06.04.09
10:59
Компанията ще правим поръчка от Сащ и се чудя кой продукт да взема.В момента пия Fyre.Доволен съм,но съм още в първата седмица.Дали ще е добре да продължа с Fyre или да взема друг продукт Lipo 6x / Hardcore ?
Допълнбителна инф. преди някой да е казал,че само с Fat burner няма да стане - На Диета съм,правя кардио,имам L-carnitin и Протеин.
Ами от Lipo 6 съм чувал доста добри отзиви.А понеже и аз съм на кръстопът би ли дал малко инфо и впечатления за Fyre
казано от Милов на 07.04.09, 09:43:
Ами от Lipo 6 съм чувал доста добри отзиви.А понеже и аз съм на кръстопът би ли дал малко инфо и впечатления за Fyre
Е какви повече впечатления искаш за Огънчето. Пусни един сърч в форума и ще откриеш достатъчно отзиви. Мисля че даже имаше емзо лог на файър.
П.С. Според мен си заслужава в топ местата на бърнърите.
Да, Fyre си залужава и го предпочитам в пъти пред Липотата.
Точно гледам каталога на силабг и се чудя какво да си взема :D
07.04.09
16:29
казано от emzo на 07.04.09, 10:00:
Да, Fyre си залужава и го предпочитам в пъти пред Липотата.
Точно гледам каталога на силабг и се чудя какво да си взема :D
Ами и аз се чудих, но вече избрах. Въпреки, че за първи път използвам burner си избрах “по-силна” така да се каже, но мисля, че работеща комбинация между Lean Xtream и MAN Scorch. Щях на мястото на Scorch да включа DCP, но не мога да го поръчам както вече споменах в друга тема от проверен сайт. А и исках да те попитам какво мислиш ?
П.П. Сорка за off-topic-а, и аз съм чувал, че липото при много хора не действа(при някои дава добри резултати) и за това избери между Hydroxycut и Fyre. Трябва да ги пробваш ти тези продукти за да видиш на теб как ти действат, защото при едни основната съставка може да работи добре, а други да я усещат много слабо ...
Мнението беше редактирано от difference на 07.04.09 18:49.
Lipo 6 съм пробвал, не съм хич доволен, на мен изобщо не подейства... Fyre съм много доволен, Hydroxycut-а не съм го пробвал, но съм си мислел да взимам и съм любопитен как е :)
казано от Милов на 07.04.09, 09:43:
На една седмица съм.Нямам кой знае какви впечатления - основното е енергия,по-често до WC.Засякъл съм килограми,пия го с L-carnitin.Много добри отзиви.Доста теми за него и така.
Значи,ще е добре да продължа с него.Значи да продължа с Fyre и втория месец?
Мнението беше редактирано от V-Sag на 07.04.09 21:23.
08.04.09
04:52
HowWeDo според мен свърши си Файъра виж докъде си стигнал колко имаш за чистене формулирай си новата цел и тогава мисли какво да си вземеш. Пил съм няколко продукта за сваляне включително и забранени препарати, но миналата година Фаър направо ме разби адски съм доволен.