обилно потене само в една зона

28.03.09
10:59

Момчета,не знам какво ми става от около месец мн започнах да се потя под мишниците.Не ми е топло,даже когато съм навън и е хладно пак се потя и то само там.Не знам какво става...до сега не съм имал такъв проблем.Чудя се дали може да е  някакъв симптом на нещо и започнах да се притенсявам.Някакви съвети можете ли да дадете?

28.03.09
11:13

Намерих малко материал в нета виж дали ще ти помогне. Не искам да те плаша но... http://www.puls.bg/illnes/issue_365/part_1.html ;)

28.03.09
13:23

Обръсни се ееее  :cheese:

28.03.09
14:16

казано от dont_try на 28.03.09, 13:23:

Обръсни се ееее  :cheese:

поумней

28.03.09
16:59

човек ,имам абсолютно същият проблем..както си седя и направо вадичка вода тече от мишницата...за щастие последняит месец нямам такива проблеми...взех си антриперспиранти на Нивеа (спрей и ролче)мн съм доволен,миришат мн добре,и не се потя най-малкото :) (не толкова много,с около 80% намаля) и сега съм нормален човек пак :) Гадно бе6е,макар че проблема с потенето се появи само за 1 месец :)

29.03.09
00:54

Потенето е полезно нещо, но подобно локално отделяне може да се предизвика от много неща. Ако си вдигнал степента на издръжливост, просто се потиш само там, където тялото се прегрява - под мишниците. Храненето също е фактор... При силен аромат е възможно да е хормонален “проблем”... Ако много те притеснява, консултирай се с ендокринолог...Поздрави!

Мнението беше редактирано от biggggy на 29.03.09 14:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1