01.04.09
19:44
Мисля да взема витамини и се спрях на два варианта.Единият е Vit min 100,a другият е Daily vits.Та заслужава ли си да се дадат 45 лв за витамини,които ще ти стигнат за 2 месеца или по-добре 22 лв за 3 месеца и половина.Дали тази немалка разлика в цената си заслужава,и дали разликата в съдържанието на отделните витамини има толкова голяма значение или по-добре да спестя пари и за други добавки.
01.04.09
19:54
на коя фирма са
NOW Vit-min 100 са с много добър Б-комплекс. Дейли витс са слаби.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.04.09 20:00.
01.04.09
20:22
Daily май бяха на Universal,ама не съм сигурен.
01.04.09
20:24
Аз гледах процента на съдържаните витамини и дневната доза и Дейли покриваха дневната доза на 100%,докато Вит мин 100 достааа я прехвърляха.Има ли някакъв смисъл от толкова високи дози,дневната не е ли достатъчна?
За хора, занимаващи се със силови спортове е по-добре да пият по-силни витамини. Погледни Адам на NOW, те са още по-силни, но с по-слаб Б-комплекс.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.04.09 20:32.
дейли витс са много слаби, аз в момента ги пия по 4-5 на ден щото са ужасно много и да свършват по-бързо :) Те не са витамини за спортуващи. препоръчвам ти Вит Мин, аз ще минавам на тях като свършат дейли-то
пп и двата продукта са на НАУ
02.04.09
06:42
Може да прегледаш и на Dymatize Super Multi, доста са добри и стигат за 50 дни.
казано от Стоянчо на 01.04.09, 20:31:
За хора, занимаващи се със силови спортове е по-добре да пият по-силни витамини. Погледни Адам на NOW, те са още по-силни, но с по-слаб Б-комплекс.
Я верно кажете за тези Now Adam, найстина ли има полза от тях. Че гледам пише Гинко билоба, много миришат.Опукал съм 2 опаковки х2 таб. на ден, са почивам.
19.07.09
15:31
Витамините Адам на НАУ са сред най добрите на пазара, но ако очакваш някакви резултати благодарение на тях по добре недей да разчиташ. Това са витамини няма как от тях да получиш мускулна хипертрофия.
казано от Drakula на 19.07.09, 14:19:
казано от Стоянчо на 01.04.09, 20:31:
Я верно кажете за тези Now Adam, найстина ли има полза от тях. Че гледам пише Гинко билоба, много миришат.Опукал съм 2 опаковки х2 таб. на ден, са почивам.
Да хубави са, други хубави витамини са тези на Controlled Labs - Orange Triad. Те са също много комплексни.
казано от Иван Шишманов на 19.07.09, 15:31:
Витамините Адам на НАУ са сред най добрите на пазара, но ако очакваш някакви резултати благодарение на тях по добре недей да разчиташ. Това са витамини няма как от тях да получиш мускулна хипертрофия.
Знам приятелю какво са витамини, не като някой др. в Форума дето чета изцепки ” взимам 3 дена вече Витамини и няма ефект” или ” колко мускули ще кача от взимането на Витамини” и т.н не съм неграмотен все пак като тези душици.
Просто искам да съм сигурен че ще си набавя нужните Витамини (щото 1 че имах нужда от витамини, др. че блъскам доста често , и се лишавам от някой храни , а много много не съм фен на плодовете), та искам да съм сигурен че влиза нещо в организъма. Че тук мойта и майка казват че са пърни глупости , менте, наркотик и т.н ем им казах да си траят ма все пак да си питам човърка ме нещо отвътре.
От Адам няма смисъл да се пият по 2 тбл. дневно. 1 е достатъчна. Полза има, но е условно осезаема, т.е. в повечето случаи не се усеща.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.07.09 18:24.
19.07.09
19:09
Грабваш анималче и нямаш ядове :)
19.07.09
20:28
Най-много да се задавиш от толкова хапове :)
20.07.09
05:41
Чудесен вариант, който пропускате е Activate Sport на MHP. Това са едни от най-продаваните витамини сред bb средите.
като гледам състава на “Activate Sport на MHP” са като мойте на “Adam” пък 85лв.
Колегата с Анимала , не мерси толко силни не ми трябват.Все пак не съм още напред с материала като Патрик Туор - нито съм културист, Бодибилдър, Силов спорт , нито химия взимам за кво са ми , като така да кажа че зимам Животното и да пълна джоба на Магазина. Че си муам Адам , догодина Ева и тетака.
п.п Е кво ще се дава в хапчета , 2 са нормално според мен, 1 сутрин 1 вечер.
20.07.09
07:56
А колко пари са тези витамини ?