14.10.07
20:56
Наскоро се преместих във Варна , направих около две седмици почивка и сега мисля да подновя тренировките.
Искам да попитам за някоя добра фитнес зала , ако може да не е в краен квартал, а някъде в широк център. Зала има в х-л “Черно море” , цената е приемлива - за един месец картата е около 40 лв , а за 3 месеца е 72 лв , проблерма е ,че пътеката е развалена и не се знае кога ще я оправят ....
Отидох и в друга зала , намиращ се около ХЕИ в близост до едно от Пикадилитата , но там ми се вижда скъпичко - мисля ,че беше 78 - 80 лв за един месец . Някой знае ли зала намираща се в ширкок център ? Ако може и адресче ще е супер ... :) Мерси много на отзовалите се ....
П.с - радвам се ,че се върнах във форума :P
14.10.07
21:21
А! Don Corleone стана съгражданин. :) Не мога да споделя огромен опит със залите по варненско. Ходила съм в една на базар Левски, точно срещу магазин Бурлекс. Мисля казваше се Херкулес. За там по-скоро НЕ!. До Пикадилито до ХЕИ има още една зала, чувала съм , че е Ок и е на по-нормални цени. Последно , когато си бях във Варна, ходих в една на Чаталджа. Точно над пазара е по главната като тръгнеш посока Левски. Има голяма табела, Финес се казва. Тя беше добре като хигиена, през деня беше сравнително спокойно. Струваше 3 лв. Разгледай се освен това във fitness sports, там мисля само 2-3 зали имаше споменати. От тях ТИМ е класика, тая зала я има откакто се помня. Едно време беше много ок, сега не знам, но си струва да се провери. Пусни и една търсачка във форума има поне още 5-6 подобни теми.
15.10.07
15:21
Аз ти препоръчвам Финес и Херкулес, за които вече писа Tralfamadorian. И от двете съм изключително доволен, в едната даже тренирам постоянно. Херкулес е по-евтина (3лв - трен. 30лв - карта), Финес е малко по-скъпа (3лв - трен. 40лв - карта), но хигиената е по-висока (особено в съблекалнята), има повече и по-добри дискове. И в двете зали уредите са IVAN.
В хотел Черно море залата ми се струва много тясна, аз не я харесвам. ТИМ е скъпа.
15.10.07
15:23
Екипът на Fitness Spots (http://www.fitness-spots.com) ще е благодарен, ако споделите тази информация и там. :)
15.10.07
18:05
казано от Владимир8507 на 15.10.07, 15:21:
Аз ти препоръчвам Финес и Херкулес, за които вече писа Tralfamadorian. И от двете съм изключително доволен, в едната даже тренирам постоянно. Херкулес е по-евтина (3лв - трен. 30лв - карта), Финес е малко по-скъпа (3лв - трен. 40лв - карта), но хигиената е по-висока (особено в съблекалнята), има повече и по-добри дискове. И в двете зали уредите са IVAN.
В хотел Черно море залата ми се струва много тясна, аз не я харесвам. ТИМ е скъпа.
Всичко добре , ама ако ми кажеш къде се намират “Финес” и “Херкулес” ще е супер ;)
15.10.07
18:14
Финес: от кръстовището на Чаталджа тръгваш по бул. 8ми прморски полк в посока кв. Левски. След 150-200 метра от лявата страна ще видиш на сградата огромна табела “Финес”. Влизаш в дворчето, където е табелата. Там има козметично студио и следващата врата е фитнеса
Херкулес: На базар Левски има магазин Бурлекс. Срещу него, от противоположната страна на булеварда, зад автобусната спирка 3 високи блока. Зад първия от тях бивше читалище, е там е.
казано от Димитър Михайлов на 15.10.07, 15:23:
Екипът на Fitness Spots (http://www.fitness-spots.com) ще е благодарен, ако споделите тази информация и там. :)
Ам, трябва да си призная с ръка на сърцето, че последния път като си бях във Вн, имах идея да го направя това. И снимки исках да нащракам. Но всеки божи път забравях. Сега няма как да го вкарам като спот, защото нито точния адрес знам, нито телефон, нито раб. време. А и из нета им ги няма тия информации, проверих. Да, знам, че съм за убиване :red:
15.10.07
19:22
Е, ще простим този път, но да не ти става навик. :)
Някой знае ли как се казва ноеата фитнес зала във Варна, която е на едни Руснаци. Ако може и интернет страница.
10.11.07
09:13
Вероятно става въпрос за Orange Fitness.
10.11.07
17:04
казано от Димитър Михайлов на 10.11.07, 09:13:
Вероятно става въпрос за Orange Fitness.
Хехе :) Поредната фитнес зала в моя квартал.
