05.04.09
07:16
Здравейте ,извинявам се ,че пускам нова тема за тема е обсъждана доста пъти,но не ми станаха ясни някои работи!на 15 години съм 1.80 82 кг тренирам от 8 месеца с малки прекъсвания!Значи постопли се времето и съм решил да сваля малко (главно от корема искам защото там ми е проблема) не съм прасе :Д . Ще се опитам да сваля така :НВД ,кардио (бягане) и някакви хранителни добавки,но незнам кои да са те! Досега пих един протеин от Англия си го купих 2.25 кг за 60 лв ,доста евтин излезе ,качих 4 кг за месец и половина! Та въпроса ми е какво да си купя сега Л-Карнитин + Фет Бърнър или само Карнитин (протеин също ще си взема да не загубя ММ ) Искам да изкарам коремните мускули
Благодаря предварително на отзовалите се :)
казано от DaRkLiGhT на 05.04.09, 07:16:
Здравейте ,извинявам се ,че пускам нова тема за тема е обсъждана доста пъти,но не ми станаха ясни някои работи!на 15 години съм 1.80 82 кг тренирам от 8 месеца с малки прекъсвания!Значи постопли се времето и съм решил да сваля малко (главно от корема искам защото там ми е проблема) не съм прасе :Д . Ще се опитам да сваля така :НВД ,кардио (бягане) и някакви хранителни добавки,но незнам кои да са те! Досега пих един протеин от Англия си го купих 2.25 кг за 60 лв ,доста евтин излезе ,качих 4 кг за месец и половина! Та въпроса ми е какво да си купя сега Л-Карнитин + Фет Бърнър или само Карнитин (протеин също ще си взема да не загубя ММ ) Искам да изкарам коремните мускули
Благодаря предварително на отзовалите се :)
Абе как я мислиш тая работа, че с протеин 2.25 кг си качик 4кг ? :)
На 15 год не ти трябват бърнъри нито карнитин.Протеин + БЦАА(20гр+ на ден) и това е !Успех!
05.04.09
07:22
Купи си пилешко, на тази възраст тялото ти има нужда от истинска и качествена храна, никакви добавки не ти трябват. Тялото ти е хакано с хормони само малко спорт вкарай ограничи бързите храни и си живей живота.
05.04.09
14:47
Тея 4 килограма и без протеина щеше да ги качи. Иначе и аз съм на мнение, че добавки не ти трябват. С правилно хранене и кардио ще си постигнеш целта...
05.04.09
19:10
сутрин :)