Прочетете и помогнете,МОЛЯ.

30.03.09
11:44

Здравейте.Мисълта ми е следната:възможно ли е да се трупа маса,при положение, че тренирам на лостове,но същевременно с това(понеже обичам да тичам)да не се ограничавам от тичането....Тренирам от близо 1 година,но  няколко пъти правех големи паузи затова постиженията не са кои знае какви:

-за гръб правя 8серий по 5повторения зад врат(с длани обърнати напред) + 6х5 (с длани обърнати към мен),с различни хватове.На следващия ден правя за гърди 10серий по 8 повторения (тяло наведено напред краката също,като се образува ъгъл около 75-80градуса)+ 5 серии по 20 повторения лицеви.

-65кг. съм 180 висок на 16години, трябва да кача килограми... знам,но тичането ми е слабост.Истината е че тичам с огромно желание...

Ако има възможност,много ще съм ви благодарен,ако пратите линк за някаква наистина добра хранителна програмка или пък ако не ви мързи драснете 1 коментарче.Търсих доста,съответно и намерих,но нали знаете идват някакви такива въпроси(това дали точно за мен се отнася,дали не съм объркал нещо...).Чул съм,че за изграждането на едно хубаво тяло,храненето е нещо,на което трябва да се обърне по специално внимание.Точно затова пиша в този саит,понеже не се съмнявам в компетентността ви по обсъждания въпрос.

30.03.09
13:45

качването се получава когато имаш положителен калориен баланс,ако успяваш да приемаш повече от колкото изразходваш няма проблем да си тичаш

30.03.09
18:13

Това какво значи,че мога да ям сладко до насита ако мога да го израсходвам ли ? Добре а нещо за другото хранене да съветвате.

30.03.09
18:17

казано от no_smoking на 30.03.09, 18:13:

Това какво значи,че мога да ям сладко до насита ако мога да го израсходвам ли ? Добре а нещо за другото хранене да съветвате.

Значи,че ако ядеш като кон качествена храна ще качваш въпреки тичането....

31.03.09
14:53

Незнам дали сте ме разбрали правилно,но единствената ми цел е като тичам да не се топят мусколите заедно с мазнините,ами да се топят мазнини и съответно да качвам мусколна маса...Знам,че напрактика е възможно,но още не съм намерил правилния начин.Затова искам помощ от вас.И все пак неможе да няма някакъв хранителен режим или поне ограничаване и наблягане на някои храни ...

Мнението беше редактирано от no_smoking на 31.03.09 15:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1