Поразрових се из сайта им и си личи, че е доста шикозна. Цена не е обявена, но предполагам, че няма да е достъпна за нас “простосмъртните”. При всички положения обаче, откриването на една нова зала е добре дошло, защото конкуренцията се задълбочава и ако останалите не намалят цените, то поне едва ли скоро ще ги увеличат.
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 10.11.07 17:07.
Аз питам защото бащата се интересуваше какви ли ще са заплатите за фитнес инструкторите и ако са добри да работи като такъв.
26.11.07
09:43
В Orange fitness даже май броя на картите е ограничен, но отвън ми се видя твърде лъскава, не е зала по мой вкус. Преди ходих в тази до ХЕИ, но сега съм в Херкулес и мога да я препоръчам на всеки от този район на Варна. Уредите са Иван и Титан, хигиената не е най-добрата, но пък атмосферата е добра. Място за яки тренировки, няма какво друго да кажа.
За Orange fitness мога да кажа само да забравите. Ходих просто от интерес малко преди да го открият - имаше само 2 вида карти и двете са за година, не за месец. Цените бяха 4-цифрени числа ;-)
27.11.07
15:19
Мои познати ходят в Orange и са супер доволни от обслужването и всичко. Смятам, че които има възможност си заслужава парите.
Успех на всички!
03.12.07
22:59
Аз в момента ходя в Спортна зала - залата е прилична и съм доволен.
04.12.07
09:18
казано от Don Corleone на 03.12.07, 22:59:
Не искам да обиждам избора ти, но на мен тази зала винаги ми е напомняла маза. В района има по-добри зали на същата и дори по-добра цена.
04.12.07
12:55
Ходил ли си в залата в Тракия...тя вече наистина е маза :cheese: , но пък каква тренировка направих там като отидох да я пробвам!
04.12.07
14:02
казано от Ultima Ratio на 04.12.07, 12:55:
Ходил ли си в залата в Тракия...тя вече наистина е маза :cheese: , но пък каква тренировка направих там като отидох да я пробвам!
На Тракия не съм ходил, но като ученик тренирах в “залата” на Стадион Черно Море, защото нямах достатъчно пари за нещо по-добро. Е... по-голяма дупка от това няма :) Който иска спартански условия - това е мястото.
04.12.07
19:26
казано от Владимир8507 на 04.12.07, 09:18:
казано от Don Corleone на 03.12.07, 22:59:
Не искам да обиждам избора ти, но на мен тази зала винаги ми е напомняла маза. В района има по-добри зали на същата и дори по-добра цена.
Я кажи някоя по-добра тогава :) ?
Аз ходя в progym - на 50 метра от Математическата гимназия в квартал “Чайка”.Фитнеса е много добър,инструкторите са големи пичове,а цената е 2.50лв за тренировка или 30 лв. на месец
От 5 години ходя само в ТИМ. Сега прекарвам малко време във Варна, но ако съм там тренирам винаги в ТИМ. Вярно е че тренировката е 4 лева, но това вече не е много. Защо да давам 2,50 и да тренирам в кочина като мога за 4 да тренирам на чисто и приятно място? А и не на супер удобно място, само дето паркирането е мъка :).
05.12.07
21:04
казано от ЙОВОВ-БИЖУТЕРА на 05.12.07, 18:23:
Аз като давам 2,5о , тренирам в кочина ли?!?!?!
Аз твоята зала не бих я определил в никакъв случай като кочина, дори се поддържа чисто и подредено. Проблема там е друг- няма всички уреди и е тесничко. А като добавим, че трябва да се пази и гробна тишина заради живещите в блока отгоре, атмосферата става малко тягостна.
Като се пренебрегнат тези фактори - залата си е добра :)
Малко да вдигна темата, с допитване до разбиращите хора:
жена ми след като роди напълня, и сега иска да влезе във форма отново както преди. Моля разбиращите да споделят място в което ще и обърнат нужното внимание, за да може да възвърне формата си. Става дума за фитнес зали и специалисти там които могат да и помогнат в тренировките и програмите. Става дума за гр. Варна, в кв. Възраждане сме ние.
Благодаря на всички ви, и хубава работа вършите с този сайт.
Здравейте!
Нормално е да напълнее по време на бременност, оф - ужасно е дори! По-важното е, че нещата са поправими и се иска само воля и желание.
Какво разбирате под “нужното внимание”? Ако търсите персонален треньор, търсете Белчо Христов. Ако искате що-годе нормална зала със що-годе нормален инструктор да върви или в Дом Младост или при Велислав Велев срещу Мебелната палата. ЗА други зали из този район не се сещам. Има една във Възраждане - Гетото, но там не е подходящо за жени.
06.09.08
14:33
има ли във Варна фитнес зали където мъжете тренират отделно от жените ?
Мнението беше редактирано от as_like_that на 06.09.08 14:33.
