04.04.09
06:10
От понеделник започвам
Темата беше редактирана от dhe monster на 04.04.09 19:02.
04.04.09
06:35
dhe monster хайде дай си стартовото ниво, тегло, години, стаж цел. Успех ти пожелавам
04.04.09
09:48
Мерси за пожеланията,но преди 25 дена ме оперираха и сега немога да тренирам както трябва,сега тренировките са ми само за тонус с много леки килограми.Така ще продължавам още около 20 дена и чак след това ще започна да си водя дневник както си му е реда.В момента съм 87кг.на ръст 178см.Тренирам си от доста години,но от две години насам съм спрял напълно и сега мисля да започна наново.Тренировките ще са 4 пъти седмично,като мисля да наблегна на прасците,които ще тренирам по два пъти в седмицата.Размерите към днешна дата са :Гръдна обиколка-124см,Бицепс 41см,Бедро 67см,прасец-39,5см,Талия-90см.Храната мисля да не я описвам, защото немисля че ще е от полза за някой.Понеже по-трудно качвам килограми си позволявам да ям почти всичко.От добавките най-голям ефект има креатина при мен,а за химията нямам мнение защото не съм ползвал,а и немисля да го правя и занапред.За целите,които съм си поставил ,немисля че е необходимо.Това е засега от мен.
10.04.09
14:46
Правя упражненията за трицепс със супер леки килограми ,а лактите нещо ме болят,особено от френското от лег.Чудя се дали това упражнение да го махна от програмата напълно или с времето болката ще отмине?По принцип го изпълнявам като второ или трето упражнение след разгъване на скрипец с въже.
казано от dhe monster на 10.04.09, 14:46:
Правя упражненията за трицепс със супер леки килограми ,а лактите нещо ме болят,особено от френското от лег.Чудя се дали това упражнение да го махна от програмата напълно или с времето болката ще отмине?По принцип го изпълнявам като второ или трето упражнение след разгъване на скрипец с въже.
Френско аз не правя по същата причина... Предпочитам лег с тесен хват. Няма смисъл да си прецакваш лактите.