06.04.09
10:55
Кой бихте избрали? И защо?
Темата беше редактирана от Ради Хаджирадев на 06.04.09 22:02.
Това някаква шега ли е ?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37175/
В СОБСТВЕНАТА ТИ тема има изчерпателни и обосновани отговеори ТОЧНО на този въпрос :/
:shut: Чакаме следващата тема, но поне размени местата на фирмите...
Мисля, че ти обясних - ако ще сваляш килограми - вземи си Нутра-форс, защото Амеркана използва фруктоза за подслаждане, съответно има повече въглехидрат в доза. Ти мисля, че отговори, че няма да сваляш! Следователно който и да си купиш Е ВСЕ ЕДНО!!!
06.04.09
12:49
И все пак.. American Whey или Nutra Force? :D :D :D (нищо лично ама на момчето очевидно му се е изпържил/изпарил мозъка от тия сваляния и качвания на по 40-50 кг телесна маса, така че не го съдете много строго)
06.04.09
21:31
Лелеее....ама ебати отношението...и ти ако си даваш последните пари и ти ще гледаш да вземеш най-изгодното,мамка му.
И с мозъка съм си много добре , щом уча в Американския.
Имам въпрос,така и така взех Американа и до сега го пих 3-пъти в трен. ден и 2 в не трен. ден така ОК ли е?
Но се замислям да намаля(не е задължително) за да го ползвам повече. Как е най добре,по колко да се приема?
казано от blagovest17 на 06.04.09, 21:31:
И с мозъка съм си много добре
I’m not sure about that! ;)
06.04.09
21:54
казано от blagovest17 на 06.04.09, 21:31:
Лелеее....ама ебати отношението...и ти ако си даваш последните пари и ти ще гледаш да вземеш най-изгодното,мамка му.
И с мозъка съм си много добре , щом уча в Американския.
Имам въпрос,така и така взех Американа и до сега го пих 3-пъти в трен. ден и 2 в не трен. ден така ОК ли е?
Но се замислям да намаля(не е задължително) за да го ползвам повече. Как е най добре,по колко да се приема?
Първо, какво отношение очакваш като питаш едни и същи въпроси в различни теми. При положение, че ти се каза, че твърде много задълбаваш в подробности. Пий сега американа, после си земи нутрата и ако усетиш някаква разлика ще ти купя 10 либри от по-хубавия според теб от двата. И освен това ако си даваш последните пари за добавки, по-добре не ги давай...
06.04.09
22:02
Това си е подигравка с всички, които си направихме труда да пишем в другата ти тема. Отговори получи достатъчно.
Тази тема я затварям.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 06.04.09 22:02.