07.04.09
07:26
Въпросът ми е дали е добра комбинацията и има ли смисъл: протеин+БЦАА+Л-Карнитин и ако е нужно мога да добавя Аминота?
08.04.09
09:11
Не е ли по-добре само тия за изгаряне да пия ?
Зависи от опит/финанси/тренировки/кардио/тип тяло/подкожни мазнини/години.....Малко избързах като ти предложих бърнър.Дай повече инфо.Протеин + бцаа са за да запазиш ММ.
Зависи и колко искаш да изчистиш.Съроватъчният протеин се зачислява като задължителен при какъвто и да е режим според мен.Кажи колко искаш да свалиш.
22.04.09
21:53
Ами има доста да свалям и то главно в областа на корема, но 2рото е без особено значение. Като цяло искам да сваля мазнините и да запазя мускулите. Чудя се дали е по-добре 1во да се понацепя още с протеин+бцаа и после да взема фат бърнър и да чистя или пък сега да почна да пия протеин+бцаа+фат бърнър. 2рото има ли смисъл ми е въпроса? Дугото е, ако почна по 2рия начин(фат+прот+бцаа) как да ми е трен програма - с упр за чистене предполагам ?
Данни за мен: 80кг; 180висок; тренирам от 3 години.
как да ми е трен програма - с упр за чистене предполагам ?
не, с диета. И кардио по желание.
Упражненията, тренирай си както си тренирал сега, може би по-интензивно ако можеш.
аз в момента чиста с Протеин,БЦАА,Карнитин,Глутамин и кофеин и си е супер,след време като стане по трудно свалянето може да вкараш фатбърнар,аз така съм го замислил
23.04.09
07:20
казано от ilko на 23.04.09, 05:03:
аз в момента чиста с Протеин,БЦАА,Карнитин,Глутамин и кофеин и си е супер,след време като стане по трудно свалянето може да вкараш фатбърнар,аз така съм го замислил
Вкарай и йохимбин и зелен чай към това, което пиеш в момента и ще имаш един 100% действащ бърнър.