Скоро ще има! Ще местя фитнес студиото си в Център за красота, където ще се водят тематични тренировки, мъже, отделно от жени! Ще стане дума затова съвсем скоро! ;)
09.09.08
17:46
казано от Питона на 07.09.08, 08:42:
Скоро ще има! Ще местя фитнес студиото си в Център за красота, където ще се водят тематични тренировки, мъже, отделно от жени! Ще стане дума затова съвсем скоро! ;)
Белчо, очаквам развитието на темата ;)
Премествам фитнес студиото си в Център за красота и здраве “САР”! По-голямо помещение с по-професионално обслужване и много повече уникални за Варна услуги!
Самостоятелни или персонални тренировки с мен по фитнес. Плюс семинари, програми, хранителни планове и диагностика, замерване на прогреса, анализи и много други неща! Никога няма да боря “конкуренция” с цени, а с уникален подход! Заповядайте и вижте! ;) Мястото, което потребителят и титанбг и други не намирах, вече е на пазара :)
11.09.08
06:50
Питон, къде се намира този Център за красота и здраве “САР” ?
И още нещо не разбрах, в фитнес залата разделени ли са мъжете и жените ?
Улица Райно Попович 17 е адреса! Не е фитнес зала, а студио за персонални тренировки със запазен индивидуален час за месец напред, два месеца и три месеца напред във времето. Използва се помещението самостоятелно или тренират клиентите под мое ръководство в изолирана среда! За да се избегне притеснението на хората от присъствието на други такива и под звуците на Тибет! Използвани са методите на Фън Шуй за подредба на помещението и се използва аромотерапия в отделните помещения! ;) Идеята е да се отдадете на релакс и ползотворна фитнес тренировка! ;)
препорьчвам ти фитнес зала МЕGA MEN- ул,Патлейна 8,срещу дирекцията на МВР-кьдето се правят задграничните паспорти.Работи от 8-22,сьбота и неделя от 10-20.Тренировката е 3 лв,има карти от 28.32.36.40 лв.Лицензирани фитнес инструктори.Залата е от 6 месеца,с уреди на “IVAN”-Русе.Сигурна сьм че ще ти хареса.
Мнението беше редактирано от demetra01 на 26.09.08 16:56.
Здравейте! Моля да ми помогнете с информация за фитнес зала в центъра на Варна - около колхозния пазар. Преди четири месеца станах майка на един голям сладур, но имам 6-7 килца за сваляне.
05.03.09
17:12
Здравейте. От скоро живея в района на Пикадили Чаталдажа и търся добра зала ноколо. Ходих веднъж в Фитнес и беше добре, но вечер е супер тъпканица. Казаха ми и за зала “Чани” която разбрах къде се намира, но не съм ходил. Някои би ли ми казал мнение и за тази зала или да препоръчате друга наоколо, горе-долу на нивото на Фитнес.
Ха как е комшо :-P Отивай в Чанито да,яка hardcore зала е,няма да сгрешиш.Ако искаш дай ми на ЛС скайпа си и ще ти обясня по-подробно ако искаш ;-)
Май се казва Финес залата в която си ходил а не фитнес. В Чани от 11 до 16 часа няма много навалица и може по спокойно да се тренира.За обстановката вече сам си решаваш дали ти пасва или не.
05.03.09
21:54
Мерси утре ще я пробвам.
А тая не съм сигурен как точно се казваше може и финес да е.
А някой може ли да предложи добра зала в района колхозния или макдрайв, че ходя в една ама е пълна мизерия... нема уреди и такива работи. Като се счупи единия дъмбел на дванайските и 4 седмици няма дванайски ;)
казано от miracle на 27.11.07, 15:19:
Мои познати ходят в Orangе и са супер доволни от обслужването и всичко. Смятам, че които има възможност си заслужава парите.
Успех на всички!
Съгласна с miracle !!! Всичко зависи от средствата, които заделяш за фитнес и поддържане:) И естествено от доходите ти... Ако освен фитнес си свикнал да използваш и басейн и сауна или парна баня, а и обичаш да се поразчупиш с аеробика или пък искаш да включиш стреч или йога в програмата си Orange Fitness е идеалния вариант за теб. Там просто имаш достъп до всичко, а икономичния клас карти са около 80лв./мес... Но както казах всичко зависи от доходите ти или от личната тренировъчна методика. Ако тренираш само и единствено с уреди и свободни тежести много зали ще ти свършат работа... Залата на Чани е в читалище Маяковски (над Пикадили Чаталджа). Ако искаш да тренираш по методиката на Чани, но в чиста, светла и проветрена зала, вариант е втората зала на Венци Чанев - “Чани&Вешев”, която се намира в читалището в кв. Аспарухово http://www.fitness-spots.com/spots/327