05.04.09
18:52
Някой може ли да ми даде линк към онлайн магазин, където се продават тези добавки. Намерих един Fitness - M, но гамата от продукти е ограничена. Мерси предварително.
05.04.09
18:52
казано от Benjie на 05.04.09, 18:52:
Някой може ли да ми даде линк към онлайн магазин, където се продават тези добавки. Намерих един Fitness - M, но гамата от продукти е ограничена. Мерси предварително.
Мани ги тея боклуци, за нищо не стават!
Значи не стават, така ли? Чувам противоречиви неща за тях. Гледам че са евтини, просто се питах дали съотношението качество-цена не е на сносно ниво. Мерси за съвета, все пак. Ако има някой с различно мнение и доводи, ще се радвам да ги чуя.
06.04.09
07:31
Тази фирма Румънска ли беше или греша
06.04.09
07:50
казано от Иван Шишманов на 06.04.09, 07:31:
Тази фирма Румънска ли беше или греша
Румънска е да.
Ето им й сайта.
06.04.09
08:10
Единствено опаковките им са яки,разбира се и цените.Но имам приятел който му призляваше от Аргинина, а друг се съдра да пърди от Протеина им.Да не говорим какъв % им суроватката,ако не се лъжа - в 30 гр доза пишеше 16 гр протеин....егати.
Аха,ами аз сега разполагам със сносни финанси (поне засега), така че си взех някои неща от една фирма Power Man. Един пич в залата ми ги похвали и реших да ги пробвам, някакви немски са, ако не се лъжа. Ако ме удари финансовата криза, ще риксувам с Румънците:)
06.04.09
11:53
казано от Benjie на 06.04.09, 11:46:
Аха,ами аз сега разполагам със сносни финанси (поне засега), така че си взех някои неща от една фирма Power Man. Един пич в залата ми ги похвали и реших да ги пробвам, някакви немски са, ако не се лъжа. Ако ме удари финансовата криза, ще риксувам с Румънците:)
Power man никак не са лош избор.
06.04.09
12:01
казано от Benjie на 06.04.09, 11:46:
Ако ме удари финансовата криза, ще риксувам с Румънците:)
По - добре обърни парите в храна,
отколкото да ги даваш за румънски протеин.
Хех, разбирам. Аз за храната нямам проблем, имам неограничени количества месо, мляко, яйца, плодове, зеленчуци и всичко е с гарантиран произход ( една част от бизнеса ми е свързана с овцеферми, птицеферми, зеленчукови и овощни насаждения), така че храня бол, а добавките ми трябват когато ангажираността не ми позволява да се нахраня. Мерси на всички за компетентните отговори. Успехи
06.04.09
13:09
Чак да опреш до Румънски добавки - още някой лев отгоре и ще си вземеш нещо доказано.
Пък и сега доста от вносителите са пуснали намаления :)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.04.09 13:10.
Препоръчвам ти протеина на Mega Pro - Magnum Whey . Сега на промоцията за 42,40 лв. 1 кило :) Въпреки , че темата е за Pro Nutrition .. Избягвай ги тях ;)
Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 09.04.09 12:31.
Е, да аз питах просто информативно, защото ми направи впечатление,че изскачат с доста ниски цени. Иначе, както казах по горе, си взех някои неща на фирмата POWER MAN и засега съм доста доволен.Протеин си купих ASN - Bargain Whey, 2.270 kg (5 lbs) за 80 кинта.
казано от Svilen на 11.04.09, 20:51:
много-в сила-та вече е 64лв ;)
Да, забелязах вече, но нищо :) Не е голяма разлика, тъй като ми направиха 10 % остъпка и ми поеха доставката.
казано от NoXtr3m3 на 09.04.09, 12:26:
Препоръчвам ти протеина на Mega Pro - Magnum Whey . Сега на промоцията за 42,40 лв. 1 кило :) Въпреки , че темата е за Pro Nutrition .. Избягвай ги тях ;)
NoXtr3m3, ще си поръчам от сила-та аминки БЦАА 2000 на Mega Pro, не съм ги пробвал досега, дано са добре
28.09.09
08:48
Моя съвет е да не плюете ‘’румънските лайна’‘,защото съм изпил поне 20 кг от тях и мога да ви уверя че си струват!
28.09.09
09:01
Да беше пробвал американското , пред румънското и пак ще си говорим.
Аз също имам приятели, които са пили от румънският протеин и е обгазил половината квартал, ако това разбираш че си “струват” :)
28.09.09
09:13
Замисли се,че сигурно съм го пробвал.Знам,че съм нов във форума,но мога да поспоря с доста от вас(не че това ми е целта)... а относно приятеля ти не знам дали е ‘’обгазил’’ само от протеина,има и редица други фактори.Ако ще спорим,мога да ти пратя мой снимки !