креатин JC

06.04.09
22:18

Здравейте!Вчера ви взех креатин монохидрат на JC и не знам дали е добър,като за 1-ви,защото до сега не съм взимал добавки..Креатина е 300кг и сега правя зареждане по 20гр..Моля,който го е ползвал да ми каже добър ли е.. :)

300 гр, а не кг :)

Това е последната марка, която бих си взел. Освен това е малко късно да питаш дали е добър или не при положение, че вече си го купил, дори го пиеш :)

Да те грама..Е знам,че е късно,но не прочетох преди т’ва мненията за него..Вече ще знам,че няма да е този следващия.. :) Някой викат бил е добър има ефект от него,други,че не им е подействал,ще вида в близката 1 седмица как ще се чувствам..А някакви марки да препоръчате не български естествено.. :)

Каквито и да е. Прахът вътре е един и същ грубо казано :)

Само майче JC не е..  :) Но дано има ефект се пак.. :)

Имаше партиди, в които бяха стрили метандиенон (много силен стероид). Сега едва ли си го позволяват, но само заради принципа никога не бих дал пари на тази фирма.

Еми мерси за инфото..Вече ще знам,да не барам тяхни продукти..Щото преди т’ва пак си бях взел някъв протеин на JC никъв ефект.. :D

В случая може проблемът да не е бил в протеина :) Освен креатина и още 3-4 добавки трудно ще усетиш видим ефект, особено за кратък период.

Еми ся съм само на креатина,ще вида какво ще стане.. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1