05.04.09
20:38
има ли проблем ако сутрин след ставане взимам липо 6 и след 20 мин сам на тренировка с тежести на гладно?Смисъл не е ли вредно за организма да тренирам на гладно и за мускулите?
проблем ли е да станеш поне час по рано и да хапнеш нещо или примерно протеинов шейк,нали се сещаш че като няма какво да се гори идва ред на мускула.
Не е много добре да се тренира на гладно - ако имаш възможност преди тренировката вземи аминокиселини, бцаа или глутамин :) или протеин без въглехидрати.
Ако тренира сутрин по-рано не виждам как ще стане примерно в 6 за да се храни. А и все пак идеята е сутрин да не зареждаш с въглехидрати преди кардиото. Но всичко е индивидуално - твърде възможно е ако сутрин тренираш без да си приемал въглехидрати да ти прилошава. Но не съветвам да го правиш съвсем на гладно... дори без добавки или протеин.
Сутрин на гладно за тренировка не знам, но аз попринцип правя най-добрите си тежки тренировки когато не съм ял поне няколко часа преди тренировка такаче според мен не боли ако пробваш :) Но както каза колегата може да си вземеш аминки и глутамин, но принцип те важат независимо кога ти е тренировката :Р
той не е написал че става в 6, а пише какво взима сутрин като стане аз поне това разбрах,ако е в 6 наистина няма как но ако е по късно няма оправдание да не стане по рано