04.04.09
17:01
Нека всеки да опише най-бруталната си тренировка.Аз чак толкова брутална,че да я описам нямам,но в скоро време смятам да си направя някои експеримент.
04.04.09
17:09
А какъв е смисълът на цялата работа :) Ако повториш няколко пъти подред такава тренировка и ще претренираш. Принципно тренировките за бедра и гръб са си най-тежки ..
Ами.. Аз поне се стремя всяка тренировка да е брутално тежка, но не мога да кажа, че е с нещо необикновенна. Предполагам както при повечето хора.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.04.09 17:24.
04.04.09
17:35
Веднъж на село копах картофи няколко часа на жаркото слънце.Повярвай ми,чувствах се толкова разбит,колкото никоя тренировка във фитнеса.
И да косиш люцерина на слънце също е мн брутално :) А чак пък някаква мн брутална тренировка не помня, за мен брутална тренировка ще бъде ако един ден отида и мога да првя с 15 % по големи тежести от предходния :)
04.04.09
19:38
Моето “най-брутално преживяване” - тренировка за гръб с мъртва тяга, максимални килограми, нвд, изчерпан гликоген, на ефедрин и с хипогликемия .. (не питайте какво стана)
04.04.09
20:12
казано от Ради Хаджирадев на 04.04.09, 19:38:
Моето “най-брутално преживяване” - тренировка за гръб с мъртва тяга, максимални килограми, нвд, изчерпан гликоген, на ефедрин и с хипогликемия .. (не питайте какво стана)
Не е станало кой-знае какво щом пишеш :P
казано от Mamularin на 04.04.09, 20:12:
казано от Ради Хаджирадев на 04.04.09, 19:38:
Не е станало кой-знае какво щом пишеш :P
По-време на НВД най-редовно си ми прилошаваше по средата на тренировките, така че не е шега работа.
Аз ще напиша за предишната ми тренировка-не във фитнеса.Та отивам в Dojo-то,преди това не съм взел Карнитин,защото бях много гладен и ядох хляб и сирене.Та всичко е нормално - започва тренировката,обаче не знам какво стана,немога да го опиша как се изпотих и как се изморих,това не е от пътите,в който просто подмишниците и гърба се поти,просто ГАЩИТЕ ми бяха брутално мокри след това,а за тениската и анцуга да не говоря,а умората беше нечовешка.Не знам от какво стана,но определено беше ненормална тренировка.
04.04.09
21:35
При мен беше когато правил лежанка с партньор който ми помагаше при последните 1-2 повторения, така стигнахме двамата 8-10 серии и ми прилоша :D
Миналата година,беше ме зарязала аверката и ми беше много гадно и реших да си го изкарам на себе си,като се счупя от трен...тренирах около 3 часа-правих гърди,бицепс,трицепс,бедра и малко прасци....от нервите не усещах умората,но на следващия ден бях със супер яка мускулна треска и едвам вървях...беше супер фън :)
Мнението беше редактирано от Изтрит на 04.04.09 23:21.
05.04.09
05:13
Най бруталната ми тренировка беше преди няколко години след поредното огромно прекъсване, не си спомням какви упражнения и серии правих, но след тренировката гърдите (които са най слабата ми група) направо сгънаха. Имах чувството че тотално са разкъсани и никога няма да се оправят не си помислих да тренирам гърди около 10 дни през които адски яко ме боляха.
най-разбиваща тренировка съм правил - гърди+гръб в суперсерии - 4упр х 4 серии. не бях на стимуланти - просто се чувствах прекрасно, но накрая едва се преоблякох
05.04.09
11:30
Гърди, Гръб, Бицепс, Коремни и колело... и то преди 2 дни, защотото не бях ходил на фитнес 5 дена. В момента имам мускулна треска навсякъде :)
4 часа копане на канафка. Беше 2007-ма година, юли месец и температурата на сянка беше към 42 градуса. Бяхме на около 15 километра от най-близката къща.
После? Хората видяха как изсушавам една дву-литрова туба с вода и искам още...
Поне получих хубав загар! :)
Мнението беше редактирано от LttS на 05.04.09 20:27.
1)
* 100 Rope Turns
* 10 Burpees
* 10 Pushups
* 10 Bodyweight Squats
Repeat the circuit 10 times ( http://www.rossboxing.com/thegym/thegym26.htm )
2)
http://www.youtube.com/watch?v=NDvXX4hBkVU
3)
Комплексите на Косгроув
4)
Интервални суингове за време (20:10)
06.04.09
08:03
Тройна доза азотен бустер, тройна доза креалкалин, няколко кленбутерола, страшна мотивация...Направих 20 минутна тренировка за крака в суперсерии бедрено разгъване с клякане на смит-машина с крака напред, после сгъване за задно бедро, без почивка, всичко до отказ и форсирани повторения след него. Накрая едвам се довлякох до тоалетната, за да повърна от изтощение и след това съм стоял половин час подпрян на бара в залата.