Кломид и Прегнил ???

Темата е заключена.

24.01.05
19:38

Темата е модерирана от Mr_Muskul
какво знаете за Кломид и Прегнила ? Кажете за какво са,цена,каде се намират и т.н.

24.01.05
21:57

и двете се продават в аптеката и се използват за задържане на постигнатото след стероиден цикъл (особено ако е правен с твърда химия - тестостерон напр.) Цената варира но хломида е около 10-11 лева за 10 табл по 50 мг, а Прегнила струва 11 лева 5000 UI…

24.01.05
22:40

Е това е отговор мерси много!!!
Само още да питам Прегнила е инйекция нали, и ако примерно си напрая цикал с боинабол и реатаболил каквото кача ще си го запазя ли ?
а и знаеш ли как се зима Кломид-а?
Използвайте бутона ПРОМЕНИ. Да не се повтаря!
Mr_Muskul

25.01.05
15:20

ами то с дека и бионабол май няма да имаш нужда от прегнил... Но иначе - да, на инжекции е - всяка по 5000 международни еденици, но на теб ти трябват да си удариш 2 пъти по 3000 и още 2 пъти по 1500, но за жалост до колкото знам дато се смесят 2-те шишенца разтвора може да се съхранява само 24 часа, а на теб ти трябва да си го слагаш през 5 дни... Прегнила е както вече казах за след твърда химия...

А Хломида се взима веднага след като се спрат оралните стероиди (които пък от своя страна , мисля че знаеш, се спират 1-2 седмици след инжекционните). Прави се следната схема - първитее 5 дни се вземат по 100 мг (2 таблетки) и после следващите 10 дни по 1 таблетка. Акоси вземеш Клостилбегит ще ти трябват 2 опаковки...

AR

26.01.05
04:46

Казано по просто пренигрила кара тестисите да произвеждат тестостерон,но трябва да внимаваш защото ако прекалиш с него става опасно.Имам в предвид че хипофизата ще спре да произвежда гонадотропен хормон и топките.Но иначе 1-2 инжекции не са опасни все пак при много тежки стероидни цикли тестостерона и без това не се произвежда в началото.Но след пренигрила е наложително и трибестан.Пренигрила дава силен старт на производството на тестостерон,но запомнете че това е само за старт а нетрябва да се продължава с него защото става опасно!!
Толкова за пренигрила а сега за КЛОМИДА това е познатият ни ПРОВИРОН.Няма да обяснявам много за него защото има написано в сайта на бб-теам.Иначе той е антиестроген и гонадотропен стимулант.Като структура е изкуствено произведен естроген.Взима се по време на цикъла и извесно време след приключване.Най добре е да се ползва когато се взимат силни андрогени за да се предотврати ароматизацията им.Иначе ако питате мен по добре  ползвайте тамоксифен за леки цикли все пак провирона не е много евтин като цена.
maxx_muscular
ако се надяваш да запазиш абсолютно всичко след цикъл....кацни на земята :lol:  винаги има спад.А колко ще бъде спада зависи от въстановяването,при някой почти няма спадане на сила и маса обаче няма да ти казвам колко пари похарчиха за суплименти...

26.01.05
08:40

Ти човече май много си се объркалллл.... Провирон и Хломид въобще не са едно и също... На Хлимида активната съставка е хломифен цитрат, а на Провирона - местерон... Вземи да прочетеш малко преди да пишеш че може да заблудиш някой така...

26.01.05
10:37

Аз много силно се опитвам да не се заяждам с никой, но този пост направо изби рибата!

Провирон, Кломид и Нолвадекс са различни неща! По никакъв начин НЕ са взаимозаменяеми!
Провирона (MESTERONE, стероид само със андрогенни качества) е анти естроген.
Нолвадекса (TAMOXIFEN CITRATE) е компетитор на естрогенните рецептори.
А Кломид (CLOMIPHENE CITRATE) е стимулатор на хипофизата и от там възстановява цялата ос ХЩТ (хипофиза, щитовидна жлеза, тестиси).
Разбира се и активните им съставки са различни.

Това е накратко, а надълго ... ще стане мнооооого дълго ...

[quote author=“Armitrage”]Казано по просто пренигрила кара тестисите да произвеждат тестостерон,но трябва да внимаваш защото ако прекалиш с него става опасно.Имам в предвид че хипофизата ще спре да произвежда гонадотропен хормон и топките.Но иначе 1-2 инжекции не са опасни все пак при много тежки стероидни цикли тестостерона и без това не се произвежда в началото.Но след пренигрила е наложително и трибестан.Пренигрила дава силен старт на производството на тестостерон,но запомнете че това е само за старт а нетрябва да се продължава с него защото става опасно!!
Толкова за пренигрила а сега за КЛОМИДА това е познатият ни ПРОВИРОН.Няма да обяснявам много за него защото има написано в сайта на бб-теам.Иначе той е антиестроген и гонадотропен стимулант.Като структура е изкуствено произведен естроген.Взима се по време на цикъла и извесно време след приключване.Най добре е да се ползва когато се взимат силни андрогени за да се предотврати ароматизацията им.Иначе ако питате мен по добре  ползвайте тамоксифен за леки цикли все пак провирона не е много евтин като цена.
maxx_muscular
ако се надяваш да запазиш абсолютно всичко след цикъл....кацни на земята :lol:  винаги има спад.А колко ще бъде спада зависи от въстановяването,при някой почти няма спадане на сила и маса обаче няма да ти казвам колко пари похарчиха за суплименти...

26.01.05
14:55

Мерси много.
И да те питам maxx_muscular знаеш ли дали има Прегнил от 1500 или само от 5000?Ако има колко пари е и дали има някаква разлика (предполагам че няма де,освен в количеството :) )

26.01.05
20:46

в аптеката ми предложиха само от 5000, но ти може да идеш да провериш сам!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1