23.01.05
16:16
На 17години съм почти 18…от една година сериозно ходя на тае бо и фитнес,и преди това,но не толкова сериозно.Какво да ви кажа започнах с 53кг сега съм 58,а съм висока около 167:) вярно е,че мускулната маса тежи повече,но все пак...Друго,което мисля,че е важно е,че краката са ми почти изцяло на мускули;главно имам да свалям в корема..и сигурно ще кажете-коремни преси и по-малко въглехидрати,но странно защо и така не се получава мн добре...Та въпросът ми е има ли смисъл да се тровя с ефедрин за 4,5кг или направо да ми кажете какво друго да пия,тъй като мисля,че имам нужда...Относно страничните ефекти-запозната съм;имам мн ниско кръвно и предполгам че един цикъл не би бил много голям проблем...Но кажете вие:)
23.01.05
16:40
Модерирано от art_of_pain
Значи парво това че си запознат с страничните ефекти нищо незначи-за6тото тук всеки 6те ти каже че това е строго индивидуално за всеки организам!Второ за 4-5 кг несам сигорен че има изобщо нужда за какавто и било цикал!тея кг можеш да ги свалиш спокоино за 2-3 седмици с една хубава диета и трен, е с ефедра ще стане мн по барзо но ри си решаваш!:)Аз напримерно имам само 1 оплакване от този препарат-
Понеже го използвах при тичане мн често ми се схващаха мусколите на краката-но тоже нее болка за за умиране! :D Така че ти си решаваш -от мен само да знаеш -ако имаш проблеми със сарцето/нервната система-просто него взимаи!
Успех :D :D :D
Моля не използвайте “4” и “6” вместо “ч” и “ш”.Спазвайте правилата на форума.Мнението ви бе редактирано.
art_of_pain
:lol: виж,тея приказки за добрата диета и т.н. са ми ясни...аз за това питам...и все пак кажи нещо по-конкретно :roll: 10x
23.01.05
17:34
Ми по конкретно...
Еми зимаш си един блистер ефедра, праиш си програмата за дена(трен, кога по колко и как ще ядеш, коремни и тн.) и си вкарваш едно кросче през деня когато ти е одобно-поне 4 км- на бавно темпо!
Ефедрина го взимаш преди трен или ако тичаш на по далго разтояние преди бягането!И така изкарваш една седмица и ако след 3-4 ден нямаш никви нежелани странишни ефекти продалжаваш в сащия дух докато постигнеш желаното или докато несе появат такива!:)
:D :D :D
И това мнение бе редактирано.Моля спазвайтеза правилата на форума.
art_of_pain
эдравейте :D бих искала да попитам эа ефедрин-а.Каэаха ми че не трябва да се пие повече от 20 дена обаче тренировките ми са 3 в седмицата а той нали се пие преди тренировка това оэначава ли че трябва да го пия така 3 в седмицата иэобщо кога и как се пие?а сащо така след свалянето на килограмите и спиране на употребата му въэвръщат ли се иэгубените килограми?бихте ли могли да ми препоръчате някакав хранителен режим при употреба на ефедрин
25.01.05
14:15
Ефедрина съм го ползвал и съм доволен.С негова помощ направих доста издържливост по отношение на бягане на дълги разтояния и си запазих част от постигнатото дори когато не го ползвах.
faith_f
доколкото виждам се интересуваш от сваляне на килограми.Какво тренираш.Колко тежиш.
да, наистина се интересувам от сваляне на килограми.Тренирам тае бо от 1 година,и эа мое учудване качих около 5 килограма,сега съм 61, явно не се храна правилно или неэнам какво друго,мисла да пробвам ефедрина,а можете ли да ми препоръчате и нещо друго? :D
26.01.05
05:24
Еедрина се ползва с кофеин и аспирин за най добър резултат.
Кфеина и ефедрина взаимо си усилват ефекта.Аспирина има съдоразширяващо и болкоуспокоително действие,но по важното е че разширява кръвоносните съдове и се постига по добро кръвообращение.