trenirowka

Темата е заключена.

09.04.09
18:28

iskam ne6to s koeto da potisna apetita

Темата беше редактирана от emzo на 10.04.09 09:48.

09.04.09
21:43

пробвай с храна при мен действа

10.04.09
07:08

Тренировка за потискане на апетит?! Или си имал предвид хранителен режим? Объркал си заглавието кардинално. Няма тренировка при която да се получи потискане на глада! По време на тренировка тялото гори калории, изпълнява физиологични процеси, нормално е в следствие на това да иска да приема хранителни вещества. Ако искаш да потискаш глада, пий повече течности. Но това е временно решение.

10.04.09
08:21

казано от Biad__ на 09.04.09, 21:43:

пробвай с храна при мен действа

:lol: Така е, след хранене, рязко губиш апетит... :lol:

А защо ти е да го правиш, какво целиш? Най добрият начин за регурирене на апетита е създаването на режим. Просто яж начесто по малко и избягвай храните с голям гликемичен индекс, които стимулират апетита. Водата с лимон също помага. Има и  медикаменти, но не съм запознат...

10.04.09
09:37

Пий вода като ти се прияде, дъвчи дъвка , но това действа за малък интервал от време, също има и добавки, друг начин стой на PC-то и прави нещо докато забравиш, че ти се яде(това е базик разбира се и е малка препратка към темата с престрастяването към компютрите). Мисля, че с някоя добавка ще е по-лесно като например EST Suppressor или Spyce на Syntrax, VPX Meltdown също е добър продукт като цяло, но мисля, че не се внася в България. А и в мен възниква въпроса защо искаш да го потиснеш, ако е за да отслабнеш недей, има много по-добри начини от гладуването :)

Мнението беше редактирано от difference на 10.04.09 09:40.

10.04.09
09:48

ТУК ПИШЕМ САМО НА КИРИЛИЦА !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1