06.04.09
17:26
Даийте предложения.Аз преди тренирах във фитнес Фанатик,но го затвориха,каза се нещо за местене но това не се знае кога ще стане :.Тъй че помгайте :)
Пробвай “Флайс”, на ул. “Република” 67, то зависи и в коя част на Надежда ти е удобно...Има и още 1-2 в 3-та и 6-та част, които аз знам. Ако ти трябва там...
Мнението беше редактирано от Инис на 07.04.09 08:11.
07.04.09
15:22
еми аз съм от Обеля 2 , т.е някоя която де е по-близо до мен,нещо от рода на 5,6 част.
казано от immortal88 на 07.04.09, 15:22:
еми аз съм от Обеля 2 , т.е някоя която де е по-близо до мен,нещо от рода на 5,6 част.
Ако си с трамвай - в Надежда 3, където се пресичат улиците “Христо Силянов” и “Царевец”, т.е. на спирката след ул. “Бели Дунав”, преди трамваят да свие вляво за “Ломско шосе”. На вратата пише “фитнес” и “солариум”. Малък и спокоен фитнес, но има всичко необходимо. И е нов - миналата година го отвориха. А - и да не забравя - не е дамски, нищо че има и солариум и 5 пътеки :)
Има и един в 5-та част в мазето на 74-то училище, първата спирка в Надежда (като идваш от Обеля). Той е по-голям, но е малко старичък. Преди поне нямаше кардио уреди - само едно вело. Сега не знам как е.
07.04.09
17:19
Точно за този в мазето на 74 говоря,че го затвориха преди 1 месец.А въпросният фитнес в Надежда 3 имаш ли представа относно цените :) ,защото те са от голямо зна4ение
казано от immortal88 на 07.04.09, 17:19:
Точно за този в мазето на 74 говоря,че го затвориха преди 1 месец.А въпросният фитнес в Надежда 3 имаш ли представа относно цените :) ,защото те са от голямо зна4ение
Беше 5 лв. на посещение, но щом специално се интересуваш за цените, може би ще ти е скъпо. Ако е така, провери на “Ломско шосе” на светофара на слепите, в посока пощата в Надежда 6 (последната спирка на 85). След 10 метра по улицата ще видиш отляво един от най-старите фитнеси, пак е в мазе. Той си е типично мъжки, така че там ще е по-евтино. Но с какво разполагат като оборудване, си нямам идея. Мисля, че него ще го закрият чак на края на света, макар че скоро не съм минавала от там. И с това моите познания се поизчерпаха май...:)
08.04.09
09:39
това за края на света ми хареса :D , няма начин да не питам ,защото финансите са ми ограничени.Но все пак ще погледна тези фитнеси мерси мн за помоща , мн съм ти признателен :)
За нищо :)
Сигурни има и още фитнеси в района, но май в този форум сме само аз и ти близо до Надежда....
Успех !
казано от inis9 на 08.04.09, 10:03:
За нищо :)
Сигурни има и още фитнеси в района, но май в този форум сме само аз и ти близо до Надежда....
Успех !
е и аз тренирам в надежда(в фитнес Фанатик),но сега като го затвориха съм в лутане по фитнесите :(
Aз съм от Надежда 2 и тренирам във Флайса вече година и половина :) Цените са добри (карта за 12 посещения за 1 месец - 35лв), има си и всичко необходимо.
Мнението беше редактирано от Lenks на 11.04.09 09:40.
11.04.09
20:30
За какво ще ходиш чак в Надежда като можеш да ходиш в Кристал 2000 или в фитнеса до частното у-ще (ако още работи де)?
П.П. На един приятел баща му държи Кристал 2000 бил съм там доста пъти и мога да кажа, че е страхотен фитнес не искам да правя реклама, но е невероятен много уреди всичко ново лъскаво хубава съблекалня баня и всичко това само за 7 лева
12.04.09
11:32
казано от ffuujjiittssuu на 11.04.09, 20:30:
За какво ще ходиш чак в Надежда като можеш да ходиш в Кристал 2000 или в фитнеса до частното у-ще (ако още работи де)?
