05.04.09
21:58
Здравейте,тъй като дневника почва трябва малко предистория.Бях 141кг тегло на около 190см ръст.С 1 дума дроб.Имах някакви мускули и сила но те бяха покрити със слоеве сланина.Взех решение да почна тренировки и диета с помоща на 2ма приятели занимаващи се с културизъм повече от 10 години.Диетата ми беше от 2600 кал.Приемах ги от Пилешки гърди и зелечуци.Тренировката ми беше типичната за изчистване 4 упражнения с по 3-4 серий по 10-12 повторения за големите мускулни групи и по 3 упражнения за малките.Кардиото беше през ден 30-40 мин след тренировка.В началото почнах на колело,след това ходене на пътечка и накрая лек джогинг.Започнах с Л-карнитин и Бърнър на Оптимум.Тези 2 продукта + стреса за организма дадоха желания резултат.1месец -10кг.Почуствах се човек.Бях изпълнен с енергия.Втория месец бях само на храната от диетата и витамини.2-ри месец -5кг.Тогава дойде и първата бариера.Организма ми почна да свиква с диетата, с което изчистването се забави.3-ти месец -2кг.Говорих с приятелите ми и започнах да стресирам организма веднъж седмично като ям каквото поискам и колкото поискам.Ефекта веднага дойде.Говоря както за физически така и психически.Да хапнеш нещо вкусно ти дава сили да продължиш с диетата.4-ти месец -4кг.Реших че дойде време отново да потърся помощ от производителите на добавки.Този път избрах Universal Animаl.Взех си Кътъри и Стак.Ефекта беше страхотен преди тренировка бях изпълнен с енергия.Реших да намаля яденето.Това беше първата ми грешка.5-месец -6кг.След като свърших цикъла с продуктите който е 21 дена.Рязко спрях да свалям.Дължеше се на намаления прием на храна.Организма ми изпадна в летаргия,метаболизма ми се забави.Бях напрал самочувствие и на своя глава намалих яденето до минимум.Най-голямата ми грешка!!.Спря да ми се ходи на тренировка поради липска на енергия,изгубих мускулите които бях направил.станах като дроб.6-ти месец -6кг.Бях около 107-108 кг когато реших да спра и да поправя грешката докато е време.
Сега вече втори месец съм на режим за качване на мускулна маса.Около 114-15кг.Още имам корем(нормално) но съм сравнително твърд.Ръката си знам само като мярка 43 твърда и леко релефна.Решил съм поне още 2 месеца да съм така преди да почна да чистя отновово.
Първи Ден 8:00 200 грама овесени ядки + протеин+ 0,5л мляко
3х6-8 лег 11:00 2 пържоли +500 грама картофи
3х8-8 полулег 14:00 кофичка кисело мляко + протеин
3х8-8 флайс 17:00 пържола + сухари
2-3x6-8 кросоувър след тренировка кофичка кисело мляко + протеин
22:30 3-4 яйца 200-300 грама картофи
3х6-8 щанга бицепс 3х6-8 скотово
3х6-8 дъмбели ОКОЛО 3500 кал
Втори Ден
3х6-8 Чукове
3х6-8 скрипец широк хват
3х6-8 придърпване скрипец
3х6-8 скрипец тесен хват
3х6-8 френско
3х6-8 скрипец трицепс
3х6-8 френско дъмбел
Трети Ден
5х20 клек
3х6-8 раммена преса
3х6-8 разтваряне в страни
3х6-8 задно рамо
Всеки ден с тренировка по 1 упражнение за корем 3х20 и 20 мин пътека след тренировка
Това е засега общо взето.Ако имате интресен към дневника ще се старая да го попълвам поне всяка седмица.Ще се радвам и да отговоря на въпросите ви ако имате такива
Темата беше редактирана от scouser на 05.04.09 22:03.
Не каза на колко години си,но искам да те поздравя за мъдрия избор да преминеш на режим за покачване на ММ след чистенето.Много хора грешат като се увличат бясното в свалянето на мазнини наведнъж и често работите стават по-зле отлкото са били.Браво и добре дошъл тук :)
На 20 години съм наистина забравих да кажа.Също така че надебелях между 18 и 19 год.Спрях спорта преди това спортувах доста.
Еха ... :) Четох ти дневника с удоволствие .. само не знам как си издържал толкова време на диета .. явно е имало някои които ти е давал доста напън и зор .
Успех ! Ще следя дневника ти ;)
Поздрави
А синмки преди и сега ще пуснеш ли?Може и само от сега ако ти е неудобно от преди.Иначе евала за волята малко хора могат да спазвар диета толкова време.Ще ми е интересно да ти чета дневника.
Мнението беше редактирано от QcK на 06.04.09 07:06.
казано от QcK на 06.04.09, 07:05:
А синмки преди и сега ще пуснеш ли?Може и само от сега ако ти е неудобно от преди.Иначе евала за волята малко хора могат да спазвар диета толкова време.Ще ми е интересно да ти чета дневника.
