29.03.09
19:58
Когато си меря обиколката на ръката,кой мускул й предава обем,бицепса или трицепса.Аз знам ,че при цялостен изглед трицепсът е този,който прави ръката голямо,но когато се измерва обиколката всички казват обиколка на бицепс.Реално при това измерване кой мускул прави сантиметрите?
когато се измерва обиколката всички казват обиколка на бицепс
Ти продължавай да слушаш некомпетентното мнение на мнозинството от нетрениращи и не интересуващи се от бодибилдинг. Грешно е да се казва така.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.03.09 20:01.
29.03.09
20:04
И аз така си мисля,затова питам :)
29.03.09
21:06
Значи горната час на раката кадето са бицепса и трицепса, трицепса ти е около 75% бицепса 25%, смятай кое и предава сантиметрите...
29.03.09
21:19
Значи горната час на раката кадето са бицепса и трицепса, трицепса ти е около 75% бицепса 25%, смятай кое и предава сантиметрите...
Така е, но не чак в такова съотношение. Затова си пазете лактите! И дватя ми лакътя са контузени, имам сили за 60 кг френско, правя с 40… В резултат не мога да тренирам яко трицепса от години. Днес ръцете ми достигнаха нов рекорд, почти 48 см, а можеше и 50 да са... Така че трицепса му е майката. Но макар трицепса да прави повечето от размера, без добър бицепс си заникъде.
Ами те кифлите като го видят че ходи на фитнес бицепса ще гледат, като не знаят друго : )
29.03.09
21:29
:D няма да питат колко ти е квадрицепса или гръдната обиколка или прасеца :)