Колан за корема

30.03.09
11:32

Кажете от къде да си купя такъв колан за корема.Знам ,че ще кажете че няма особен ефект но аз искам да си купя.Кажете къде в София може да се намери такова нещо.

01.04.09
18:24

Аз си взех от мойта зала за 13 лв.Сега струва 15.Общо взето единственото ,което прави е да ме изпоти, потта да ми се стече в гащите и да ходя като напикан и насран едновременно.Всичко е в главата,ако мислиш ,че ти помага,значи е така ;)

03.04.09
02:04

Не ги удобрявам тези колани, защото много ти разхлабват бъбреците...

hursovo за какъв колан говориш ? За изпотяване в коремата област или такъв за вдигане на тежко

03.04.09
04:51

казано от kilima7 на 01.04.09, 18:24:

Общо взето единственото ,което прави е да ме изпоти, потта да ми се стече в гащите и да ходя като напикан и насран едновременно

Хахахахааааааааа  :lol:  :lol:  :lol:
Добро утро!
Има в Метро ;-)

03.04.09
07:31

Става дума за изгаряне на мазнини по корема не за другия.Ще отида тези дни да взема от била или метро.

hursovo тези колани са неефективни мазнини се горят със спорт и диета, не с колани и електрошок

03.04.09
09:48

Да но има 2 мнения по въпроса защото много хора са ми казвали ,че са сваляли корем по този начин дори и един инструктор в 1 фитнес зала съветваше жените правещи кардио да се увиват в найлони за по добър ефект.

Всякакви глупости можеш да прочетеш и още повече да чуеш.

03.04.09
12:22

казано от hursovo на 03.04.09, 09:48:

Да но има 2 мнения по въпроса защото много хора са ми казвали ,че са сваляли корем по този начин дори и един инструктор в 1 фитнес зала съветваше жените правещи кардио да се увиват в найлони за по добър ефект.

В мойта зала има поне 15 човека с такива колани  , които са доволни.Половината от тях тренират с години и тренират за покачване на ММ , но пак си ги носят (не знам защо).Треньорът ми също ми препоръча и реших ,че може да помага та си купих.Ползвам го вече 3-та седмица.Не мога да определя дали ми пречи или помага все още.Свалям коремчето  , но всичко си е от диетата и тренировките май :?

03.04.09
15:49

Който е доволен, най-вероятно е доволен от собствените си кардио тренировки, а ефекта от тези колани е нулев или нищожен. Това, че някой се поти еди къде си далеч не означава, че топи мазнини ;) Заложи на режим и кардио, а парите за колана ги дай за нещо смислено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1