МОЛЯ дайте мнение и съвет !

PO

11.04.09
12:21

тренирам във залата от месец правя кардио три пати
седмично и за този месец свалих 6 килограма !
Ям само протеини и зелени салати взимам аминокиселини на САТУРН
и протеин на ultimate nutrition , не е гейнер! искам да попитам
колко време мога така да продалва и какъв ще е резулатата ?
на 19 сам , във момента съм 85 килограма , 182 см съм
Благодаря ви !

11.04.09
12:53

Аз бих те посъветвал в един ден от седмицата да вдигаш нивата на въглехидратите, в противен случай организма ще се заключи и ще спреш да сваляш. Също така е хубаво да хапваш мазнини в дните в които не ядеш въглехидрати. Смяташ ли си калориите ?

Трябва през няколко дни да зареждаш със въглехидрати иначе скоро ще изпаднеш в плато и няма да сваляш нищо.Хубаво е за 1-2 седмици да дадеш почивка на организма,защото както описваш не ядеш никакви въглехидрати което не е хубаво пък и вече си 1 месец така.

PO

11.04.09
13:19

не ги смятам сас точност но долу горе са вав нормата .
а ако направя почивка от 1-2 седмици как трябва да се храня ?

11.04.09
17:53

тези 6 килограма са в по-голямо количество вода....ако продължаваш с този начин на хранене скоро ще се почустваш много отпаднал,обезверен и няма да имаш мерак за тренировка затова прави това,което по горе ти казаха :)

11.04.09
21:05

Трябва да имаш едно хранене с въглехидрат задължително.Мазнините са задължителни също.Карай колкото можеш пък после почивай.Все пак ти сиг си свалил 5 кг вода 400 грама мазнини и 600 гр мускули за момента.Така че давай с по малко въглехидрат всеки ден и 1 зареждащ ден с 3.0г въглехидрат на кг телесно тегло и като спреш да сваляш тогава мисли за промени.Може би след месец - месец и половина макс.

PO

12.04.09
06:47

Аз искам да си подаржам формата и незнам
какъв хранителен режим да спазвам,разбира се сас тренировки
вав залата , и добавки ! Мерси

По-голямото вода-ХА ХА ХА.пишете някви пълни безмислици.Водата в организма варира всеки ден според това колко се приема.Пича от горе незнам как ги сметна тези сметки като и най-скъпите уреди немогат да ти дадът такива “точни резултати”.За потдържане на формата е точно този,който ти препоръчах отгоре.Линк е ако не си забелязъл.Цъкни отгоре.

PO

12.04.09
07:08

Чесно да ти кажа ко прочетох на аз ли сам прост
или не е обяснено добре , но не успях да разбера
колко гр въгкихедрат и колко калории трябва да приемам
разбрах само 4е 2гр на телесно тегло протеин ако можеш да ми обясниш :)
тежа 85 кг

калорийте от въглехидрати и мазнини трябва да са приблизително равни.1гр въглехидрат има 4ккал,1гр мазнина има 9ккал и 1 гр протеин има 4ккал.
Почваш да смяташ.Примерно ако приемаш 150гр въглехидрати=600ккал и 60-70=540-630ккал
Трябва да си сметнеш колко калории ти трябват на ден за потдържане и по тях ще напаснеш грамажите на мазнини и въглехидрати.

Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 12.04.09 08:48.

PO

12.04.09
08:50

Мисля че я разбрах как става тази диета “рбд” благодаря ти ! :)
само не ми е ясно кога във не тренировъчен ден да пия протеина на
ultimate nutrition e 23гр протеин съдържа! Мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1