Моля за помощ!

РУ

03.04.04
09:40

Може ли да се намери някой, който иска да тренираме заедно, защото сам много зле! А ми се иска да има човек до мене, които знае как и какво се прави! Но не мога да си позволя треньор и за това ако може да тренирам с някои, ще сам много на кеф.

LE

03.04.04
09:46

Аиде сега ще се види кои е наи големият пич :) 
Всички тука дето сме разбирачи с големи сърца,да видим кои е истински?Кои ще помогне на момчето?

JO

03.04.04
11:00

Ot kade si?
To i az bqh kato teb.Posle sled nqkolko sedmizi se zapoznah s horata koito trenirat tam.te mi kazvat ako neizpalnqvam pravilno uprazhneniqta i mi pomagat.

EN

03.04.04
19:40

Ми кво да ти кажа нямам нищо против нив и без тва сме си голяма група на фитнеса, само че до колкото видях ти си от Надежда, а аз съм до Красно Село, тоест бях далечко сме, ако си навит да идваш към нас на фитнес почваме, иначе, отиваш спокойно в най-близкия до вас фитнес и започваш да правиш като за начало базовите упражнения, ЗНАЕШ ги 100%, от там нататък без да се срамуваш - питаш, гледаш и т.н.всички около теб и тва е...

РУ

03.04.04
21:03

Ами мога да дойда до там, защото аз и без това сам свикнал да идвам в квартала. От там ми е гаджето, така че вече ми е станало навик да съм там!  :) А, искам да питам какви са цените там за да знам, де! A aко наистина си навит, става! И много ви благодаря за това, че ми помогнахте! Кажи кога? Аз съм свободен след 10-ти.

EN

04.04.04
17:52

Ми както се казва НП, прати едно лично ако решиш наистина и ще ти обясня къде да се чакаме и т.н. Ходим в едно мъничко фитнесче, но е яко там, пък има и с кой да се съветваш (собственик е доста противоречивият Митьо Крика)... Така, че ако решиш прати 1 мейл или нещо такова...

LE

04.04.04
18:38

Само гледаи МИТИУ да не те изяде..........................мухахахахахахаххаха :oops:

LU

04.04.04
21:38

Абе Лесно нема като нямаш кво да пишеш по темата НЕ ПИШИ само глупости.Спри да флуудваш щото вече стана досадно :!:  :!:  :!:

Lubo e прав.

lesno_nema мисли преди да пишеш и дали имаш какво да напишеш.

ВН

05.04.04
20:37

Има си тема за г-н Ходжев в раздел “Общи теми”.

LE

05.04.04
20:40

Добре разбрах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Още 10 човека да повторят! :x :evil:  :x

EN

05.04.04
21:09

Image, само да те поправя, че темата за г-н Ходжев е в “Силов Трибой” а не в Общите...  :P Спирам със спама, ама трябваше да поправя тази “огpомна” грешка  :D ...

РУ

06.04.04
08:49

Добре ама колко струват тренировките? И това ме интередува!

08.04.04
00:23

Az hodia v malko skupi4uk fitnes, ama programata mi be6e 6 kinta i sled tova si pita6 treniora za vsi4ko. Bi triabvalo da ti otgovori bez problemi :D Predi vreme si pla6tah za li4en trenior po 10 kinta (biah maluk i tup—-sega sum goliam i tup ama niama zna4enie) Kude mi e bila glavata lele?!  :oops:  :cry:  :evil:  :evil:  Ama kakto i da e. Ne si vzimai li4en trenior, 6toto hodi sled teb i te ИЗЦЕЖДА do MAXX! Sigurno v pove4eto fitnesi da ima6 li4en trenior e ne po-skupo ot 2-3 leva, no pak ti kazvam-niama smisul. Moje6 spokoino da go pita6 za kakvoto iska6. A spored men e dobre da ti napravi li4na programa, za6toto te e vidial na jivo, kakvo predstavliava6 i na kakvo si sposoben i 6te ti napravi podhodia6ta programa. Uspeh

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1