Въглехидратно въртене?

NE

20.03.09
19:54

Някой пробвал ли е въртенето на въглехидрати и има ли ефект и след колко време горе/долу? :) Въглехидратната ротация по добра алтернатива ли е от НВД?Аз смятам да почна със моя схема-2 1 3 1 2 1 3 от на4алото на април за около 20 дни :)

20.03.09
21:05

казано от newgirl90 на 20.03.09, 19:54:

Някой пробвал ли е въртенето на въглехидрати и има ли ефект и след колко време горе/долу? :) Въглехидратната ротация по добра алтернатива ли е от НВД?Аз смятам да почна със моя схема-2 1 3 1 2 1 3 от на4алото на април за около 20 дни :)

За  20 дни не мисли че ще изчистиш мазнини от корема щото те последни си отиват

NE

21.03.09
00:28

казано от Wrestling_pro на 20.03.09, 21:05:

казано от newgirl90 на 20.03.09, 19:54:

За  20 дни не мисли че ще изчистиш мазнини от корема щото те последни си отиват

А ако правя общо 90 минутно кардио на ден няма ли да успея?

Никой неможе да ти каже.Не се знае колко трябва да свалиш,за да излезне пресата която ислиза предпоследн,а бедрата се изчистват последни.Ако са 3-4кг може но не и с въглехидратна ротация.Тук вече идваме в сферата на нулите т.е. без въглехидрати.

ER

21.03.09
09:15

Хаххаахах, добре звучи “сферата на нулите”  :)
Но, предоплагам, се сещаш как ще се отрази на новобранец - сваляме килата сега, после се мятаме пак на МкДоналдс :D
И после ревем по форума как тоя начин “не работи” за нас :D

21.03.09
10:31

Въртенето е много трудно наистина,а кетодиетата е доста крайна, а тва че правиш 90 кардио също не е хубаво.

21.03.09
10:45

Какво пък е толкова трудно на въглехидратното въртене ? 2-3 сметки са ........

21.03.09
12:26

и аз нещо не схванах това с 90-минутното кардио...30-40 интервално и си лимонка...час и половина, ти да не се готвиш за финала на шампионската...

21.03.09
12:36

казано от tonu на 21.03.09, 10:45:

Какво пък е толкова трудно на въглехидратното въртене ? 2-3 сметки са ........

Много точно казано ;)

NE

21.03.09
15:04

казано от 666_Deni_666 на 21.03.09, 09:08:

Никой неможе да ти каже.Не се знае колко трябва да свалиш,за да излезне пресата която ислиза предпоследн,а бедрата се изчистват последни.Ако са 3-4кг може но не и с въглехидратна ротация.Тук вече идваме в сферата на нулите т.е. без въглехидрати.

имам за сваляне около 2 кг,главно от корема и паласките.но лекарката ми е казала,че кетонната диета е мн опасна затова не бих се наела да я почвам :S

NE

21.03.09
15:13

казано от slavko на 21.03.09, 12:26:

и аз нещо не схванах това с 90-минутното кардио...30-40 интервално и си лимонка...час и половина, ти да не се готвиш за финала на шампионската...

:D кардиото го правя 4x20 мин като през останалото време правя коремни преси и упражнения за паласки.това ми е проблемната област и от всякаде другаде свалям но не и от там..

казано от newgirl90 на 21.03.09, 15:13:

:D кардиото го правя 4x20 мин като през останалото време правя коремни преси и упражнения за паласки.това ми е проблемната област и от всякаде другаде свалям но не и от там..

лелей, аз на това му викам кортизолена бомба

NE

21.03.09
16:42

казано от Венцеслава Атилова на 21.03.09, 15:48:

казано от newgirl90 на 21.03.09, 15:13:

лелей, аз на това му викам кортизолена бомба

О.О току-що прочетох статия за кортизола и се шашнах...ще правя по 30-40 макс кардио...предполагам че така е добре..

казано от newgirl90 на 21.03.09, 15:04:

Никой неможе да ти каже.Не се знае колко трябва да свалиш,за да излезне пресата която ислиза предпоследна,а бедрата се изчистват последни.Ако са 3-4кг може но не и с въглехидратна ротация.Тук вече идваме в сферата на нулите т.е. без въглехидрати.

имам за сваляне около 2 кг,главно от корема и паласките.но лекарката ми е казала,че кетонната диета е мн опасна затова не бих се наела да я почвам :S

То не е точно кетонна диета,защото мазнините са малко.Иначе пак се въртят просто 2-3 дни си на нула въглехидрати и един зареждащ.Поне аз така съм правил и ми е нямало нищо освен леката умора след тежка тренировка.Е разбирасе не в продължителен период и по скоро се прави в края на диетата за около 2-3 седмици за премахване на последните досадни мазнини.В твоя случай за 20 дни директно на този принцип за да махнеш това което искаш.
2кг са нищо.Даже не се забелязват.Според мен са малко повече щом ги виждаш.Аз лично съм свалял за 5 дни 3кг с такъв ударен режим,но тогава изкарах 1 седмица без зареждане.Правил съм го и в края на диетата,но тогава нямаше такъв ефект ясно защо.

Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 22.03.09 09:08.

NE

23.03.09
14:26

казано от 666_Deni_666 на 22.03.09, 09:02:

казано от newgirl90 на 21.03.09, 15:04:

Никой неможе да ти каже.Не се знае колко трябва да свалиш,за да излезне пресата която ислиза предпоследна,а бедрата се изчистват последни.Ако са 3-4кг може но не и с въглехидратна ротация.Тук вече идваме в сферата на нулите т.е. без въглехидрати.

То не е точно кетонна диета,защото мазнините са малко.Иначе пак се въртят просто 2-3 дни си на нула въглехидрати и един зареждащ.Поне аз така съм правил и ми е нямало нищо освен леката умора след тежка тренировка.Е разбирасе не в продължителен период и по скоро се прави в края на диетата за около 2-3 седмици за премахване на последните досадни мазнини.В твоя случай за 20 дни директно на този принцип за да махнеш това което искаш.
2кг са нищо.Даже не се забелязват.Според мен са малко повече щом ги виждаш.Аз лично съм свалял за 5 дни 3кг с такъв ударен режим,но тогава изкарах 1 седмица без зареждане.Правил съм го и в края на диетата,но тогава нямаше такъв ефект ясно защо.

Дени,а с какво си презареждал?Ориз,макарони и картофи или каквото ти душа поиска :)
От първи почвам по твоя режим :) Благодаря ти за инфото \m/ :)

Кафяв ориз,овесени ядки,пълнозърнести спагети.

NE

05.04.09
10:48

казано от 666_Deni_666 на 23.03.09, 19:02:

вече 10 дни съм на този режим но няма никаква разлика в сантиметрите..само в теглото-1 кг но това е само вода според мен..
имам и голям спад в силата..днес например издържах само 20 мин на кростренажора..чудя се дали да не започна само на салати да съм или да изкарам още 5 дни само на чист протеин..не знам вече по какъв начин да изчистя проклетите паласки! :(

05.04.09
11:23

Паласките само кардио ги оправя и то спорид мен тичане най-добре и диета, иначе ще ти е много трудно да смъкнеш там без диета- аз те съветвам да си направиш НВД и интервално кардио.

казано от newgirl90 на 05.04.09, 10:48:

вече 10 дни съм на този режим но няма никаква разлика в сантиметрите..само в теглото-1 кг но това е само вода според мен..
имам и голям спад в силата..днес например издържах само 20 мин на кростренажора..чудя се дали да не започна само на салати да съм или да изкарам още 5 дни само на чист протеин..не знам вече по какъв начин да изчистя проклетите паласки! :(

А сметна ли си колко калории приемаш сега и колко преди?Защото ако имаш прием на калории дори и само от протеин равен на редишния при теб няма да има толкова бърз резултат.Аз ги бях свалил тези кг защото бях на ВВД и от 3000ккал ги орязох на 2000ккал изведнъж.Трябва да свалиш поне 500ккал от стария режим.Просто организма ти неработи като моя и не е свикнал на висок прием на калории и затова не виждаш голяма разлика.

NE

06.04.09
07:53

казано от 666_Deni_666 на 06.04.09, 06:46:

казано от newgirl90 на 05.04.09, 10:48:

А сметна ли си колко калории приемаш сега и колко преди?Защото ако имаш прием на калории дори и само от протеин равен на редишния при теб няма да има толкова бърз резултат.Аз ги бях свалил тези кг защото бях на ВВД и от 3000ккал ги орязох на 2000ккал изведнъж.Трябва да свалиш поне 500ккал от стария режим.Просто организма ти неработи като моя и не е свикнал на висок прием на калории и затова не виждаш голяма разлика.

да,сметнах...ям с 600 калории по малко от преди..днес ми е презареждащия ден,още нищо не съм яла и ейся след 10 мин потеглям към фитнеса..ако не мога да си направя кардиото спирам да бъда само на протеин защото се чувствам много изтощена..благодаря за помоща и за съветите,изглежда че моя организъм трудно сваля :) много пари вложих да си изгоря паласките-фет бърнъри,ел карнитини,фитнес,храна и ако не от утре,то от петък почвам да ям главно салати..предполагам че до лятото ще има някакър резултат..благодаря на всички за съдействието! :)

Ще изгубиш много мускулна маса така и като отслабнеш ще изглеждаш като плашило.

06.04.09
15:37

И има доста голяма вероятност после да си възвърнеш голяма част от загубеното.

NE

06.04.09
17:16

казано от Yoanka на 06.04.09, 15:37:

И има доста голяма вероятност после да си възвърнеш голяма част от загубеното.

ако изобщо изгубя тегло или сантиметри...била съм на НВД 2 пъти за по 1 месец и нямаше никаква разлика в сантиметрите..бях си пресметнала нужните мазнини,белтачини,калории,но уви,не слабея..ето,вече се стопли а аз си седя със същите размери.. :(

след месец ще ви пиша ако по някакъв начин съм постигнала желаните резултати :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1