Моля ви за съвет за добавки

KE

05.04.09
10:17

Здравейте.Съжалявам,че пускам нова тема за нещо,което вече сигурно е дискутирано,но съвсем се обърках.
Искам да сваля кг и от няколко дни съм на  хранителен режим.Но мисля,че е добре да го съчетая със спорт(по-точно велоергометър и разни упражнения вкъщи) плюс някакви добавки.
Четох доста по темата,но всичко само ми стана каша в главата понеже не съм много наясно с тези неща и за това ще съм благодарна ако някой ми помогне.
Та значи каква добавка или добавки да си взема,четох за L carnitine,Fat burner и разни други.Ще ми кажете ли какво да си купя за да има максимален ефект,ако трябва няколко неща,на коя марка,на капсули или течен,по колко пъти да пия и т.н.
И също по колко време като за начало да карам велоергометъра и всеки ден или през ден?
Мерси!

05.04.09
10:58

Можеш да си вземеш Animal Cuts, повечето хора, които са го използвачи са доволни, силничък е, но не е и много евтин. Ако можеш да дадеш и повече инфо за себе си няма дае лошо- години, килограми и височина, на какъв режим си по-точно, колко пъти на ден ядеш и с какво се храниш? Моят съвет е да съчетаеш кардиото и със силова тренировка, с тежести също могет да се топят мазнини.

KE

05.04.09
13:12

Ами 19,кг имам да свалям доста,на нвд съм,гледам 5-6 да са ми храненията.

05.04.09
14:52

Ами това е хубаво, че ядеш начесто и по малко предполагам. Но обезателно ще ти трябва и кардио, за да свалиш иноче ще ти е по-трудно само с диета.

KE

05.04.09
16:01

Еми значи да си взема това Animal Cuts,а към него нещо друго трябва ли да се взима.

05.04.09
16:16

Аз бих предпочел Fyre пред кътс-а. Според мен кътс не е лошо, но толкова много съставки със по-слаба концентрация от Fyre.

06.04.09
00:20

Щом чистиш и спортуваш - карнитина ти е задължителен. Аз също бих ти препоръчал към него да добавиш и FYRE (фетбърнър). Комбинацията е удачна.

Като за начало е добре да правиш 3 пъти седмично кардио - по-възможност сутрин на гладно. Продължителността е 30 минути. 135-140 удара в минута - пулс.

KE

06.04.09
10:58

Добре,значи ще си взема Fyre и карнитин.А Fyre на каква марка да е?
И всеки ден ли се пие или само дните за тренировки и по колко пъти,понеже пише ‘’ 1-2 капсули, един до три пъти дневно преди храненията’‘.
Мерси!!

06.04.09
15:08

Ам Fyre е само на една марка - Syntrax :)

KE

07.04.09
13:35

Не знаех. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1