26.01.05
18:54
момчета,имам нужда от малко повече инфо за аминокиселините с разклонена верига и по-точно с какво е най-добре да ги комбинирам и по колко да пия,ако препоръчителната доза според производителя е 2 капсули?
благодаря предварително:)
Ами колкото повече, толкова по-добре е логиката за АКте май... Стига да имаш възможност пий по 4 преди и след тренировка, по 2/3 при ставане и лягане и по 2чки на някое и друго ядене.
27.01.05
09:26
не е ли по-добре да оставя BCAA`s само за преди и след тренировка, а през другото време да пия обикн. АК(примерно 2700 на Universal) или пък протеин(над 85%)?наи-малкото заради материални причини...?
По принцип те са точно за преди и след ( и по време) на тренировка, защото главната им цел е да поддържат протеиновия синтез (дефакто спират катаболизма). А ако имаш допълнително пари за 2700, това би бил правилният начин.
27.01.05
17:32
да бе , тва беше и мойта идея - по-добре още 20лв. за 2700,отколкото BCAA`s за 60 лв. да изгърмят за 2 седмици
и още нещо - веднага след тренировка или 1/2 час след нея?
Аз ги пия 15на минути преди края на тренировката... Ако имаш желание и по-дълга тренировка можеш и по време на нея, но на мен рядко ми превишава 90 минути.
Аз лично пия 4 хапа (~1/2 дневна доза) Victory BCAA преди тренировка и 5 хапа Whey Aminos след тренировка и двата продукта са на Weider. Смятам, че ми се отразява много добре 8)
28.01.05
09:05
[quote author=“NoDude!”] но на мен рядко ми превишава 90 минути.
мойта също е кратичка,така че ще пробвам по твоя начин, благодаря
а perlsite, тия Whey Aminos подобни ли са на 2700?
[quote author=“wow”][quote author=“NoDude!”] но на мен рядко ми превишава 90 минути.
мойта също е кратичка,така че ще пробвам по твоя начин, благодаря
а perlsite, тия Whey Aminos подобни ли са на 2700?
Не особено :wink: