30.03.09
11:32
Кажете от къде да си купя такъв колан за корема.Знам ,че ще кажете че няма особен ефект но аз искам да си купя.Кажете къде в София може да се намери такова нещо.
Аз си взех от мойта зала за 13 лв.Сега струва 15.Общо взето единственото ,което прави е да ме изпоти, потта да ми се стече в гащите и да ходя като напикан и насран едновременно.Всичко е в главата,ако мислиш ,че ти помага,значи е така ;)
03.04.09
04:41
hursovo за какъв колан говориш ? За изпотяване в коремата област или такъв за вдигане на тежко
казано от kilima7 на 01.04.09, 18:24:
Общо взето единственото ,което прави е да ме изпоти, потта да ми се стече в гащите и да ходя като напикан и насран едновременно
Хахахахааааааааа :lol: :lol: :lol:
Добро утро!
Има в Метро ;-)
Става дума за изгаряне на мазнини по корема не за другия.Ще отида тези дни да взема от била или метро.
03.04.09
07:45
hursovo тези колани са неефективни мазнини се горят със спорт и диета, не с колани и електрошок
Да но има 2 мнения по въпроса защото много хора са ми казвали ,че са сваляли корем по този начин дори и един инструктор в 1 фитнес зала съветваше жените правещи кардио да се увиват в найлони за по добър ефект.
03.04.09
09:56
Всякакви глупости можеш да прочетеш и още повече да чуеш.
казано от hursovo на 03.04.09, 09:48:
Да но има 2 мнения по въпроса защото много хора са ми казвали ,че са сваляли корем по този начин дори и един инструктор в 1 фитнес зала съветваше жените правещи кардио да се увиват в найлони за по добър ефект.
В мойта зала има поне 15 човека с такива колани , които са доволни.Половината от тях тренират с години и тренират за покачване на ММ , но пак си ги носят (не знам защо).Треньорът ми също ми препоръча и реших ,че може да помага та си купих.Ползвам го вече 3-та седмица.Не мога да определя дали ми пречи или помага все още.Свалям коремчето , но всичко си е от диетата и тренировките май :?