02.04.09
17:38
Здравейте,
Исках да си купя въпросния продукт на NOW Foods и в България той се намира за 32лв. Мен това малко ме дразни при положение че струва 7.5$ в много онлайн магазини в САЩ. За съжаление повечето от тях не пращат до България. Намерих хора в UK, които ще ми го купят на цена към 11$ и ще ми го пратят по пощата. Най-далавера излиза ако се пратят 6 кутии тогава доставката Priority Mail идва на 20$ или 6 кутии идват за 86$ което е към 130 кинта или към 22 кинта на кутия. Тва си е с 10 лв по малко ако сметнем че ми трябват 2 кутии за 3 месеца ( тва е по 2 хапа на ден) пестя 20 лв което са си пари. Особенно ако човек иска да купи и други неща. Мисля си че ако има желаещи може да направим една комбина. Аз ще ги поръчам и платя, но трябва да знам че ако дойдат ще има желаещи да ги вземат на цена от 20лв.
Ако има такива пишете ми на ЛС.
Поздрави
Джими
П.С. Не знам дали тук трябваше да я сложа тази тема или в продава се, но реших че е тук защото аз дефакто още не продавам :)
П.С. Тия хора могат да ми пратят и други добавки ако ги имат. Номера е че далаверата идва само ако се поръчат количества. Така че помислете си.
Темата беше редактирана от emzo на 02.04.09 18:01.
02.04.09
17:40
Е толкова разправии за един продукт... Ти направо сцепи мрака отвсякъде!
Дори аз не знам за къде ти е темата!
02.04.09
17:52
Аз също съм потресен, определено знам, че Бай Ганьо съществува и у съвременните Българи.
02.04.09
17:59
Не знам дали бай Ганьо има нещо общо тука обаче от 22 лв да стане на 32 са 50% надценка. А хитрия търговец със сигурност ги взема и по евтино от мен. Ако му идват на 16 може ли да не ме прецаква със 100% отгоре само защото е вдигнал телефона и се е обадил на една фирма... Използвам думата прецаква за да не ми цензурират поста. Идеята е че като може да е по-евтино защо да е по-скъпо. За тия дето ще кажат времето е пари - това е моето време и аз съм решил да го отделя. Който иска да се обади, който не иска - никого не насилвам.