02.04.09
21:57
Какво мислите за протеините на биогейм . Аз съм на 14 години редовен спортист от близо година висок съм 180см и съм 74 кг занимавам се по сериозно с фитнес от 2 месеца за сега резултатите са бицепс-34 см гръдна 104.В момента приемам протеин но както винаги някой ти говори че това било вредно не е правилно не е било хубаво . За това искам да ви попитам за вашето мнение и за продуктите на Биогейм. %-P
02.04.09
23:23
Не е вредно,но според мен стажа и годините са ти малко за добавки.Засега наблегни на храната.Иначе на Биогейм само монохидрата им харесвам...;)
Е... възрастта не му е малка за добавки, ами по принцип е малък за този спорт, но протейнче е хубнаво да се взима. Хранителна добарка, има и витаминки. Не виждам нищо лошо, ама не се надявай с това протейнче да заякнеш много-много.
03.04.09
04:27
Silvest1r недей се занимава с глупости, спортувай без да се претоварваш и се храни по някакъв режим за качване на маса повечеко качествена храна и ще видиш как ще усетиш разликата, тялото ти в момента е бъкано с хормони които го карат да разсте и ако ще взимаш протеин на Биогейм по добре нищо недей взима, вкарай парите вместо в протеин в храна.
Отговор конкретно на въпроса ти - не, биогейм не са добри. Избягвай българското. Слушай какво ти каза колегата Иван Шишманов :)
03.04.09
08:43
До автора на темата - Моля пускайте темите си в съответните раздели, а не където сварите!!!
Прочетете правилата на форума!
Спазвайте правилата на форума!
казано от head_hunter на 03.04.09, 08:43:
До автора на темата - Моля пускайте темите си в съответните раздели, а не където сварите!!!
Прочетете правилата на форума!
Спазвайте правилата на форума!
Извинявам се :red:
Относно хранителен режим опитах се но не мога да го спазвам това лесно се изкушавам пробвал съм но не става . Относно протеините бихте ли ми препорачали по хубави от тези на биогейм и да са на норма цена се пак сме в криза ;-)
незнам от кой град си , но погледни темата за насипният протеин на ПИК-КО и виж дали можеш да си набавиш от него, много е изгоден ако наистина е протеин 8-9лв/кг , доколкото ми е известно бг фирмите купуват суровината от този слад,пакетират я и я продават на тройни цени . естествено ще го играеш ролята на една от опитните мишки понеже май малко хора са го пили от така насипно сътояние , аз не смея да го почвам защото съм на НВД и ме шубе да взимам от насипният докато не му се направят изследвания за процентно съдържание . като се замисля в/у въпроса за биодейм и другите бг производители(ако може да наречеш производител някой който само препакетирва дадена суровина) от какво най много не сте доволни , от това че по етикетите пишат 90% протеин, а всъшност се оказва 45-50% , от слабият аминосиселинен профил на техните протеинови продукти или от друго ? щото така като се замисля ако те прекупуват и препакетирват насипният протеин на ПИК-КО , и ако продуктите им са кофти , то следователно и самият насипен протеин е по-скоро сухо мляко ..
казано от CheFolino на 03.04.09, 21:22:
незнам от кой град си , но погледни темата за насипният протеин на ПИК-КО и виж дали можеш да си набавиш от него, много е изгоден ако наистина е протеин 8-9лв/кг , доколкото ми е известно бг фирмите купуват суровината от този слад,пакетират я и я продават на тройни цени . естествено ще го играеш ролята на една от опитните мишки понеже май малко хора са го пили от така насипно сътояние , аз не смея да го почвам защото съм на НВД и ме шубе да взимам от насипният докато не му се направят изследвания за процентно съдържание . като се замисля в/у въпроса за биодейм и другите бг производители(ако може да наречеш производител някой който само препакетирва дадена суровина) от какво най много не сте доволни , от това че по етикетите пишат 90% протеин, а всъшност се оказва 45-50% , от слабият аминосиселинен профил на техните протеинови продукти или от друго ? щото така като се замисля ако те прекупуват и препакетирват насипният протеин на ПИК-КО , и ако продуктите им са кофти , то следователно и самият насипен протеин е по-скоро сухо мляко ..
Ми от Своген съм но не е проблем София но колко % протеин има в този насипния и дали ще има някакъф ефект :smirk:
доколкото знам имат 2 вида .. 65% - чувалче 15кг излиза 126лв , и 80%- чувалчета по 10кг -98лв . в някои складове в страната 80%-вият го нямат . тези проценти са само на хартия , реално дали са такива , дали протеина е протеин наистина и дали действа си остава загадка .. то и някои американски протеини хората ги купуват един вид на доверие и никой в нищо на 100% не може да бъде сигурен без да се направи някакъв вид изследване
казано от CheFolino на 03.04.09, 21:58:
доколкото знам имат 2 вида .. 65% - чувалче 15кг излиза 126лв , и 80%- чувалчета по 10кг -98лв . в някои складове в страната 80%-вият го нямат . тези проценти са само на хартия , реално дали са такива , дали протеина е протеин наистина и дали действа си остава загадка .. то и някои американски протеини хората ги купуват един вид на доверие и никой в нищо на 100% не може да бъде сигурен без да се направи някакъв вид изследване
А от този протеин може ли примерно да се земе по 2-3 кг аа не с чували .
04.04.09
12:22
казано от Silvest1r на 04.04.09, 09:01:
Някъде може, някъде не може. В софия май може. И все пак има малко разлика, да я спомена - 9.80 е на дребно, но 10-килограмовото чувалче е 93.60лв. Почти 5 лева са, нека бъдем точни. :)
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 04.04.09 12:22.
казано от Георги Николаев на 04.04.09, 12:22:
казано от Silvest1r на 04.04.09, 09:01:
Някъде може, някъде не може. В софия май може. И все пак има малко разлика, да я спомена - 9.80 е на дребно, но 10-килограмовото чувалче е 93.60лв. Почти 5 лева са, нека бъдем точни. :)
А този протеин какъв е нещо четох но не ми стана ясно на коя фирма е