Дневникът на Joanna_

Темата е заключена.

08.04.09
19:05

Здравейте всички ;) реших и аз да си направя свой дневник за да мога да се възползвам от корекциите ви и да подобря начина си на хранене и тренировка.
ИНФО ЗА МЕН:
Такаа значи като за начало ще кажа че съм на 17 години тежа 45 килограма и съм висока 160 (навсяъде съм писала че съм 165 но днес се измерих и се оказа че съм по ниска)
Ходя на фитнес от по малко от месец но съм твърдо решена да постигна много добри резултати. Хрумна ми преди няколко месеца да започна защото не се чувствам добре в кожата си и реших че фитнеса е начин това да се промени и ето ме тук вече регистрирана в сайта. За по малко от седмица научих толкова много неща за фитнеса уйасно много се запалих постоянно ровя из интернет да чета разни неща.
ЦЕЛ:
Да се стегна и да имам добре оформени мускули на краката и дупето (плочки на корема не искам а и това е доста трудно постижимо при жените)
  Не искам да отслабвам но не знам какво е оптималното тегло за ръста ми. Чувствам се добре така най много с килограм да отслабна.
Всякакъв вид съвети ще са ми от полза :)

09.04.09
04:36

Пожелавам ти успех в начинанието  ;-P Когато съм компетентна и аз ще се включвам  :-)

Чак пък да е доста трудно постижимо да имаш плочки...не бих казала.... ама зависи какви са ти приоритетите,да....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1