Искам съвет

Темата е заключена.

03.04.09
20:35

След 3 седмици ми свършва цикъла мисля даси зема едни продукти за след това и искам да питам дали са удачни за след цикъл
ASN Glutamine като се приема след трен и преди лягане по 5 гр.
Креатин на NOW Монохидрат мисля да е преди и след трен по 5 гр.
NOW Tribulus terrestis 3x1 на ден
Сменям си протеина зада опитам нещо друго мисля даси взема на ASN Bargain whey по 80 гр. на ден
И накрая декстроза по 30 гр. след трен.

Темата беше редактирана от head_hunter на 06.04.09 06:09.

03.04.09
20:50

Забравих да добавя че 1 седмица след цикъла ще бия  3 инжекций през 5 дена прегнил

Мнението беше редактирано от nestta на 03.04.09 21:31.

Marin и какво стана с цикъла какви резултати постигна ?!?!

03.04.09
21:29

Цикъла ми беше 8 седмици обаче го удалжих малко,вземах methandianone i decabol.до сега сам постигнал 3 сантиметра на ръката и 7 килогарам някаде мисля че може да успея да кача още 1 сантиметар поне за тези оставащи 3 седмици

Мнението беше редактирано от nestta на 03.04.09 21:30.

Ти хубаву бии инжекцийте,ама дай да видим тея 3-санта..сложи 1 снимка.

04.04.09
06:12

Като си почнал всичко на нау вземи и протеин на нау.От опит ти казвам, че няма да съжаляваш. :)

ВИ

04.04.09
07:07

казано от Marin на 03.04.09, 20:35:

След 3 седмици ми свършва цикъла мисля даси зема едни продукти за след това и искам да питам дали са удачни за след цикъл
ASN Glutamine като се приема след трен и преди лягане по 5 гр.
Креатин на NOW Монохидрат мисля да е преди и след трен по 5 гр.
NOW Tribulus terrestis 3x1 на ден
Сменям си протеина зада опитам нещо друго мисля даси взема на ASN Bargain whey по 80 гр. на ден
И накрая декстроза по 30 гр. след трен.

Поред:
Глутамина е добра идея да го приемаш 4 х 5гр
Креатина зареждаш първата седмица 4 х 5гр и след това може да намалиш на 2 х 5гр
Трибулуса е ок.
Баргин в момента няма и няма да има скоро. МОже да разгледаш Американ Уей, сега има пакети от 2 и 3 кутии на добра цена.
Декстрозата след трен. е ок, но като цяло може да намалиш карбото. Много лесно се качва мазнина след цикъл.
Може да добавиш и БЦАА към горните.
Използвал си дека, както ще разбереш, голяма грешка. Повечето от масата от нея е вода и ще стои в тялото ти с месеци. Възстановяването е супер бавно. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си вземи нолвадекс ( 2 седм х 40мг, 4 х 20мг).
Като свършиш прегнила разгледай Bull Power на нутра-форс. Прегнила намалява чувствителността на тестисите към ЛХ, бул-а прави обратното. Освен това повишава и нивата на NO, а е може би и един от най-добрите тест бустери, поне за мен е имал най-добрия ефект с преднина.
Успех

04.04.09
08:26

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си вземи нолвадекс ( 2 седм х 40мг, 4 х 20мг).
Сега също шземам и томоксифен
Несам много запознат но нолвадекс  и томоксифен не е ли едно и сащо само кадето едното е малко по евтино

ВИ

04.04.09
08:40

казано от Marin на 04.04.09, 08:26:

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си вземи нолвадекс ( 2 седм х 40мг, 4 х 20мг).
Сега също шземам и томоксифен
Несам много запознат но нолвадекс  и томоксифен не е ли едно и сащо само кадето едното е малко по евтино

Едно и също е уж, ама нолвата е малко по-качествена.

04.04.09
08:40

Валио сега видях този продукт Bull Power на нутра-форс но ми излиза доста скъп все пак другите неща които мисля даси взема излизат над 200 лева.Ако мога да отделя още малко щеси взема бцаа.Сега видях чесими отговорил значи след като бич прегнила да вземам тамоксифен както си написал

Мнението беше редактирано от nestta на 04.04.09 08:44.

ВИ

04.04.09
08:46

казано от Marin на 04.04.09, 08:40:

Валио сега видях този продукт Bull Power на нутра-форс но ми излиза доста скъп все пак другите неща които мисля даси взема излизат над 200 лева.Ако мога да отделя още малко щеси взема бцаа

Разбирам те, всеки си има бюджет. Смятам че всичко ще е и така. Успех.

04.04.09
08:57

и последно ако моjе дами препорачаш някоя сурватка е хем добра  хем изгодна като цена

ВИ

04.04.09
09:08

казано от Marin на 04.04.09, 08:57:

и последно ако моjе дами препорачаш някоя сурватка е хем добра  хем изгодна като цена

Суроватката е обикновен хранителен продукт. Особено като се има в предвид че си на бюджет, стой далеч от скъпи екземпляри. Баргина на който се беше спрял е много ок, съжалявам че го няма сега. Американа му е “първи братовчед” и разликата в цената е минимална.

04.04.09
09:53

няма да коментирам цикъла, но ще отбележа, че така не се прави. не виждам да имаш кломид в РСТ - помисли за това. само с трибулус ще си върнеш нивата на собствения тест доста по-бавно, което при наличието на свръх нива на естроген и кортизол, ще доведе до загуба на част (да не кажа на повечето) от постигнатото и допълнително омазняване. 8кг за такъв цикъл са малко (не ти знам дозите и кой цикъл ти е), а и е много възможно част от тях да са само вода. няма да е лошо да се позамислиш за нещо, което да ти държи ниски нивата на кортизола и нещо за естрогена. имай предвид, че терапията след цикъл (РСТ) в много случаи е по-скъпа от самия цикъл и във всички случаи е важна колкото него, ако не и по-важна. добър избор на суроватка е нурта-форса или на АСН протеините.

04.04.09
10:04

Значи цикъла ми е първи исках да пробвам зада видя какъв е ефекта от малко химия,максималния ми прием беше 30 мг метандианоне и 2мл декабол  ,сега ще смаквам 1 седмица на 20 и после на 10 още една.Сега ще разгледам тези протеини които си написал

04.04.09
10:07

silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/110/id/2925/NUTRA%20FORCE-Whey%20Blend
Мисля че цената на този продукт е достапна и не е лош,мисля дасе спра на него

HE

06.04.09
06:09

Прочел ли си правилата на форума - не мисля!
Проче ти ги - така може да избегнеш БАН!
Тук за стероиди не се говори!
Обсъждай си цикъла и ПСТ на друго място!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1