Именно за това говоря .. аз моята я пазя 29 .. вече 30 дни .. и като видя нещо по-сочно като пица с кашкавал или нещо така вкусно .. лиги ми текат ( говоря сериозно ) :)
Поздрави
П.П. Дай верно някакви снимки :)
казано от elenkov на 06.04.09, 07:14:
казано от QcK на 06.04.09, 07:05:
Именно за това говоря .. аз моята я пазя 29 .. вече 30 дни .. и като видя нещо по-сочно като пица с кашкавал или нещо така вкусно .. лиги ми текат ( говоря сериозно ) :)
Поздрави
П.П. Дай верно някакви снимки :)
Хах.. напълно те разбирам.Първите месец,два беше ужас.Напрао полудяваш!!Готов си да убиваш за вкусотий.Аз лично го препорих като забраних вкъщи да се юдат вкусни работи.И отивах при приятели само в дискотеки и барове,избягвах пицарий ресторанти и т.н. за да не гледам и рева.:D.Кофти е малко ма няма друг начин.Тази вечер или най-късно утре ще кача снимки.
П.П.Забравих да спомена една книга на Том Венуто-”Изгори мазнините ,Нахрани мускула”.Единствената литература свързана с легулиране на тегло която може да се каже че е добра ,а не писана с комерсиални цели.Имам я на английски език ако някой е заинтересован да пише на Л.С.
Първия ден от Дневника.Днеска правих рамо.Много добре се получи.Няма смисъл да пиша какво съм ял,защото спазвам диетата стриктно.Тренирам вечер което е донякъде кофти ама нямам много избор.Винаги преди тренировка кафе пия и по време на тренировка около 1л -1.5л вода.
Всичко почна с 5 мин на степера и хубава загрявка на лактите и рамената.Клекове не правя вече защото ги имам по принцип и стават като ботори като клякам.
12х19 кила 10х22кила 8 8 6х 25 кила на дъмбел раммена преса с дъмбели
Последва 12х10 кг 8 8 8 х 15кг странично рамо(никога не ми върви много го мразя)
Задно рамо правя на пек дек за задно и не мога да жи кайа с колко иначе сериите са 3х8-10
Последва 3х20 повдигане на крата от вис.и 25 мин кардио пулс между 125-140.
След това протеин ..папо и след малко яйца и картофи следва.
П.С Следват снимки ама съм яко гаден у корема дроб направо ама ще оправиме нещата.Между другото това е бати напредъка тея дни ще намеря снимки от преди да видите какво значи свинята майка :D
Мнението беше редактирано от scouser на 06.04.09 19:31.
Да ти кажа имам 1 приятел,който като теб драстично свали тегло,но спря да тренира и кожата му навсякаде е виснала,а при теб това е само по корема и съм сигурен,че ще го оправиш до няколко месеца.Успех !
Мнението беше редактирано от QcK на 06.04.09 19:44.
казано от QcK на 06.04.09, 19:44:
Да ти кажа имам 1 приятел,който като теб драстично свали тегло,но спря да тренира и кожата му навсякаде е виснала,а при теб това е само по корема и съм сигурен,че ще го оправиш до няколко месеца.Успех !
И аз съм сигурен само се чуда каде преди да се осъзная около 2 години ходих като шопар на ляво на дясно ама добре че се осъзнах на време
Мнението беше редактирано от scouser на 06.04.09 20:12.
Неска е ден за гърди диетата е на 6.Тръгнах да се разболявам вчера ама ударна доза витамин ц и малко фервекс оправиха нещата.Неска след тренировка обаче ще се разбере дали е така .Ще пиша довечера.
Най глупаво е да знаеш перпефктно че нещо е грешно и въпреки това да го направиш.Знаех че се разболявам ама си викам нищо ми нема айде у залата.Резултатът беше пълна простащина.Нямах сила за нищо бях като умрял и температура май дигнах.
Гърди
Лег 12х60кг 10х75кг 8х80кф 6,6х80 кф -последните 3 обикновено ги праа с 85 неска с помощи пъшкане викане псувни с 5 по малко тъпа работа.
Дъмбели горен наклон(като видях какво стана на нормалния лег от горния се отказах)-10х20кг 8 8 8х25кг-нямам база за сравнение скоро не съм го правил това
Пек Дек със сичките тежести 10ки (не са много и аз нз точно колко)
Опити за кофички-принципно са ги свиквам и правя по 3,4,5 на серия ако мога 3 серий ама неска едвам 1 2
Гърди=ПЪЛЕН ПРОВАЛ
Бицепс
крив лост 10х35кг 8 8 8 40 кг-нормално
скотово 10 8 8 8 със 60 либри нз колка са
и тук реших да спра защото вече бях много зле
ИЗВОД:НЕ ТРЕНЕИРАЙ БОЛЕН КАКВОТО И ДА СИ МИСЛИШ-супер елементарно ама аз съм зле