за облеклото повреме на тренировка

24.01.05
15:25

Мислите ли че когато тренирате за всеки един отделен мускул трябва да има специално облекло или казано на кратко с какво ви е наи удобно да тренирате например КРАКА или ГРЪБ  :lol:  :roll:
иначе за мен най-удобен е анцугът само че като тренирам крака си имам един спецялен дето е яко широк и ми е най-удобно с него....
А отедлно какво мислите за екипировката РЪКАВИЦИ,НАЛАКЪТНИЦИ,НАКОЛЕНКИ,БИНТОВЕ,ФИТИЛИ И Т.Н.

HE

24.01.05
15:31

Ами като всеки друг и за този е необходима екипировка. Аз лично ползвам ръкавици, фитили ползвам само като правя гръб или трапец.

24.01.05
16:47

[quote author=“Joro_Killara”]Мислите ли че когато тренирате за всеки един отделен мускул трябва да има специално облекло или казано на кратко с какво ви е наи удобно да тренирате например КРАКА или ГРЪБ  :lol:  :roll:
иначе за мен най-удобен е анцугът само че като тренирам крака си имам един спецялен дето е яко широк и ми е най-удобно с него....
А отедлно какво мислите за екипировката РЪКАВИЦИ,НАЛАКЪТНИЦИ,НАКОЛЕНКИ,БИНТОВЕ,ФИТИЛИ И Т.Н.

Aй,стига бе за всеки мускул различно облекло :shock: Важното е да влезеш и да го тренираш, ако искаш и с фрак,и със скусана фланелка,а може и по шорти.Влизаш и блъскаш.Това е! не отиваш на коктейл.Иначе ползвам ръкавици,фитили и понякога колан :x

24.01.05
16:54

Ааа с фрак ще дойде неудобно някак :lol:
Иначе с нещо удобно, което да задържа топлината на тялото. Анцунг - горнище и долнище примерно. Ръкавици задължително (е, ако няма не е фатално), колан рядко, фитили ако има нужда.

24.01.05
17:14

Аз тренирам по къси панталонки, и в зависимост от сезона - по тениска или пуловер или някаква горна дреха с ръкави. Обувам или някакви стари маратонки, или джапанки ;) Не ползвам ръкавици, фитили и колан :)

24.01.05
17:56

Мойте екипировка е: удобен анцунк горнище и долнище, лятото къса блуска по-широка да не ми обива от онези късите, потник немога да нося защото досега не съм си намерил размер, винаги по джапанки и лег клек и тяга ги правя бос, фитили задължително при всички упражнения само не за предмишница, колан задължително, ръкавици не исползвам щото някво ми одебеляват хвата, но си ги нося за ейй тъка :)) , кърпа или шапка задължително за да не ми влиза под в очите докато правя серията и наколенки и налакатници.
по-здрави

24.01.05
19:28

Аз си имам специален потник и шорти , и само с тях тренирам , и ползвам ръкавици.

®N

24.01.05
19:30

Аз пък съм винаги с долнище анцунг и някаква тениска. Не ползвам ръкавици и др ами по- често си взимам дунапрени.

25.01.05
00:13

С къси гащи е най добре при клек щото много анцузи съм скъсал като  се свлече по време на повторенията и прас се скъса

25.01.05
12:07

аз предпочитам скоминг с папионка за стягане на братните прешлени, пояс за кръста и разбира се бели ръкавици за по-удобенн хват. :wink:

Ами аз и лете и зиме вдигам по къси ръкави и с панталон.
Но правилното е да сте добре облечени. Температурата е катализатор на процесите, мускулите трябва да са загряти.

зимата тренирам с грейка(екипче кат на футболистите по тренировките дет ги дават),ако стане много топло свалям горнището,използвам ръкавици,фитили,колан,накитници :D

25.01.05
16:05

А къде се продават ръкавици и колко струват горе-долу?

25.01.05
16:15

На Пиротска 12 има всякакви от 5-25лв.Разбира се по-скъпите са и по качествени.Скъсал съм няколко чифта от Метро и накрая си купих от там и съм доволен

26.01.05
23:19

Аз пробвах едни в Спорт Депо ама не ми станаха иначе от пиротска си вземах накитници и ме одраха с 36 лева за 2 бр ХХЛ

26.01.05
23:38

Долнище на анцуг и тениска, иначе ръкавици със стягове за китките на Venice Beach (много добри ръкавици).

MI

27.01.05
09:36

честно казано , колкото и лошо мнение да имам за мусаши , тренирам с анцунг на мусаши през зимата и есента , а с къси панталонки на мусаши през лятото.Дрехите им са удобни, поне на мене са ми удобни. :)

27.01.05
10:08

Аз си купих един анцунг на мусаши и като го испрах се сви :)) . Купих си и една къса блуска от онези широките и тя се сви няква и я распокъсах в залата :) . Ае страшна конфекция имат тия направо е одвратителна. Иначе ънкал сам и тн имат хубави дрехи с хубаво трико.

27.01.05
17:36

Аз също тренирам с анцуг на мусаши и съм доволен въпреки че малко се разтегна но общо взето е добре, ръкавици ползвам най-обикновени от 12 лева, колан и фитили за тежките серии както и ластични бинтове за китките  8)

28.01.05
22:52

аз ползвам анцуг разбира се, ръкавици само за гръб (за другите упражнения не че се чуствам се едно ще изпусна я щанга я дъмбел), овивам си един грамаден футболен шал около кръста докато правя гръб поне да го държи топъл понеже нямам колан и последното което ползвам са едни парцалени “фитили”. абе мизерия ама върши работа  :D

29.01.05
18:20

Абе що се вкарвате и им пълните гуши на тия мусаши всеки един анцунг който ви е по широк ще свърши работа

29.01.05
18:53

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Абе що се вкарвате и им пълните гуши на тия мусаши всеки един анцунг който ви е по широк ще свърши работа

и аз така мисля. няма смиъл. анцуга си е анцуг пък дали ще е на мусаши за 50лв или там колкото е или за 10лв от илианци същата работа върши  :D

29.01.05
21:07

Да не отвварям нова тема... Да знаете някъде да се продават точно такива специализирани облекла за тренировка но без абсолютно никаква надценка... Защото едно момче ходи до Враца наскоро (понеже е близо до Монтана) и ми каза че е намерило анцузи на Мусаши за по 20 лева, а иначе в Монтана са по 36… Каза че във Враца е Шивашката фабрика където се произвеждат и някаква жена била накупила на безценица такива анцузи и сега ги продава само за по 20 лева... Да знаете и вие нещо подобно?

02.02.05
14:35

[quote author=“maxx_muscular”]Да не отвварям нова тема... Да знаете някъде да се продават точно такива специализирани облекла за тренировка но без абсолютно никаква надценка... Защото едно момче ходи до Враца наскоро (понеже е близо до Монтана) и ми каза че е намерило анцузи на Мусаши за по 20 лева, а иначе в Монтана са по 36… Каза че във Враца е Шивашката фабрика където се произвеждат и някаква жена била накупила на безценица такива анцузи и сега ги продава само за по 20 лева... Да знаете и вие нещо подобно?

абе човек ако имаш точна информация казвай да ходиме във Враца на пазар :)) аз имам човек там дет може да напазарува кажи точно къде и ще напазаруваме  :lol:

Аз си ползвам ръкавици, при гърба вкарвам и фитили. Скоро мисля за клек и мъртва да си купя колан.

25.06.05
10:25

Ами обикновенно съм с анцунг,потник и  гуменки :) с много тънки чорапи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1