябълка или плод според сезона без цитрус
Обяд:250 гр.телешки стек,задушени зеленчуци
Следобедна закуска:Ябълка или плод според сезона без цитрус
Вечеря:250 гр.риба,зеленчукова салата

Ден 3
Закуска:2-3 яйчни белтъка и един жълтък
Закуска 2:салата от краставици със зехтин
Обяд:250 гр.пилешко филе на скара,задушени зеленчуци
Следобедна закуска:салата от краставици стс зехтин

Ден 4
Закуска:овесени ядки,мюсли или банани 200гр.
Закуска 2:Нискомаслен млечен продукт
Обяд:250 гр.телешки стек,задушен ориз 100гр.
Следобедна закуска:банани 200гр.
Вечеря:250 гр.пиле или риба,зеленчукова салата

Този цикъл на хранене се повтаря отново.Представлява три белтъчни дни и един въглехидратен.

Добавките, които пия от вчера са: L-carnitine Liquid ]forte - MULTIPOWER body. 1500 mg.
Weider - MAXIMUM BCAA SYNTHO + PTK - 240 capsules.

Надявам се да ми давате тук таме съвети, за да се развивам още по-добре, нищо че имам инструктур.
И се надявам да ви е интересен дневникът ми!!

GM

27.06.09
10:01

Днес

Гърди и бицепс

Гърди:

Изтласкване на щанга от лег - 4 по 10
Железен кръст 4 по 15
Изтсласкване на щанга от лег ( на машина, не знам как се казва ) 4 по 10

Бицепс:

Бицепсово сгъване с щанга - 4 по 10
Концетрично сгъване - 3 по 10
Скотово сгъване с щанга - 3 по 7.. толкова можах.

В началото на тренировката на пътеката 5 минути загрявка и след тренировката 10 минути, ходене с 10 процента трудност.

Мнението беше редактирано от Gutti Mendez на 27.06.09 10:01.

GM

30.06.09
14:21

Днес

Рамене, трицепс и корем.
Макс натоварване за моите възможности.
30 минути на пътеката, на макс трудност.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1