30.03.09
09:31
Здравейте моля ви да ми дадете мнения за хранителният ми режим за маса. На 28г съм, започнах да го спазвам преди два месеца като от 64кг в момента съм 70кг - т.е качил съм горе долу 5-6кг чисти мускули (185 съм висок) . Но имам чувство, че влизам в застой, което не ми харесва:( Трябва ли да променя нещо в режима според вас?
Хранене 1:
3 Банана (най ми е лесно, тъй като бързам за работа)
Вода: 500 ml
Рибено масло+ мултивитамини
Междинно - чай с хубав мед (2 добри лъжици)
Хранене 2:
Месо пилешко, свинско 100 гр. - като най-често ям филета
4 филии пълнозърнест хляб
Вода: 500 мл.
Хранене 3:
Ориз / картоф / спагети 150 гр.
Рибено масло
Междинно - чай с хубав мед (2 добри лъжици)
Хранене 4(2 часа преди тренировка) :
Ориз / картоф / спагети 150 гр.
Мляко кисело: 400 мл.
(през ден когато тренирам) 40 мин. преди тренировка - Гейнър 50 гр. + 5гр Креатин
(през ден когато тренирам) веднага след тренировка - Гейнър: 100 гр. + 5гр Креатин + рибено масло
Хранене 6:
Риба: 150 гр.
4 филии пълнозърнест хляб
Зелена салата с домати
Направих груби сметки на стойноста на горната храна и излиза, че ям дневно по 142гр белтъчини / 100гр мазнини / 355 въглехидрати и всичко това с обща калориина стойност = 2300ккал. Тостатъчно ли е според вас? Да продължа ли така и какво бих могъл да оптимизирам в този режим за по-добри резултати?
ти си някакъв феномен,ако можеш да качиш 5-6 кг мм за 2 месеца не се заблуждавай така
30.03.09
11:17
Biad_:Bqh 52 KG prez sredata na qnuary, sega se merih v petyk minalata sedmica i bqh 58KG…ni6to ne e vyzmojno!
Не е сигурно дали е мускулна маса Петър, тегло се качва лесно, мускули-нелесно :)
казано от Biad__ на 30.03.09, 11:09:
ти си някакъв феномен,ако можеш да качиш 5-6 кг мм за 2 месеца не се заблуждавай така
Толкова - 6 кг съм качил. На краката немога да преценя дали не се е омазнило, но горната част на тялото със сигурност е качила чисто, тъй като пресата си е добре изразена и нямам излишъци които да ме дразнят. Факта си е факт 6 кг, може разбира се да имам мазнина, но е в абсолютните граници - поне според мен.
казано от ges4o на 30.03.09, 11:43:
махни този гейнър преди трен. и това МАСЛО след тренировка.
Мерси, маслото го пия, защото по опаковка го дават 3 хапчета на ден - мога да го сложа преди лягане.
Момчета нищо не казвате за самият режим - как е, достатъчни ли са хранителните стойности и т.н. Мерси
казано от Mitio на 30.03.09, 11:54:
Мерси, маслото го пия, защото по опаковка го дават 3 хапчета на ден - мога да го сложа преди лягане.
Мързи ме да ти чета режима, но масло недей преди лягане, изобщо мазнини преди вечер избягвай. Забавят усвояването на протеина. Можеш тия 3 хапчета на ден да ги приемаш на две закуски и обяд.
казано от Thrashmetal на 30.03.09, 13:45:
казано от Mitio на 30.03.09, 11:54:
Мързи ме да ти чета режима, но масло недей преди лягане, изобщо мазнини преди вечер избягвай. Забавят усвояването на протеина. Можеш тия 3 хапчета на ден да ги приемаш на две закуски и обяд.
Ценен съвет. Мерси!
не бих рискувал да взимам мултивитамини и рибено масло в едно хранене.При мен стомахът ми се развали и ходих по болници///