Моля за мнения за хранителния ми режим (моля помагайте)

LN

10.04.09
18:00

На 19 години съм,висок съм 190-1-2 (не съм се мерил скоро) ,79кг,качвам доста трудничко. Занимавам се с кик бокс 3-пъти в седмицата,от скоро ходя и на фитнес със цел да кача килограми. Доста слабичък съм за годините и ръста си и мисля,че е време да влеза в правия път. Ще се радвам да помогнете за моя хранителен режим за да има най-голям ефект.

6:30 -100гр. Мюсли с прясно мляко или Кофичка кисело мляко с 3 Банана
9:30 - Измислен сандвич с шунка от даскалото или кофичка кисело мляко със обикновенни бисквити
11:00 - Доза протеин в прясно мляко. и 2-3 банана.
12:00-12:30 - Спагети или макарони и кофичка кисело мляко
15:00 - 150гр. Пилешко или свинско филе със 100гр. ориз и 200-300 гр. варени картофи.
16:30 - Протеинче в прясно мляко
17:30 - 3-4 Варени яйца ,кофичка кисело мляко с глюкоза
21:00 - 150гр. Пилешко или свинско филе със 100гр. ориз , 100-200 гр. варени картофи и салата.
22:30 - 100-200гр. извара с хляб и кофичка кисело мляко

Ще гледам да поемам повече течности,поне 4-5 литра в тренировъчни дни и 2-3 през останалите. Пия суроватъчен протеин на Explode , S-droll които пия преди тренировка или сутрин след 1-вото ядене в не тренировъчни дни.Днес си взех и някакви витамини на Нутрим защото Animal Pak-а не ми понася.

Помагайте да направя един добър хранителен режим за покачване на тегло. Благодаря на всички отзовали се...!!!

Темата беше редактирана от LnG на 11.04.09 06:22.

10.04.09
19:08

Хлябът, който го ядеш с изварата перди лягане можеш да го махнеш. В менюто се можеш да добавиш сурови ядки и тези бисквити във втората закуска не можеш ли да ги замениш с нещо друго? За маса- креатин и глутамин можеш да си вземеш като начало.

LN

11.04.09
01:02

Проблема ми е ,че адски много ям хляб...дневно поне 1 хляб изяждам(обикновен не пълнозърнест)

11.04.09
06:33

Едната доза протеин приеми още като се събудиш да прекратиш катаболните процеси

11.04.09
10:26

казано от LnG на 11.04.09, 01:02:

Проблема ми е ,че адски много ям хляб...дневно поне 1 хляб изяждам(обикновен не пълнозърнест)

Бял хляб мажеш да ядеш само след тренировка.

LN

11.04.09
10:41

Добре значи заменям бялия хляб с пълнозърнест,а бялия ще го ям само след тренировка!!!

Останалото как е...трябва ли да вкарвам други храни.Въглехидрати,протеини..как са ?

11

19.04.09
05:18

Хлябът какво пречи когато се опитваш да качи? В смисъл че е първото нещо което ти забраняват когато се опитваш да свалиш и като събера 2 и 2 излиза че хляб въобще ли не тябва да се яде... Аз май не мога да откажа само хляба, друго не ме наяжда...

Иначе от личен опит, определено не като специалист, знам че хляба можеш да го заместиш само с картофи и ориз или друго от този сорт, но то друго май няма :)

За ориза знам че е най добрия възможен вариант, но се чудя какво мислите за картофите?

19.04.09
06:13

щом качваш трудно,може и хляб да ядеш.И махни тоя Nutrim и Explode ,вземи си някой американски протеин “скъпото излиза ефтино” :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1