30.03.09
13:32
До колко години имаме шанс да растем на височина
Ако на 22 години се активира отново растежния хормон в големи количества ще се расте ли на височина или ще се получи акромегалия.
Чел съм, че мъжкият скелет се развива докъм 26-27 годишна възраст, но не съм сигурен.
30.03.09
21:16
Много зависи до колко са се калцирали костите.
Приятел от 18 до 20 израстна с около 6-7 см ;)
31.03.09
13:40
А вярно ли е че кастратите растат винаги защото тяхните кости никога не се калцират. За така наречения евнуходизъм говоря.
Кастрати - мъже, на които в детската възраст е направена операция, спираща естественото им развитие с цел да се запази чистият им, ясен и висок детски глас.
казано от register на 31.03.09, 13:40:
А вярно ли е че кастратите растат винаги защото тяхните кости никога не се калцират. За така наречения евнуходизъм говоря.
Кастрати - мъже, на които в детската възраст е направена операция, спираща естественото им развитие с цел да се запази чистият им, ясен и висок детски глас.
По-добре пробвай с растежния хормон - винаги можеш да го спреш. За кастрацията не съм чувал за случай да ти върнат атрибутите обратно в случай, че не си доволен от ефекта :lol:
А деца не мислиш ли да имаш?!
Мнението беше редактирано от shemeta на 31.03.09 14:04.
31.03.09
14:37
Растежният хормон не беше ли доста скъпичък или просто е поевтинял в следствие на финасовата криза.
Всеки иска да има деца!
31.03.09
15:13
казано от register на 31.03.09, 14:37:
Растежният хормон не беше ли доста скъпичък или просто е поевтинял в следствие на финасовата криза.
Всеки иска да има деца!
Скъп е.
01.04.09
15:43
Как да стана по-висок
01.04.09
17:59
Ауу, баси ужаса.. :) Момчета, осъзнайте се какви глупости пишете, при това преповтаряни.
Едва ли някой от вас има възможност дори да види ампула със соматотропин, а ако ви е интересно просто, влезте в www.bb-team.org - раздел статии и на търсачката ако напишете Хормон на Растежа ще ви излезе даже на молекулно ниво какво прави.
При евнусите има висок ръст, който не се дължи на некалацирането, но не мога да ти обясня в подробности, но съм сигурен че не е заради това, а по-скоро заради някой хормон влияещ на остеобластите.
А как да станеш висок - пробвай със спанак като Попай. След като го изядеш отиди да висиш от някой лост с главата надолу докато не придобиеш лилаво-червено изражение. Ако не помогне и това питай вашите..
02.04.09
07:56
казано от introducer на 01.04.09, 17:59:
Ауу, баси ужаса.. :) Момчета, осъзнайте се какви глупости пишете, при това преповтаряни.
Едва ли някой от вас има възможност дори да види ампула със соматотропин, а ако ви е интересно просто, влезте в www.bb-team.org - раздел статии и на търсачката ако напишете Хормон на Растежа ще ви излезе даже на молекулно ниво какво прави.При евнусите има висок ръст, който не се дължи на некалацирането, но не мога да ти обясня в подробности, но съм сигурен че не е заради това, а по-скоро заради някой хормон влияещ на остеобластите.
А как да станеш висок - пробвай със спанак като Попай. След като го изядеш отиди да висиш от някой лост с главата надолу докато не придобиеш лилаво-червено изражение. Ако не помогне и това питай вашите..
Интересувам се имненно за евнисуте.
Кой е този хормон. Аз доколкото знам е някакъв аналог на естрогена \ женски полов хормон \ който задейства калцирането. Именно половите хормони спират растежа и главно естрогена.