Комбинация от Креатинова Матрица с Креатин Монохидрат

MY

09.04.09
18:08

Здравейте, оказах се в момента с Креатинова Матрица - Storm:

Nutrition Facts
Serving Size: 1 Scoop (~9.4g)
Servings Per Container: 80
Hypervol Complex: (Tricreatine Matrix(TCM)(Creatine Gluconate, Creatine Orotate, Creatine AKG)Di-Creatine Malate ** Creatine Monohydrate ** Magnesium Creatine Chelate ) 500 mg  
iNOXsulin-7(tm): (L-Taurine ** Betaine Anhydrous ** Citrulline Malate ** L-Arginine AKG ** Beta Alanine ** Alpha-Lipoic Acid ** 4-Hydroxyisoleucine (20%)) 3750 mg  

и с Креатин Монохидрат на дъвчащи бонбони - един бонбон съдържа 1.25 гр. креатин моно

Производителят препоръчва Матрицата да се пие по една доза преди тренировка и една след нея. А креатиновите бонбони - по 4 на ден.

Въпросът ми е дали мога да ги комбинирам и да приемам и двете едновременно и в какво количество? За пръв път взимам креатинови продукти и смятам пръвите дни да захранвам с повече креатин, но не мога да пресметна общото количество креатин което примемам (в матрицата са общо 500 mg което ми се вижда малко).

Благодаря!

09.04.09
18:13

Креатин Монохидрат на дъвчащи бонбони - леле какви щуротии има вече:)Иначе:Не комбинацията не е добра.Пий само матрицата.

MY

09.04.09
18:20

казано от Владимир92 на 09.04.09, 18:13:

Креатин Монохидрат на дъвчащи бонбони - леле какви щуротии има вече:)Иначе:Не комбинацията не е добра.Пий само матрицата.

Благодаря! Аз днес ги пих и двете, ама от утре ще спра:-) А дали двеге дози на ден от матрицата са добре за първите дни на зареждане?

09.04.09
18:25

зимай и по 1 бомбона с матрицата.

Мнението беше редактирано от DanCho0o0o0 на 09.04.09 18:25.

09.04.09
18:25

казано от myname на 09.04.09, 18:20:

Благодаря! Аз днес ги пих и двете, ама от утре ще спра:-) А дали двеге дози на ден от матрицата са добре за първите дни на зареждане?

Прочети етикета за приема на матрицата.

MY

09.04.09
18:32

казано от Владимир92 на 09.04.09, 18:25:

казано от myname на 09.04.09, 18:20:

Прочети етикета за приема на матрицата.

Е, аз съм го цитирал в първи ми пост. Но не бях сигурен, дали пак трябва да зареждам 5-6 дни с повече креатин и после да намаля .. или да си взимам постоянно по две дози от матрицата...

MY

09.04.09
18:33

казано от DanCho0o0o0 на 09.04.09, 18:25:

зимай и по 1 бомбона с матрицата.

Имаш предвид по един бонбон с всяка доза матрица ! т.е. две дози на ден - два бонбона на ден?

Мнението беше редактирано от myname на 09.04.09 18:42.

09.04.09
19:23

Аз съм в момента със Сторм, взимам го всеки ден по 1 доза и съм много доволен

09.04.09
21:28

Щом за пръв път взимаш протеинови продукти, започни с монохидрата. Изчакай с матрицата. На първо време добри резултати ще си имаш и от моното, а сторм-а по-натам...

10.04.09
08:48

да по 1 бомбона с всяка доза от матрицата.

10.04.09
19:01

Първо бонбон е в мъжки род, стига с тва “една бонбона”.
Второ - защо толкова държиш да се комбинират двете? Тоя 1 грам монохидрат от “бонбоната” какъв по-точно ефект би имал? При положение, че не е пил креатин досега, за мен избора е повече от ясен, ама както и да е...

MY

11.04.09
09:29

казано от Martin Tomov на 09.04.09, 21:28:

Щом за пръв път взимаш протеинови продукти, започни с монохидрата. Изчакай с матрицата. На първо време добри резултати ще си имаш и от моното, а сторм-а по-натам...

Благодаря за съвета. Чета по форумите, че на някой може монохидрата да не оказвал никакво действие и затова било по-сигурно да се приема матрица. Ако започна, както съветваш, първо с креатин монохидрата само, със захранващ период от 10-12 гр. моно за 5-6 дни, после след колко време мога да мина на матрица? и трябва лида се почива след моното ?

11.04.09
10:06

Няма нужда да се почива. По принцип се почива, като направиш 40 дни, но всеки сам си преценя на колко дни да почива. Познавам хора които на 30 дни почиват и такива които на 60 дни почиват. Почивката е 30 дни. Най-добре послушай Martin Tomov и започни с монохидрат само. Предполагам искаш да ги комбинираш защото бонбоните няма да ти стигнат за цял курс от 40 дни за това бих ти препоръчал да си купиш нормален креатин монохидрат да направиш 1 курс и да видиш как ще ти подейства. Ако имаш ефект направи още 2-3 курса и чак тогава започвай матрицата. Все пак виж до кога е срока а матрицата ти ;) Ако нямаш ефект от монохидрата или ти дразни стомаха тогава вече споконо можеш да минеш на матрицата и за вбъдеще, като си избираш креатин ще знаеш как ти действа монохидрата :)

11.04.09
17:50

казано от Конан на 11.04.09, 10:06:

Няма нужда да се почива. По принцип се почива, като направиш 40 дни, но всеки сам си преценя на колко дни да почива. Познавам хора които на 30 дни почиват и такива които на 60 дни почиват. Почивката е 30 дни. Най-добре послушай Martin Tomov и започни с монохидрат само. Предполагам искаш да ги комбинираш защото бонбоните няма да ти стигнат за цял курс от 40 дни за това бих ти препоръчал да си купиш нормален креатин монохидрат да направиш 1 курс и да видиш как ще ти подейства. Ако имаш ефект направи още 2-3 курса и чак тогава започвай матрицата. Все пак виж до кога е срока а матрицата ти ;) Ако нямаш ефект от монохидрата или ти дразни стомаха тогава вече споконо можеш да минеш на матрицата и за вбъдеще, като си избираш креатин ще знаеш как ти действа монохидрата :)

x2

Недей да го приемаш повече от 60 дни само. Просто няма да действа след това. И после си правиш почивка, независимо дали продължаваш с монохидрат или минеш на сторм-а

MY

11.04.09
19:38

казано от Martin Tomov на 11.04.09, 17:50:

казано от Конан на 11.04.09, 10:06:

x2

Недей да го приемаш повече от 60 дни само. Просто няма да действа след това. И после си правиш почивка, независимо дали продължаваш с монохидрат или минеш на сторм-а

Благодаря! Тогава ще изям бонбоните най-напред:-) Първите 5-6 дни ще ям по 10-12 гр моно, и след това ще мина на 5 гр. за около 30 дни

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1