SuperPump250 + ........

30.03.09
11:19

Привет.

В момента съм на цикъл с Fyre i L-Cranitine. Мисля като го приключа да си дам 2-3 седм почивка (от добавки) и после да повторя цикъла със Superpump250 от който съм много доволен. Ето тук идва въпросът ми: С какво да комбинирам. Предния път го вземах с HMB +амино+протеин. Последните две ще ги запазя и сега но мисля да вкарам и нещо друго. Ето на какво съм се спрял: pSARM / HGH Promino Plus AM/PM / Methyl 1-D;

30.03.09
11:56

SizeOn е задължителен според мен!!

30.03.09
12:38

Size On си го препоръчват по дефолт със СуперПъмп-а. Може и така да комбинирам. До колкото знам и в него има монохидрат.

ЕД

30.03.09
16:27

казано от shiko на 30.03.09, 12:38:

Size On си го препоръчват по дефолт със СуперПъмп-а. Може и така да комбинирам. До колкото знам и в него има монохидрат.

Монихидрата в SizeOn не трябва да те притеснява - много е малко, главните 2 форми на креатин в SizeOn са creatine gluconate /Това е най-вероятно най-добрата креатинова молекула/. Другата форма е creatine alpha-ketoglutaratate /Креатин свързан с форма на глутамина/.

Препоръчва се винаги SP250 със SizeOn понеже двата продукта работят перфектно.
Известния Triple anabolic arsenal - http://gasparinutrition.com/Stacks/TripleAnabolicArsenal/About/tabid/171/Default.aspx

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 30.03.09 16:31.

30.03.09
18:03

O, това вече ми привлича вниманието. Мн странно как не съм видял този комплекс до сега. Че даже имат и 4-стак! Ще пробвам тази комбинация още повече че вс е на една фирма и то доказала се според мен/с резултат а не само с реклама/! Благодаря колега

30.03.09
18:21

от каде го намери тоя Fyre човек :)

СБ

30.03.09
18:25

Първо - Methyl 1-D 1 шише стига за 15 дни, за хубав цикъл поне 3. Psarm е натурален продукт, което обезсмисля взимането му по време на цикъл с methyl 1-D, запази го за след цикъла, заедно с formadrol Extreme. Дозата от Метил 1-Д е по 6 на ден. Psarm е от т.наречените и тепърва набиращи популярност phyto selective androgen receptor modulators, екстракти от растения, които би трябвало да мимикират ефекта на тестостерон и да се свързват с андрогенните рецептори (естествено ефектът им е далеч по-слаб от стероидите, но все пак не са толкова зле, просто са все още нови и не толкова добре разработени). Такъв тип екстракти са от групата на Екдистерон, метокси, иприфлавон. Проблемът е,че в средата и края на 90-те когато навлизаха и бяха масово използвани, се оказа, че за да са ефективни, екстрактът трябва да е много чист (над 95%), а това излиза адски скъпо, затова напоследък такива продукти не са толкова популярни, но са в сериозен период на проучване и тестване в големи дози и много чисти екстракти. Не случайно вече се говори за дози от 1.5-2 грама екдистерон, и то задължително от растението Rhaponticum Charthamoides. Все още на пазара няма адекватно дозиран продукт с този най-чист екстракт.

В случая с PSARM, екстрактът в него е от Osthole и е мисля,че към 95% и доста щедро дозиран. Дозата от него е по 4-6 на ден.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 30.03.09 18:44.

30.03.09
19:22

казано от Сила БГ на 30.03.09, 18:25:

Първо - Methyl 1-D 1 шише стига за 15 дни, за хубав цикъл поне 3. Psarm е натурален продукт, което обезсмисля взимането му по време на цикъл с methyl 1-D, запази го за след цикъла, заедно с formadrol Extreme. Дозата от Метил 1-Д е по 6 на ден. Psarm е от т.наречените и тепърва набиращи популярност phyto selective androgen receptor modulators, екстракти от растения, които би трябвало да мимикират ефекта на тестостерон и да се свързват с андрогенните рецептори (естествено ефектът им е далеч по-слаб от стероидите, но все пак не са толкова зле, просто са все още нови и не толкова добре разработени). Такъв тип екстракти са от групата на Екдистерон, метокси, иприфлавон. Проблемът е,че в средата и края на 90-те когато навлизаха и бяха масово използвани, се оказа, че за да са ефективни, екстрактът трябва да е много чист (над 95%), а това излиза адски скъпо, затова напоследък такива продукти не са толкова популярни, но са в сериозен период на проучване и тестване в големи дози и много чисти екстракти. Не случайно вече се говори за дози от 1.5-2 грама екдистерон, и то задължително от растението Rhaponticum Charthamoides. Все още на пазара няма адекватно дозиран продукт с този най-чист екстракт.

В случая с PSARM, екстрактът в него е от Osthole и е мисля,че към 95% и доста щедро дозиран. Дозата от него е по 4-6 на ден.

Много благодаря за компетентния отговор. Сега като се поза4етох повече мисля да се спра на 3-пала на Гаспари, а Methyl 1-D 1 ще го направя септември, както казва6 за поне 45 дни. A под “хормонален оптимизатор” да разбирам ли че това е прохормон? “Methyl 1-D естествено повдига нивата на тестостерона!” Много завоалирано е написано. А съединенията в него не ми говорят много за сега

Мнението беше редактирано от shiko на 30.03.09 19:33.

ЕД

30.03.09
20:55

Ето ти всички стакове на марката за момента. http://gasparinutrition.com/Stacks/tabid/60/Default.aspx Април месец ще излязат и нови стакове. Всички продукти са на промо цени в момента.

30.03.09
21:48

Комбинирай със SizeON и PlasmaJet в момента го изпробвам

06.04.09
10:06

казано от Lenks на 30.03.09, 18:21:

от каде го намери тоя Fyre човек :)

Взех си една опаковка от БГ но след това разбрах че бързо е изчерпан и втората си я викнах от ebay.
Дойде ми с около 30лв off от цената в БГ

Утре ми пристига “Известния Triple anabolic arsenal”! Имам едно въпросче, понеже имам Fyre за около 10 дни още 
а мисля да почвам стака какво е вашето мнение?

Мнението беше редактирано от shiko на 06.04.09 10:10.

07.04.09
06:44

Ехоо......

07.04.09
17:33

Какво ти пречи да изчакаш тия вече 9 дена и след това да почнеш да качваш? Искаш едновременно да качваш и да сваляш ли? Закъде бързаш?

06.09.09
00:21

казано от shiko на 30.03.09, 12:38:

Монохидрат има само в пудрата В Сайз он на хапчета няма

06.09.09
05:54

Може да има малко,но не е фатално.
СайзОН не задържа вода.

Мнението беше редактирано от Финдо на 06.09.09 06:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1