дека+метан+?

Темата е заключена.
VV

27.01.05
12:39

След няколко седмици ще започвам стероиден цикъл с Дека Дъраболин и Матендростенолон. Та искам да ми кажете трябва ли да взимам нещо друго с тея препарати и по колко; Какви протектори да използвам за Акне,Гинекомастия,Черен Дроб и т.н; Какво трябва да взимам след 2 месечния цикъл за да мога да запазя постигнатото и да възстановя спермогенезата. Дайте ми и някакви схеми на прием.
П.П. Мисля да си взема стероидите от suplements.net, там дали са истински или са шитец. :) Много Ви благодаря

Променено заглавие.
Прочети правилата!
vanisher

AR

27.01.05
15:46

Против гинекомастия тамоксифен.
черен дроб - карсил,лив 50.
Запазване на постигнатото -креатин и HNB.
Въстановяване на сперматогенезата - трибестан и тамоксифен.
Схемата зависи от много неща.Дай повече информация за себе си.

27.01.05
15:52

абе хора с тоя зоб ще прецакате от секъде мислете за тея органи вутре във вас все пак са ви за цял живот :?

VV

28.01.05
09:37

НА 19год./175 см./72 кг./Мезоморф/1год. стаж.  Та на мен не ми трябва схема за стероидите,а схема за прием на другите препарати(Тамоксифен,Лиф 52,Трибестан, HNB), кога се взимат по време или след цикъла. А и по добре ли ще е да взимам някакъв друг анаболен препарат с дЕката и метана или поне креатин протеини и т.н.
П.П. По аптеките ли да ги търся тези Тамоксифен,Лиф 52,Трибестан, HNB

28.01.05
10:29

Ами напиши си схемта и според нея се разпределят протекторите . Тамоксифен ,Лив 52 и Требистан се продават по аптеките , a HMB търси в магазините за суплементи . Креатина се взима след цикъла , а протеин ще е добре да взимаш както по време на цикъла , така и след него .

VV

28.01.05
11:57

Еми за Деката смятам да взимам:
1 седм.: 100мг.
2: 200
3: 200
4: 200
5: 100
6: 100
А за метана не знам трябва ми помощ. Тука четох една примерна схема ама в нея пише “1седм.: 2табл. ; 2: 4 табл. ; 3: 4табл. ...... ” Ама незнам толкова таблетки седмично ,или по толкова таблетки всеки ден от тая седмица.
П.П. Препоръчаха ми като протектор да взимам нолвадекс. Бива ли го тва нещо и лесно ли се намира

28.01.05
12:37

Таблетките се взимат по толкова на ден а не на сед.нолвадекса е същото като българския тамоксифен само че понеже не се прави в бг е мн скъп иначе е същото

VV

28.01.05
13:10

Та според схемата ми как да взимам протекторите.
П.П. Дайте и някакав протектор против акне ама да не е ACCUTINE, щото той бил само за много тежки случаи и силно токсичен. Някакав крем или хапове но за по леки случаи и да не са токсични. :)

28.01.05
13:23

Ами дозите ми се струват малко високи като за първи цикъл , а и смяташ да взимаш и метан . Според мене като за първи цикъл е добра следната схема :
Дозите може да ти се сторят малки , но за първи цикъл са напълно достатъчни .
1 сед. - 50 мг. Ретаболил(дозите са седмични)
2 сед. - 100 мг.
3. сед. - 150 мг.
4. сед.- 100мг.
5 . сед.- 50мг
А за метан нещо такова ;
1. сед. - 5мг.(дозите са дневни)
2. сед. - 10 мг.
3. сед. - 15 мг.
4. сед. - 15мг.
5. сед. - 10мг.
6. сед. - 5 мг.
Тамоксифена започни 2седмици преди края на цикъла като взимаш по половин таблетка дневно(до края на цикъла) , след цикъла продължи 2 седмици  с него като взимаш по една таблетка , след това една седмица по половин и го спираш.Карсил взимай през целия цикъл и няколко седмици след карая му .

VV

28.01.05
16:27

А кога и как да пия трибестана и HMB

28.01.05
17:56

Требистана започни една седмица преди спреш стероидите , а za HMB нека някои друг те посъветва , защото не съм запознат с този препарат . Бих те препоръчал след цикъла да си вземеш качествен креатин и BCAA .

VV

29.01.05
09:36

[quote author=“vvlestat”] Дайте и някакав протектор против акне ама да не е ACCUTINE, щото той бил само за много тежки случаи и силно токсичен. Някакав крем или хапове но за по леки случаи и да не са токсични. :)

Помогнете и по тоя проблем плс. Някой който е зобил да каже как се е справял с този проблем

30.01.05
20:50

ОК, за акне не бях още писал, но по всичко личи че и това ще стане. :)
Искам да те предупредя че не съм специалист по кожни болести, а мнението на експерт винаги е добра идея да се потърси!!! Та огледай се за кожен доктор въпреки моите съвети!

Много зависи какво е състоянието на акнето в момента, ако има инфекции първо се третират те с локален антибиотик. Имаше един специално за акне с добавен цинк. Забравил съм му името в момента, но ще го потърся. Състои се от две части които се смесват и има годност 30 дни след смесването. Можеш да попиташ някои компетентен фармацевт в голяма аптека. Ако му чуя името ще се сетя, но в момента ми избяга от главата.

Като се справиш с инфекцията продължаваш с Retin-A това е крем, нашенското производство се нарича Aknederm. Прилага се локално, обикновено вечер преди лягане, като избягваш да се излагаш на слънце защото кожата става много чувствителна към UV. Вътрешно вит.А, вит.Б6 и Б5 (пантотенова киселина). За съжаление у нас не се продава Б5 та ще трябва да си го набавиш от чужбина. Забелязал съм че Б5 в свръх доза 10гр./ден за 10 дни и подържаща доза от 2-4гр./ден действа много бързо и ефикасно.

Акнето е трудно лечимо и упорито заболяване, ако не си се оправил напълно с него в никакъв случай не почвай какъвто и да било цикъл!!!

Accutane е един много ефективен препарат, но активната му съставка е изотретиноин, (кремовете за който писах са с третиноин) което е най-активната форма на вит.А, силно токсичен е обаче. Аз не знам как докторите по света (у нас не се продава) въобще я предписват тази отрова и после могат да спят спокоино ... Предполагам че правят ежемесечни изследвания за да контролират степента на увреждане на пациента! В интернет можеш да намериш стотици случаи на тежки заболявания в резултат на употребата на Accutane, като най-редовното е чернодробна цироза, има дори такива с фатален край! :(

[quote author=“vvlestat”][quote author=“vvlestat”] Дайте и някакав протектор против акне ама да не е ACCUTINE, щото той бил само за много тежки случаи и силно токсичен. Някакав крем или хапове но за по леки случаи и да не са токсични. :)

Помогнете и по тоя проблем плс. Някой който е зобил да каже как се е справял с този проблем

VV

31.01.05
08:59

10х Doc !! Аз в момента нямам акне а и последно съм имал в пубертета преди 2-3 год. Като пубер не съм имал някакво сериозно акне, та си мисля че кожата ми е устойчива на инфекции. Но все пак ще зобя с Дека и Метан—- та до колкото знам на Деката страничните ефекти се проявяват при над 400 мг. седмично, аз ще взимам най-много 200. За Метана не знам при колко има странични ефекти. Айде ако някой е зобил с ДЕка и метан да разкаже какви дози е зимал, как са му се отразили, колко е качил, и колко и как е запазил, и разбира се какви са били стран. ефекти. Чао Ви засега

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1