05.04.09
00:16
Здравейте на всички! значи на 18 г сам висок над 1.86 и на 83 килограма и искам малко да кача маса и даси вдигна килограмите но по-гелемият ми проблем е че като ям и почна да качвам повече килограми на корем и ими става голямо коремчето а бицепса си остава пак не забележим (и другитеми мускули),а пак редовно даже и прекалено на седмица та тренирах за пицепс и трицепс(от 4 месеца не тренирам ) искам пак здравата да почна но се ядосвам вече на тоя пицепс МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ СЪС СЪВЕТИ ТЕСИ И ЩЕСАМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН !!!
05.04.09
05:11
Защо си пуснал тази тема в раздел “хранителни добавки”.
Ще те посъветвам нещо веднага стани от компа и залягай на учебниците по родния ти език и литература, вложи повече енергия в тази област вместо в спорт.
Сега някой да не се изцепи, че съм прекалил.
Първо научи се какво да ядеш и кога да го ядеш,защото с думата ядене могат да се назоват хиляди неща.Второ няма нужда от прекалено трениране,така няма да пораснеш даже точно обратното ще си тъпчеш на едно място много време и като видиш че нямаш прогрес,както си направил ще спреш тренировки.Порагледай сайта за трен програми тук във форума и в изданието има много примерни вариянти виж коя е най близка до теб като стаж и физически данни,без разумна тренировка няма как да ти пораснат бицепсите.И последно ти само за ръце ли тренираш в залата ако е така не очаквай да качиш килограми лесно все пак това е малка муск група и няма как да усетиш промяната в теглото си.
Ей хора неми говорете за правописни грешки компами не моstaва на Бълgarски eзиk za tova ги прежеьдам от речnika
но nqма znaччение вия sте много зле със главния си mozuk nemi трябвa вашата помощ
05.04.09
15:41
Ахахаах ужааас. Като не ти трябва помощ от хора зле с главния мозък, веднага напусни форума и никога вече не пиши тук.