П.П. На един приятел баща му държи Кристал 2000 бил съм там доста пъти и мога да кажа, че е страхотен фитнес не искам да правя реклама, но е невероятен много уреди всичко ново лъскаво хубава съблекалня баня и всичко това само за 7 лева
На месец или на тренировка >:(
12.04.09
13:32
казано от Mamularin на 12.04.09, 11:32:
казано от ffuujjiittssuu на 11.04.09, 20:30:
На месец или на тренировка >:(
На ден, ама пък има глезотийки
29.04.09
18:38
На мястото на фитнес Фанатик в 74-то ,отвориха супер фитнес казва се PRIDE, няма нищо общо с досегашния
Аз също съм от Надежда, но тренирам във залата на бившето у-ще Вилхелм Пик под моста на Зах.Фабрика ...... фитнеса се казва “Премиер”. Доста прилична зала - карта за 16 тренировки е 56 лв (без ограничение за месеца) с кърпа и гардеробче с ключ. А някакви цени в новата зала “PRIDE” знаете ли и също и какви уреди има в нея? Мерси предварително!!!
20.05.09
15:50
В Надежда 4 точно до входа на северния парк има супер зала - NORDGYM. Цената на една тренировка е 4 лева, а с карта пада на 2 лв.
Аз лично отдавна не съм ходила, признавам си, но преди ходех във фитнеса в 8ма поликлиника, зад спешното отделение, в мазето. Тъй като е в поликлиниката има и паркинг за колите :-)
До 2007ма някъде беше 2 лв на посещение, карта за месец струваше 30 лв. Мисля, че още си работи.
Момчетата доста нови уреди купиха, но баните са в окаяно състояние. От 2007ма може и да се променили нещата, пробвайте.
казано от Tupancho на 07.05.09, 17:37:
А някакви цени в новата зала “PRIDE” знаете ли и също и какви уреди има в нея?
Днес минах оттам и я разгледах. Явно е ремонтирана наново, на пръв поглед си има всичко, добре изглежда. Цена за 1 трен - 3,50 лв., за 8 посещения - 22 лв. Другите цени не ги запомних, но са от този порядък. Има и сауна, и солариум.
OK, мерси за инфото ..... тези дни ще мина през 8ма Поликлиника и ще пиша как са нещата там!
казано от Lenks на 03.06.09, 14:59:
Идвайте към “Флайс”-a де, формуниците трябва да се обединяваме :)
с наи-голямо удоволствие,само кажи как да го намеря 4е не6то не успявам.Имаи предвид посока oт кв.Обеля
Благодаря предварително
Мнението беше редактирано от marira на 18.10.09 18:49.
казано от Tupancho на 03.06.09, 12:39:
OK, мерси за инфото ..... тези дни ще мина през 8ма Поликлиника и ще пиша как са нещата там!
Kaзвам ти още сега - тренировка 2.50, фитнесът е ужасно мърляв и разхвърлян. Според мен, ако в България се следяха нещата, при първата проверка го затваряха...
казано от marira на 18.10.09, 18:43:
казано от Lenks на 03.06.09, 14:59:
Идвайте към “Флайс”-a де, формуниците трябва да се обединяваме :)
с наи-голямо удоволствие,само кажи как да го намеря 4е не6то не успявам.Имаи предвид посока oт кв.Обеля
Благодаря предварително
Eми като идваш от Обеля завиваш в ляво по ген.Никола Жеков и по-нея, по-нея до последната пряка преди бул.Рожен - ул.Република и свиваш в дясно караш по нея и фитнеса се пада от дясно малко по-надолу по улицата, от другата страна маалко преди фитнеса има детска градина няма как да ги пропуснеш :)
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=3257ec94ae0209ea67e9c155a8a28c8e&tip=1
На картата сградата на фитнеса е във розово между блокове 227 и 226
Мнението беше редактирано от Lenks на 20.10.09 14:44.
Абе залата си е хубава, спор няма. Но ако си от Обеля, тази в 74 у-ще ти е по-удобна. Доста е добра, кардио уредите не са много на ниво, в случай, че ти трябват. Е, велота има достатъчно.
Мнението беше редактирано от Инис на 20.10.09 18:20.
17.09.10
19:46
Здравейте. Живея отскоро в Надежда на “Парижка комуна”. Мисля да пробвам фитнеса в 8а поликлиника. Дали работи все още?
Мнението беше редактирано от ngtodoroff на 17.09.10 19:51.