06.04.09
12:11
Миналата година отслабнах с 11-12кг, чрез правилен хранителен режим (не диета от типа, на закуска половин яйце и на обяд другата половина) и упражнения. Сега имам стегнато тяло, с изключение на гадните паласки и на много малко коремче, но то не ми пречи чак толкова. Та искам да помоля разбиращите да препоръчат някакви упражнения в домашни условия за премахването на паласките. На фитнес нямам никаква възможност да хода. В момента ограничението ми от храна е следното: никакви чипсове, снаксове, солети и подобни, никакво газирано и “натурални” сокове от магазина, само фрешчета, ям само ръжен хляб и то по 2-3 филийки седмично, ако ям сладко, то е на закуска, пържено-може да се случи най-много 2 пъти в месеца и то по малко...Ям доста месо, кисело и прясно мляко (всичко друго млечно мразя), яйца-само на омлет ги харесвам, плодове и зеленчуци по много, знам , че плодовете също трябва да се консумират умерено, но просто страшно много ги обичам и от тях не мога да се откажа..
Момиче съм, почти 17години
ръст 1.69-1.70
54-55кг
07.04.09
05:52
Едва ли ще можеш да премахнеш паласките с упражнения.Най-много да направиш мускул под тях..От ноември до февруари съм правила наклони в страни за по 5-10 минути на всяка страна и нямаше никакъв ефект.Там най-трудно се горят мазнините.Знам го от личен опит.Щом нямаш възможност да ходиш на фитнес освободи си малко място у вас и вземи да скачаш на въже за по около 20 мин дневно.Би трябвало да има ефект.. ;)
казано от newgirl90 на 07.04.09, 05:52:
Едва ли ще можеш да премахнеш паласките с упражнения.Най-много да направиш мускул под тях..От ноември до февруари съм правила наклони в страни за по 5-10 минути на всяка страна и нямаше никакъв ефект.Там най-трудно се горят мазнините.Знам го от личен опит.Щом нямаш възможност да ходиш на фитнес освободи си малко място у вас и вземи да скачаш на въже за по около 20 мин дневно.Би трябвало да има ефект.. ;)
аз миналата година, докато отслабвах, скачах на въже, но нямаше ефект върху паласките. Виж, върху съседите от долния апартамент имаше :lol:
07.04.09
08:46
Само с диета свали още 2-3кг и ще се махнат до задоволителна степен.Махаш плодовете задължително,щом не обичаш варени яйца на закуска ще ядеш 1-2 кофички обезмаслено кисело мляко с овесени ядки според зависи колко въглехидрати ти трябват.Аз бих предложил около 60-70гр дневно.Останалата храна само месо и салати на който слагай по малко зехтин.До 50-60гр здравословни мазнини можеш да си позволиш.Тренировките във вкъщи-лицеви опори,лицеви опори с повдигнати крака,коремни преси,повдигане на крака,напади и скачането на въже разбирасе като кардио.Зега ще попиташ защо са ти лицеви опори.При тренировка насочена да измори мускула се изгарят по-лесно въглехидратите в кръвта и черния дроп,след тях мазнините в кръвта и след това мазнините се атакуват директно с кардиото-скачането на въже.Разделяш въглехидратите на 2 приема и между тях правиш тренировката.30-40мин силови упражения,20-30мин кардио.
08.04.09
10:03
казано от cvetito на 07.04.09, 07:14:
казано от newgirl90 на 07.04.09, 05:52:
аз миналата година, докато отслабвах, скачах на въже, но нямаше ефект върху паласките. Виж, върху съседите от долния апартамент имаше :lol:
ух горката :lol: и ти кат мен :lol: еми не знам какво друго да ти препоръчам но като изгориш паласките пиши как си го направила :) успех! :)
Вземи си един неупренов колан да връзваш на корема и потичвай по малко. Направи и диетата, която ти казаха и няма как да не се получи поне нещо...
21.04.09
18:02
О, с колана нищо няма да стане - вложи си парите в нещо друго...
a kakvo shte kajete za tova :)
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/
02.02.10
11:57
Преброй си няколко дни калориите и виж дали не са в повечко. Някои от плодовете ги замени със зеленчуци, а млеката с нискомаслени.