Болденон (Boldabol)

Темата е заключена.

26.01.05
20:52

някакви мнения за този стероид? Вижда ми се доста качествен, с малко станични ефекти... и е доста използван в америка...

Вашето мнение?

26.01.05
22:50

Използва се в ветеринарната медицина,за покачване на силата и моща на коне,участващи в състезания,но се използва и от мн.хора,които имат мн.добър ефект от него,както и от лаураболина.

27.01.05
13:40

Радвам се че писанието ми ще бъде полезно на някои! :)
Тук: http://www.bb-team.org/stuff/000477.php

[quote author=“maxx_muscular”]някакви мнения за този стероид? Вижда ми се доста качествен, с малко станични ефекти... и е доста използван в америка...

Вашето мнение?

27.01.05
20:54

Това ми се струва че е дословно преведено от Chemical Muscle Enhancement… нали така the_Doc…?

28.01.05
10:50

Да, около 1/3 от статията е от там.

Rea е единствения професионалист в тази област който освен, че има огромен опит със състезатели си има и докторска степен по биохимия!
Разбира ги нещата отвътре, така да се каже.

Жалко че не мога да намеря втората му книга! :(
Building the perfect beast

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1